Jakou vybrat levnou pračku?

Doe_Jane
1.7.17 16:49

My máme vše BEKO a doporučuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
1.7.17 16:53
@Fannta píše:
Díky a kolik let fakčí?

minulou jsme měli 10 let a to ani nebyla zkažená jak jsme ji měnili, tuto máme zatím 4 roky, stála asi 6 tisíc

• Citovat
  • Upravit
24798
1.7.17 16:53

Máme asi přímo tu BEKO z odkazu, akorát ji máme jen půl roku… Předtím jsme měli cca 8 let Whirlpool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.7.17 16:54

A mám podobnou ale nemám displej jinak parametry cca stejné

• Citovat
  • Upravit
6525
1.7.17 17:01

@Fannta No já bych se popídila po tom, jakou délku mají programy. Mám drahou AEG s nízkou spotřebou vody a energie a neskutečně mi vadí dlouhé programy.
Mám „pocit“, že čím menší spotřeba vody, tím jsou programy delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
1.7.17 17:16

Levnou a kvalitní? Pak 100% BEKO!!! Stejně tak jako myčku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.7.17 17:31

Přesně jak píše Black Cat, řiď se podle programů které to nabízí, značka bych řekla, je druhořadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
1.7.17 17:48

Taky mame levnou pracku Beko a slape uz dlouho. Vlastne mame snad vsechno Beko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
1.7.17 18:02
@Fannta píše:
@Black Cat
jak jako délka programu? Indesit měla nejkratší 15 min. a 58 min. A vydržela 6 let.
Nejde mně ani tak o délku praní jako výdrži pračky.

No když dám na bavlnu a vypíše mi to 3 hodiny 50 min. /po 15 min. si to sice převáží a lehce upraví, ale rapidně i tak nezkrátí, protože se snažím plnit pračku spíš doplna/, tak ti na délce pracího cyklu docela záležet bude. Protože když pak třebas ještě přidám máchání nebo předpírku… tak se dostanu na úplně neuvěřitelný časový hodnoty…
Stará Whirpoolka mi sice žrala cca 60l, ale vypráno bylo za hodinu, max za dvě při tom úúúplně nejdelším cyklu a mnohem líp. A podle mě je to tou spotřebou vody, protože jak chce pračka prát, když ne ve vodě, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
1.7.17 19:15

@Fannta Asi nechápu.. Každopádně, já mám pračku LG, ale sestra má Beko a my máme myčku Beko, absolutní spokojenost a doporučovali nám to i tady chlapi v Globalu, kde se opravdu vyznají a hlavně tam pracují známí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
1.7.17 20:55
@Fannta píše:
Máte zkušenost s levnou pračkou? Pračka Indesit nám vydržela šest let, stála 6 tis., takže bych chtěla poradit něco podobného. Nehodlám dávat 20tis. za pračku, když už dnes značka nemá takovou váhu jako kdysi.
Uvažuju o koupi v Planeo, PL 162 M PHILCO za 4 999,– nebo WTV 6502CSB0 BEKO
za 5 999,– Nevíte jaký je to podvýrobek např. vše od AEG a výrobce? Čína, Turek, Itálie?
Díky za rady.

Beko mám přesně tu stejnou a je za ty peníze úplně skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.7.17 09:58

Tak ty „výdrže“ fakt nechápu. Máme nějakou nejlevnější Electrolux už deset let nejen že bez opravy ale troufám si říct (a trochu se stydím i bez údržby) a nemám nejmenší pocit že by měla odejít. Týdně peru cca pět až šest praček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
2.7.17 13:16
@Fannta píše:
Deset let, to uz je davno. To mozna byla sem tam i kvalita. Jeden stary opravar mne tvrdil, ze dnes se pracky vyrabi na dobu max. 5 let. Aby lidi meli praci a mohli se vyrabet dalsi a dalsi spotrebice. :nevim:

Tomu věřím. Ono stačí udělat stěžejní součástku z méně kvalitního materiálu, co snese menší zátěž, aby to kikslo po záruce. A pozáruční opravy bývají drahé, ceny náhradních dílů bývají takové, že se spíš vyplatí koupit nový výrobek.
Dneska je to loterie, co se značek týče.

My máme Beko zhruba 6 let(kromě ceny mě přesvědčila i 5letá záruka). Zatím slouží, ale není tak vytížena jako v rodině s několika malými dětmi. Co mi na ní trochu vadí - oproti minulé (Indesit) je více hlučná. Pokrok šel za tu dobu dopředu, dneska bych vybrala jinou, zajímala by mě funkce snadné žehlení, extra máchání, zkrácení programu. Ale klidně Beko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
8.7.17 07:03

Máte prosím někdo pračku, která má program na 50 a ještě i nějaký krátký program? Je celkem jedno, jestli plněnou horem nebo dolem. Dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.7.17 16:14

Já mám za takovou podobnou cenu kolem 6 tisíc Whirlpool AWO/C 6304, a zatím jsem s ní spokojená, ale mám ji jen tak dva měsíce, tak uvidíme jestli vydrží v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí