Širší tepláky na tři roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7841
16.7.19 09:10

Na tlusťochy je ideální H&M ;)
(teď mám druhého syna a všechno oblečení po prvním mu padá a je mu děsně veliké v pase :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
16.7.19 09:16

A co Lidl? Já mám opačný problém, v pase to synovi vše plandá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
16.7.19 09:32

@Russet Jo jo, to taky znám, to je zase starší syn, vysoký, hubený, tomu zase dávám všude gumu. Právě že do tepláků po něm se mi mladší vůbec nevejde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
16.7.19 10:04

Já mám opačný problém, klukům vše padá a co jim nepadá, tak maji krátký. Buď jim to upravím v pase a nebo rovnou usiju. Ty bys mohla koupit prostě větší velikost a zkrátit nohavice, to je mnohem jednodušší než zuzovat pas. A boty na široké nohy se mi osvědčily Pegres, Fare, papuče befado ve všech rozměrech rozepinaci. Ale i tak je potřeba zkusit, ne všechny modely jsou široké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.7.19 10:12

Máme hubeňoury, tak neporadím, ale boty na širokou nohu a vysoký nárt máme RAK, jsou i dost ohebné a ne kopyta (e-shop gugenio), některé d.d.step a tenisky jsem sehnala beppi (ale chce to hledat a porovnávat, od jedné značky je víc typů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
16.7.19 11:26

@Petája Nevim, jestli resis i cenu, ale pokud ne, tak ceska firma Farmers.cz dela hezke teplky a hlavne za priplatek (tusim 20,–) nabizeji obleceni zuzit nebo rozsirit, zkratit rukavy, aby to diteti sedelo. Pani majitelka to s kazdym vyjednava pres email a udelaji upravy podle tvych predstav. Cekas treba tyden deset dni na zasilku, ale sedi krasne a dite se citi dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
16.7.19 11:28

Mám od kamarádky haldu širokých tepláků - jak nohavice, tak v pase, ale bohužel je neužiju. Mám hubeňoura a zase všude nadívám do pasu gumu :zed: Jsou tedy použité, ale na ven, kdybys měla zájem, Ti je klidně pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat