Jaký aquapark?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaký aquapark?
Ahoj, v jakém aquaparku jste byly spokojené? Doporučíte, kam ject? Máme dovolenou, počasí hnus, tak nevíme, kam vyrazit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tereza Z píše:
Ahoj, v jakém aquaparku jste byly spokojené? Doporučíte, kam ject? Máme dovolenou, počasí hnus, tak nevíme, kam vyrazit…
Pokud s dítkem, tak Sárvár, pokud jen dospělý, tak Ensana Thermal Margaret Island v Budapešti, ale není to aquapark.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli mas male deti, tak jedte do obyc bazenu, kde je i detsky, na vetsinu atrakci pusti az starsi deti..
Chtela jsem jet letos s holkou do Cestlic nebo Pasohlavek, ale spousta atrakci je az od 8 let, pak taky nejake az od 12,holce bude teprve 6,takze by to bylo pro nas akorat predrazene vstupne do bazenu ![]()
- Citovat
- Upravit
Aquapulco Bad Schallerbach. To je moc pekny. Jinak na bezny koupani Gmund, ale tam je posledni roky nechutne narvano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučila bych Therme Erding, ale to už je dal a rozhodně ne na otočku. A není to zrovna levná záležitost děti platí od tři let A všichni mají stejnou cenu. Celodenní vstup jen do části kde jsou tobogány je 49€ A za víkendy A svátky se připlácí 5€/osoba. Je to tam ale fakt skvělý. Minulý rok jsme tam byli i se synovcema A ten starší tam chce znovu. Taky záleží kolik detem je. Pro menší děti toho tam až tolik není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KrakyLuc píše:
Tatralandia na Slovensku, myslím že i Bešeňová je poblíž
To je pro nás daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:Čestlice jsou za mě šíleně předražené…v Babylonu jsem nebyla, tak nemůžu soudit, osobně mám ráda menší aquaparky jako je Šutka…
Jaký aquapark doporučíte? Babylon, Čestlice…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na věku dětí. Čestlice jsou pro menší zbytečné, většinu atrakcí nevyužijou. To spíš chodíme na Šutku. Pro větší Čestlice, Tropical islands.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.