Dětský stan s míčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
8.3.13 14:46

dětský stan s míčky

Maminy, nemáte některá zkušenosti s těmito stany s míčky?
http://hraci-domecky.heureka.cz/…den/recenze/
 http://hraci-domecky.heureka.cz/…dix-s-micky/

Vybírám malé k narozeninám, do bytu.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2369
8.3.13 15:10

Máme ten prvni a nespokojenost. Konstrukce je hrozne nestabilní, takže jak se o to děcka třeba opírají a semtam na to spadnou, tak je to cele zprohybane. Občas vyleze i výztuzna tyčka ven. Ten tunylek jsme ani nepridelavali, protože to bylo na suchy zip a nedrželo to.
Děcka to maji v ohradce a hrajou si v tom, to ano, ale po chvilce je to fakt zralé na vyhození.

Bojím se, ze co se stability tyče, bude ten druhy od pohledu to samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.3.13 15:31

Děkuji za info! Asi se na to nakonec vykašleme a koupíme něco jiného. Pochybuju, že ostatní budou jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
8.3.13 15:41

@Seska ahoj, já objednala a včera přišel tenhle
 http://www.gamma-hracky.cz/…NELEM-240-cm

je boží, vejdem se do něj i s přítelem každý do jednoho, malýmu bude rok za 14 dní, tak jsem zvědavá jak z něj bude paf, páč my teda jsme :) Míčky jsem objednávala zvlášť kde byli nejlevnější, na hodně stránkách je mají zbytečně předražený. Objednala jsem 200 kusů za 449,– tady
 http://cs.sen-deti.cz/…zenu-200-ks/

takže za mě dětské hrací stany jednoznačně ANO! Dají se lehce rozložit a složit, dají se dát dovnitř nebo ven a jsou fakt skladný, uděláš z toho placku o rozměrech 40×40 cm cca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
8.3.13 15:44

@luca001 a jak máš velké děti? ono podle mě hodně záleží na tom, jestli ti dítě už stojí, chodí, nebo jen leze a plazí se. Je jasný, že konstrukce není moc pevná, aby si dítě neublížilo, je to spíš takový měkký, houževnatý..No nám bude rok a plazíme se a lezeme, takže pro prcka to bude podle mě super, ve stanu se nepostaví, páč se nemá o co chytit ani opřít, takže v něm poleze a maximálně si sedne. Pro větší děti, co v tom blbnou jinak to možná vážně není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.3.13 15:57

@Seska ahoj, tak my máme doma jiný stan i s tunýlkem (slon, myslím že taky ZOPA) a malá si v tom dost vyhraje, ale je pravda, že konstrukce není pevná a až bude větší, tak když se o to opře, tak ty výstuže se ohnou - zatím nám to ale skvěle vyhovuje, protože to má jako schovku, když si chce hrát sama a neschovává se pod stůl a za gauč, kde hrozilo, že se zraní, když tam zalézá
jinak je stará rok a sedm měsíců a stan máme už 3 měsíce a zatím je v pohodě
konstrukčně ty stany budou na stejném principu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
8.3.13 16:28

@slunicko83 Mám dvojčata skoro 2 roky. Stan jsme kupovali, kdyz meli asi rok.
Dneska bych koupila spis plastový domeček, protože je hrozne bavi zavírat a otvírat dvířka, ale to uz je dražší.

Jinak spis bych asi doporučila hračky z IKEA - máme prolezaci tunel a ten je super http://www.ikea.com/…ts/10192013/
a docela se mi líbí i ten jejich stan http://www.ikea.com/…ts/30206882/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.13 16:33

@petramrk taky máme toho slona. Už má za sebou víc jak rok používání a zatím to celkem jde. Tunel je pořád v pohodě. Stan má jednu tyčku ohnutou a druhou vylezlou - tchán na něj hodil těžké polštáře :pocitac: A klukovo řádění celkem zvládá a to přes něj různě přelízá.

• Citovat
  • Upravit
1947
8.3.13 20:45

@lucenka no náš je zatím v poho, ale když vidím jak ho malá likviduje, tak si myslím, že brzo bude mít nějakej ten šrám, ale jsme s ním spokojený

plastovej domeček jak tu jedna mamka psala je určitě lepší, původně jsem chtěla takovej ten pěnovej, co mívaj na bazénech - ale finančně by to nebylo možný, takže stan musí dostačovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.3.13 21:07

Máme ten první a jak už tady bylo řečeno, je teda takovej celej vachrlatej a ta předsíňka ta mě teda rozčiluje strašně, je tam přichycená na suchý zip a ještě jakoby nesedí úplně na zemi takže jak tam malej leze tak už visí tak tak na vlásku…jinak zatim zbytek stanu drzí, je teda fakt že malej je šílený číslo a dělá s nim psí kusy, strašně rád tam blbne a líbí se mu…dostali jsme ho darem a v podstatě se s tím asi počítá že takováhle věc nevydrží věčně, když se koupí malému dítěti, co ještě je do všeho hrozně hr, takže já sem za něj i tak ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
9.3.13 08:24

@slunicko83 A nebojíte se, že ten tunel se nějak „propadne“, když tam malý poleze? Mě přijde že je nad zemí…
Naše dítěna leze a chodí kolem nábytku. Ale ráda se vším lomcuje.
@petramrk tenhle stan se mi taky moc líbil. Hlavně tunel musí být pro prťata dobrodružství :)

My chtěli kupovat plastový domeček na léto. Bouchání dvířkama u nás je na denním pořádku taky :roll:

Děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
9.3.13 11:33

Tak jestli jste plánovali stejne koupit plastovy domeček, tak bych koupila asi rovnou ten. Na míčky můžeš použit třeba bazenek a tunel je fakt dobrý ten z Ikei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.3.13 18:49

@Seska no u nás to tunel vyhrává, malá přes něj zaleze do stanu a pak chce, aby za ní lezly psy a snaží se je v tunelu chytat, takže je to pak sranda - jen naši psy za ní lezou, jen když má něco k snědku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
26.4.21 10:54

Nn, my jsme přímo zvolili suchý bazének s míčky, ten se nám osvědčil víc. Super věc, malá je z toho nadšená. Tráví tam většinu dne, druhou polovinu dne pak honí míčky :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino