Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojda holky, chtěla bych se zeptat, sháním postel pro miminko. Jaká postýlka je podle Vás nejlepší? Aby byla kvalitní a zároveň vydržela co nejdelší dobu než miminko vyroste? Koukala jsem na postýlky od značky Kinderkraft, která pak poslouží i jako cestovní, ale zase je jen do doby, kdy začne samo sedět.
Nevydrží ty dřevěné déle?
Děkuji 😊 😊
Měli jsme klasickou dřevěnou 120×60 a spal v ní cca do 2 let a 4m. Známí mají 140×70 a kluk v ní spí ještě ve 3 letech.
Co nejdéle? Máme kombinovanou postýlku rozměry postýlky jsou 140×70 a pak postel 80×200 plus dvě skříňky a šuplík pod postelí. Šprucle vyndavaci, rošt postýlky 3 výšky.
koupeno na Smolíčku ale byla s nimi špatná domluva. Jinak je postýlka kvalitní, dřevěná, natíraná ručně.
Ale jestli je to nejkvalitnější a nejlepší a největší topka mezi postýlkami…? Nedokážu říct. Zatím plně slouží a pokud vydrží ještě třeba 2 roky, bude mi to stačit.
Měla jsem pro první dceru postýlku po sobě, pro druhé dítě košík a pak už spí se mnou v posteli se stahovací zábranou…
@Heid19 Ahoj, také vybírám postýlku. 😁Mám v plánu kupovat rostoucí. Jiná mě zatím nezaujala, líbí se mi, že je na kolečkách, dá se přirazit k posteli a hlavně roste s dítětem. 🙂
Měla jsem obyčejnou z bazárku za pár stovek. Pár měsíců a prodala jsem ji ![]()
My měli od kamarádky po synovi, uplně tu nejobyčejnější z ikea, kluk tam spal do čtyř let… on byl drobek, naše dcera ji měla do dvou let, a pak ji dávali ještě neteři. Vydržela v pohodě vše a stála par korun.
@Siii to nevypadá moc bezpečné, ta ohrádka vůbec není přiřažená a je to moc malé…