Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, mate doma trampolinu pro deti? Pokud ano, jakou znacku a jste s ni spokojene? Vybiram dostatecne velkou trampolinu pro 3 deti. Nejdulezitejsi je bezpecnost, dale kvalita a dostupnost nahradnich dilu. Muzete mi poradit? Dekuji
Máme tuhle trampolínu. Než jsme jí kupovali ptali jsem se po známích a dobré je mít trampošku s vnitřní sítí, aby děti neskákali po tom modrým, protože se to brzo roztrhá.
@zupoku ahoj.máme trampolínu z www.megatrampoliny.cz tu největší a je super. není nejlevnější, ale náhradní díly jsou stále skladem a do 2dnů u nás.
dále části vydrží déle než u jiných trampolín. třeba límec chránící pružiny, ten ostatní řešili už po 2-3 sezónách a my možná letos 5.sezóna, ho vyměníme.
ještě abych dodala. je cca na 150kg, ale my to neřešíme, takže je u nás dost vytížena. 2dospěli a dítě nebo 6děti není u nás žádná výjimka.
@zupoku píše:
Maminky, mate doma trampolinu pro deti? Pokud ano, jakou znacku a jste s ni spokojene? Vybiram dostatecne velkou trampolinu pro 3 deti. Nejdulezitejsi je bezpecnost, dale kvalita a dostupnost nahradnich dilu. Muzete mi poradit? Dekuji
Trampolinu mame 3m prumer. Spokojenost.
Ale ten dotaz nese jeden veliky protiklad.
BEZPECNOST x TRAMPOLINA (a jeste 3 deti najednou).
Pojistovny a detsti lekari by mohli vypravet o enormnim narustu urazu deti v souvislosti s modou trampolin. Hl. zlomeniny.
A pokud budou skakat 3 deti najednou, nebude to OK.
Asi to nebude popularni nazor, ale takova je skutecnost.
Také máme trampolínu www.megatrampoliny.cz. Jsme velmi spokojeni. Naopak nám vyhovuje, že je modrý lem uvnitř sítě. Sít je okolo. protože když někdo skáče, ten druhý si sedne právě na modrý pás okolo. Je to pak bezpečnější. U nás je také v trampolíně až 6 dětí. ale platí pravidlo, že skáčí jen max. 3 a další sedí na modrém lemu.
@Ivan PPZ tak ono je přímo u tý trampolíny napsané že má vždy skákat jen jedna osoba, teda u tý naší to je ![]()
Máme trampošku 4 metrovku a teda já musím zvednou ruku pro síť kolem toho modrého lemu
Příjde mi, že ta síť líp drží a i když se do ni člověk opravdu hodně opře, tak je to v pohodě. Máme taky megatrampolíny. cz. A co se týče názoru na počtu skákání děti, já nechávám skákat kluky oba, ale opatrně, nebo se k ním přidám a „hlídám“.každopádně nikdy ne bez dozoru. Nedovedu si představit, že by jeden skákal a druhý trpělivě čekal hodinu před trampolínou ![]()
To jsem ráda, že můžu číst vaše názory, my chceme pořídit trampolínu teď, jen se rozhodujeme jestli tu 2,5m nebo 3 metrovou
na větší nemáme místo.
Máme dvě děti 4,5r a 1,5r. skákat nechám obě a ještě čekáme třetí, takže pak bude určitě chtít skátat časem taky.
Je mi jasné, že když budou chtít skákat, tak budu muset být u trampolíny a hlídat je. Taky si nedovedu představit, že jedna dcera by tam šla a druhá čekala, ony musí dělat vše spolu ![]()
@IvkaH já psala jen co je v návodu
taky nám tam skáče víc dětí najednou a zatím jsou celé ![]()
Jasné, že jsou určité předpisy a ty by se měli dodržovat.
na kole také má jezdit jeden člověk a občas jezdí dva ![]()
@ohýnek @slunicko100 @Ivan PPZ @Katka86 @IvkaH @LUCI 2010 Dekuji moc za vase reakce. Mam zatim jedno dite, ale rikala jsem si, ze jakmile sousedovic deti uvidi trampolinu, ze se budou chtit pridat
proto ten dotaz ohledne 3 deti.
Je mi samozrejme jasne, ze to muze byt nebezpecne a deti tam nemuzou byt bez dozoru. Ja se zatim divala na InSPORTline nebo MasterJump. Megatrampoliny jsem az doposud neobjevila. Jak vidim, jsou drazsi, ale kvalita je urcite dulezita. Jen jak to vidim, jsou take vyrobeny v Cine, takze tezko rict.
@zupoku píše:
@ohýnek @slunicko100 @Ivan PPZ @Katka86 @IvkaH @LUCI 2010 Dekuji moc za vase reakce. Mam zatim jedno dite, ale rikala jsem si, ze jakmile sousedovic deti uvidi trampolinu, ze se budou chtit pridatproto ten dotaz ohledne 3 deti.
Je mi samozrejme jasne, ze to muze byt nebezpecne a deti tam nemuzou byt bez dozoru. Ja se zatim divala na InSPORTline nebo MasterJump. Megatrampoliny jsem az doposud neobjevila. Jak vidim, jsou drazsi, ale kvalita je urcite dulezita. Jen jak to vidim, jsou take vyrobeny v Cine, takze tezko rict.
Dneska je vyrobeno v číně téměř všechno. prostě levná pracovní síla, větší zisk. Nač to dávat dělat němčourům, kteří si vemou 200 kč na hodku, když to dáme čiňanům a ti to chudáci odmakaj za 15 kč na hodku, jestli vůbec
![]()
Náhodou já když chci něco kvalitního, tak objednávám přímo z číny ![]()
@ohýnek no my si tak s manzelem objednali primo z ciny telefony a vydrzely par mesicu a reklamace se nevyplati. Takze drazsi veci bych takhle uz neobjednavala. A u trampoliny chci dat na zkusenosti a recenze ostatnich, jedna se prece jen o bezpecnost deti.