Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
hospodyňky:-), chtěla bych se Vás zeptat, zda má některá z vás nějaký tip na fakt pěkně vonící vůni do zásuvky? Moc děkuji a hezký večer:-)
Vím že asi slyšet nechceš, ale ty vůně do zásuvky jsou pěkný sajrajty. Domů bych si to nedala. Co třeba aromalapu?
já nevím, mě ty aromalapmy moc nevoní:(. máme doma psa, tak je vůně bohužel nezbytná:-), ale děkuji i tak.
Vůně, které nejsou škodlivé, jsou tyto, http://www.therapyair.com/cz/index1.php?… -pozor, nejsem prodejcem, mám ji taky a vůně střídám. Jinak je pravda, že už kdysi se dělaly testy, co za „hnusy“ obsahují vůně do zásuvky, vonné tyčinky apod.
Ahojky,já občas strčím do zásuvky vůni od Air Wick-teď mám snad svěžest vodopádu nebo tak nějak.
JE to od Zepteru, takže to asi bude sakra drahý. Našla jsem tohle: http://zdravi-ostatni.sbazar.cz/…4753169.html
Pokud je to ono, tak snad radši něco jiného:)
Ahoj, já používám vůni jen v koupelně protože tam smrděj ponožky
dostala jsem vloni vůni od Air Wick - nějaká Japonská zahrada nebo co, dá se na tom navolit intenzita vůně. Stačí mi na stupeň 1, max.2 když chci intenzivní vůni, a moc se mi to líbí ![]()
Manžel minulej týden koupil sáček s levandulí, krásně to provonělo celej byt, i když jsme to tu měli jen den (byl to dárek
), pak jsme to vezli autem a celý auto vonělo po levanduli ![]()
Ahoj, do zásuvky mi přijdou strašně agresivní ty vůně. Já kupuji takovou tu lahvičku co se do ní dávají bambusové tyčinky, dávám 3 až 4 a voní to krásně a dlouho. A Vydrželo mi to asi 4 měsíce.
do zásuvek vůně nepoužívám připadá mi mnohem příjemnější použít vonný difuzér,oblíbila jsem si difuzéry wax lyrical jsou příjemně anglické ![]()
Ahoj, já jsem si koupila od Eir Wicku dva přístroje do zásuvky s vůní fialky a bílé růži. Už mi to až moc vonělo tak jsem to vypla ze zásuvky a na druhý den opět zapla a žádná vůně se z toho přístroje neline ![]()
Musí se přístroj nějak aktivovat, aby zase vůně voněla??
Dobrý den. Má někdo zkušenosti s novým air wickem s tím voskem? Děkuji
Mám negativní zkušenost. Nechala jsem ho polozeny na plastové desce a on se převrátil, vytekl na ni a celý plast rozleptal. Takže opravdu chcete dýchat tenhle chemický sajrajt?
Když provonet byt, volila bych přírodní vůně. Jsou méně výrazné, ale určitě ne zdraví škodlivé.