Jaký aquapark?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Cestlice super, ale běžte dopoledne a připravte si kešeni, je to pěkně mastný. Ale teď mají akci na jarnaky, děti zdarma tuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Cestlice super, ale běžte dopoledne a připravte si kešeni, je to pěkně mastný. Ale teď mají akci na jarnaky, děti zdarma tuším.
Do 150cm za 1Kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čestlice jsou teda drahé. My jsme byli na Šutke a nebo ještě v Kolíne je celkem fajn aquapark.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Do 150cm za 1Kc.
Zejtra razime
mame to deset minut, tak to chce využit. Normální cena je peknej ranec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Zejtra razimemame to deset minut, tak to chce využit. Normální cena je peknej ranec
Hele a teda za mě teploucka voda
třeba ten s tím akvárium úplně kafíčko. My jsme se s klukem mrcasili jen v Paláci pokladů teda, ale za litr…ještě ušetří za parkování- nechte to u XXXLutz vzadu u silnice, je to 200m a za usetreny prachy máš pro kluky akvazorbing ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková my parkujeme na socky u zveraku naproti Lutzu, odmítám platit raketu ještě za parking
my uz tam prave nebyli přes rok, potomci furt prudí, tak ideální využít tu akci. Kez by se taky chtěli jen placatit, ale to zase budou dostihy po toboganech, kam musím s nimi, protože: mamiii to je super, pojd taky. Uz teď mne boli zada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já si pamatuju, jak tam bylo před 20 lety 5 toboganu
Teď tam nevidíš nic, šílený bludiště. Ale ty máš kluky větší…my řádili ve vlnách každou půl hodinu, ale plno bylo, ale tak akorát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, jestli je v Aquaparku Čestlice v této době otevřena i venkovní část? Zvažuji se tam dnes vydat z Brna a nikde se mi to nepodařilo dohledat. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Zalezi na veku deti..
Babylon je maly, Čestlice jsou ok, super saunova cast, dost toboganu, jen vsude hlava na hlave, Aqualand Moravia ma termalni vodu vcetne venkovniho bazenu, ale cenu ubytovani dost vysroubovali.
Jednou jsme byli i v tropical islands, krasny saunovy svet, ale pro pubertaky malo zabavy..
Takze nejcasteji jezdime do cestlic.