Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Anonymní píše: Více
Manžel chtěl kolébku, že to k miminku patří. Ale takovou tu starou, ne tu moderní. Sehnali jsme, využili jsme přes den, ale jen tak dva měsíce. Syn spal stejně přes den venku v kočárku, ve většině případů a v noví v postýlce, později s námi v posteli
Patro nemáme, kolébka byla v obýváku. Hrací deku jsem využívala téměř od začátku, opět v obýváku ![]()
Neměla jsem ani jedno, přijde mi to jako zbytečné krámy. Deka, hrazdička..
Měla jsem kolébku s kolečky. Žijeme v baráku v patře, nemáme vyhřívanou podlahu. Topime kamny, takže je teplo, ale podlaha studená. Nechtěla jsem, aby byl tedy dlouho na zemi.
Dávala jsem do kolébky přes den, když koukal. Mohla jsem s ní přejet do jakékoliv místnosti.
Na spaní přes den dáváme do kocarku.
Cekame mimi a uz pomalu kupuji vybavicku. Nevim si rady s temito 2 vyrobky, moje kamosky jsou na 2 tabory: bud at koupim kolibku a nebo at koupim takovy ten bouncer (takove to joupaci vajicko)… a kazda tvrdi neco jineho, ze casto mely oboji, ale vyuzily jen jedno nebo druhe.
Mame byt 3kk 80 metru, takze rozhodne chci jedno nebo druhe, nemam tu moc mista
Mela jsem puvodne predstavu, ze kolebka je spise do vetsich domu/bytu, kde jsou treba 2 patra, aby dite mohlo spat i nekde dole kde je mama, a mohla na nej koukat pripadne pohoupat kdyz je vzhuru… no a bouncer sem myslela ze je pro bdely stav novorozence, ze se tam jakoby tim samohoupanim zabavi a muzu u toho treba varit a budem na sebe koukat
Jeste me zarazilo a nedoslo, ze v tom bounceru nemuze byt dite uplne dlouho, celkove v tehle vajickach, kvuli pateri. Rikala jsem si, ze na spani pujde dotadu do postylky, tam se bude proste spat, a dopredu do obyvaku bude se mnou chodit pobrukovat kdyz bude zrovna koukat co kde lita
Jo a mame celkem velkou zahradu, tak jeste co vyuziti tam…? Asi hraci deka s hrazdou?
Poradte prosim… diky