Kolebka a/nebo bouncer?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.1.25 22:04

Kolebka a/nebo bouncer?

Cekame mimi a uz pomalu kupuji vybavicku. Nevim si rady s temito 2 vyrobky, moje kamosky jsou na 2 tabory: bud at koupim kolibku a nebo at koupim takovy ten bouncer (takove to joupaci vajicko)… a kazda tvrdi neco jineho, ze casto mely oboji, ale vyuzily jen jedno nebo druhe.

Mame byt 3kk 80 metru, takze rozhodne chci jedno nebo druhe, nemam tu moc mista :D Mela jsem puvodne predstavu, ze kolebka je spise do vetsich domu/bytu, kde jsou treba 2 patra, aby dite mohlo spat i nekde dole kde je mama, a mohla na nej koukat pripadne pohoupat kdyz je vzhuru… no a bouncer sem myslela ze je pro bdely stav novorozence, ze se tam jakoby tim samohoupanim zabavi a muzu u toho treba varit a budem na sebe koukat :nevim: :think: Jeste me zarazilo a nedoslo, ze v tom bounceru nemuze byt dite uplne dlouho, celkove v tehle vajickach, kvuli pateri. Rikala jsem si, ze na spani pujde dotadu do postylky, tam se bude proste spat, a dopredu do obyvaku bude se mnou chodit pobrukovat kdyz bude zrovna koukat co kde lita :) Jo a mame celkem velkou zahradu, tak jeste co vyuziti tam…? Asi hraci deka s hrazdou?

Poradte prosim… diky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16139
11.1.25 23:05
@Anonymní píše: Více

Manžel chtěl kolébku, že to k miminku patří. Ale takovou tu starou, ne tu moderní. Sehnali jsme, využili jsme přes den, ale jen tak dva měsíce. Syn spal stejně přes den venku v kočárku, ve většině případů a v noví v postýlce, později s námi v posteli :mrgreen: Patro nemáme, kolébka byla v obýváku. Hrací deku jsem využívala téměř od začátku, opět v obýváku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6894
11.1.25 23:35

Neměla jsem ani jedno, přijde mi to jako zbytečné krámy. Deka, hrazdička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
12.1.25 07:14

Měla jsem kolébku s kolečky. Žijeme v baráku v patře, nemáme vyhřívanou podlahu. Topime kamny, takže je teplo, ale podlaha studená. Nechtěla jsem, aby byl tedy dlouho na zemi.
Dávala jsem do kolébky přes den, když koukal. Mohla jsem s ní přejet do jakékoliv místnosti.
Na spaní přes den dáváme do kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport