Jakou vybrat velikost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Male deti rostou opravdu rychle. Koupila bych klidne vetsi, budete mit jistotu, ze z ni nevyroste. Pokud ji bude vetsi, nebude ji to prekazet, protoze v ni bude nejspis jen lezet v kocarku. Jine by to bylo, kdyz by uz chodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do roka rostou pořád hrozně rychle, možná bych koupila i vel. 80, však v tom bude jen ležet, tak nebude vadit, že je jí nyní velká
anebo bazarovou 74 a uvidíš, jestli vydrží i v tom únoru, dají se koupit krásné použité, protože mimča to nezničí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje deti rostly pomalu, ja bych koupila 68 a vydrzela by do jara. Velikosti 74 nic nezkazis - ted bude vetsi a pak akorat. Stejne nez zacne zima a cas na kombinezu, tak jeste poporoste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle malá mimca rostou rychle. Spíš bych počítala s tím, že budeš kupovat 2 kombinézy pokud nechceš půlku zimy vozit dítě v něčem, v čem se bude ztrácet
mám stejně starého syna, narozený v květnu 2,88kg teď má tak 6,5kg, vel 68-72, ale nepočítám že by mu 72 byla celou zimu a koupit mu 80 (86)tak momentálně by v tom plaval (to počítám by mu bylo tak po novém roce)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejrychlejší je ten první půlrok, ten druhý taky dost, ale už to není tak strašný. První dítě narozeno 51 cm, v půlroce 68 cm, v roce 74 cm. Druhé narozeno 50, v 7 m má 68 cm, v roce tipuji taky kolem těch 75. Blbé je, že v případě dlouhé zimy ti v tom může jezdit klidně od října do března, takže pokrýt to jednou velikostí… když vezmeš 74, většinu zimy to asi bude fajn, ale na konci už ji do toho pořádně nenacpeš. Když vezmeš 80, dost dobře možná v tom prvních pár měsíců bude plavat. A taky není velikost jako velikost, na minimimčo se mi tu sešly dvě - jedna vel. 56, druhá 68, no a po přiložení na sebe byly stejné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj mamky, mám dilema jakou vybrat velikost zimní kombinézy pro prcka. Když se narodila měla 52 cm a 3750g, dnes jsou jí skoro 4 měsíce a má 62 cm a 6100g. Do obchodu se nedostanu a tak musím objednat přes internet. Jde mi o to, že nechci v únoru kupovat novou kombinézu, protože je jí malátak se chci zeptat na zkušenosti, fakt nevím jak rychle mimča kolem toho půlroku rostou. Možná se koupi dvou velikostí nevyhnu…? Děkuji za odpovědi
Ja stejne velkemu diteti koupila vel. 92 (rychle rostl a bala jsem se, aby se vesel i s latkovyma plenama). Kamaradky se mi smaly, ale diteti bylo jedno, ze ma o 20 cm delsi rukavy. Stejne jen lezi, maximalne mava rukama. Byla mu pak jeste za rok, kdyz už chodil. Neradim koupit 92, ale velikosti 74 se absolutne nic nezkazi. A pozor na to, ze velikosti nejsou stejne napric znackama. Treba gmini je o velikost mensi, hm naopak o velikost vetsi.
- Citovat
- Upravit
Kombinézy jsem kupovala na bazárcích, luxusní kousky do dvou stovek a nemusela jsem řešit jestli koupím jednu nebo tři. Kupovala jsem vždycky správnou velikost a za dva měsíce další. Velká kombinéza je na prd, mimčo v ní nemůžeš pořádně pochovat, protože z ní vyjíždí.
- Citovat
- Upravit
Koupila bych 74 (i tak tam bude mít rezervu). V 80 se ti na začátku zimy utopí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj mamky, mám dilema jakou vybrat velikost zimní kombinézy pro prcka. Když se narodila měla 52 cm a 3750g, dnes jsou jí skoro 4 měsíce a má 62 cm a 6100g. Do obchodu se nedostanu a tak musím objednat přes internet. Jde mi o to, že nechci v únoru kupovat novou kombinézu, protože je jí malátak se chci zeptat na zkušenosti, fakt nevím jak rychle mimča kolem toho půlroku rostou. Možná se koupi dvou velikostí nevyhnu…? Děkuji za odpovědi
určitě 74 ![]()
Jinak krásný kousky se dají sehnat i na bazárku ![]()
i nenošené: https://www.emimino.cz/…-74-1904404/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamky, mám dilema jakou vybrat velikost zimní kombinézy pro prcka. Když se narodila měla 52 cm a 3750g, dnes jsou jí skoro 4 měsíce a má 62 cm a 6100g. Do obchodu se nedostanu a tak musím objednat přes internet. Jde mi o to, že nechci v únoru kupovat novou kombinézu, protože je jí malá
tak se chci zeptat na zkušenosti, fakt nevím jak rychle mimča kolem toho půlroku rostou. Možná se koupi dvou velikostí nevyhnu…? Děkuji za odpovědi