Objednávky z UK (george,matalan,HM,next...)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ziju v UK, H&M a Matalan to do CR nedoruci(HM pouze ceska verze, Matalan nedela mezinarodni dopravu), Next netusim, rekla bych, ze take me a George do 8 prac.dnu za £10.
Ale na kazde www to snadno najdes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja to beru pres zensky co to objednavaji a prodavaj pres Fb. Hlavne teda George a Matalan. Jasne, je to s prirazkou, ale nemusim nic resit a je to pohodlny. Mam pocit ze moc tech firem to do Cr ani neposila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeni86 ja to prave vidim na fb taky, tak by me prave zajimalo jak to ty holky objednavaji, ze bych si to klido objednala sama. George jsem prelouskala jak to je ale treba to HM a matalan by me zajimalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy56 objednávám George. Mají často akce. Nekdy poštovné zdarma, 20% slevu na novou kolekci, výprodej atp. Na jejich stránkách je fajn, že už vidíš cenu s českým DPH. Doručení 10 dní, ale když o víkendu objednám, tak to mám v pátek doma. Vyplatí se hlavně multipack na mimina. Overaly, body… Velikostně odpovídá jako CA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem nekolikrat objednavala Next. Bylo to tady rychleji, nez z CR. Podminky si uz nepamatuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki ja jsem prave chtela objednat ale zasekla jsem se na tel. cisle. Neslo mi tam vlozit. Od kolika byva doprava zdarma? Me se tam prave libi dost veci, tak bych si pockala na nejakou akci a objednala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy56 doprava je vždycky 10 GBP, ale občas mají akci a dopravu zdarma. Já osobně se vždycky domlouvam s kámoškou a podělíme se o náklady. minulý týden byl výprodej, odhadem tak za dva týdny bude sleva na novou kolekci 20 %. ono se to opakuje tak jednou za měsíc až měsíc a půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki super,dekuji za info
a to telefonni cislo si tam vlozila jak? Me tam neslo a bez nej me to nechtelo pustit objednat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy56 píše:
Objednavate nektera? Rada bych objednala, ale nevim jak je to s platbou, dorucenim, postovnym a takTy ceny a ten sortiment z UK je totiz mnohem vetsi a levnejsi
Vyplatí se tk najít nizkonakladovy let a zaletet tam 2× za rok na nákupy… mrkni hodne dopredu dle cen - o jejich prázdninách mají daleko dražší… da se sehnat za super ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy56 píše:
@hospodki super,dekuji za infoa to telefonni cislo si tam vlozila jak? Me tam neslo a bez nej me to nechtelo pustit objednat
Klidně se domluvte s kamoskou a rovnou tam leťte - teď mrkněte na jaro na letenky a uděláte si výlet, projdete obchody a pohoda… vše si vyzkousis a mají i jiné značky a krásný oblečení když vybiras
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy56 hele já nevím, prostě jsem ho napsala. Nechce to předvolbu 00420? Nebo naopak někde máš predvyplneny stát a tudíž napíšeš už jen číslo. @Lioness34 tak to jedine když je to na otočku na den a podle mě se to nevyplatí. Letenka, doprava do města, MHD…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sue.Ellen Dobrý den, nevíte jak je to prosím teď s posíláním do ČR? Chtěla bych si objednat George, ale ještě jsem to nikdy nedělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit