Jaké botky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
7.6.11 13:55

jaky botky?

ahoj chtela sem se zeptat jaky botky mam dat dceři 8m.Ješte sama nechodi ale všude si stoupa a i venku se drži kočarku a snaži se ho obchazet.Nevim zda by byly lepši už normalni botky na chozeni,zatim davam sandalky ale jsou to spiš všechno takovi capačky.Problem je taky v tom že ma strašne malou nohu a ty normalni boty co mam doma ji ješte nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
7.6.11 14:00

Dávám zatím capačky - tyto

Někde jsem vyčetla, že na tvrdé zemi (doma) by měla mít pevnou botu a venku kde jsou hrbolky nejlíp na boso. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20296
7.6.11 14:13

Přesně toto jsem teď řešila a vyřešila to tak, že na doma jsem koupila takový ty obyčejný bačkůrky žirafácký - strašně ošklivý (aspoň je už mají se spidermanem :-D)

a venku no…v kočárku má boty frajerský, ale když jde na zem, tak je vyzouvám…většinou leze po čtyřech - postaví se sem tam u kočárku nebo u lavičky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.6.11 14:27

My jsme nedávali nic, dokud prcek sám nechodil, pak dostal první botičky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.6.11 14:33
evinula píše:
ahoj chtela sem se zeptat jaky botky mam dat dceři 8m.Ješte sama nechodi ale všude si stoupa a i venku se drži kočarku a snaži se ho obchazet.Nevim zda by byly lepši už normalni botky na chozeni,zatim davam sandalky ale jsou to spiš všechno takovi capačky.Problem je taky v tom že ma strašne malou nohu a ty normalni boty co mam doma ji ješte nejsou.

hm,určitě bych se poohlédla po pevných kotníkových botech,zdá se mi,že tvoje dcera už je víc na nohou než na zemi,takže capáčky,které jsou měkké bez podrážky už nejsou moc vhodné.
V dobrém obchodě by ti měli poradit,změřit nohu a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
7.6.11 14:50

My byli na písku za socky v ponožkách. Pokud bylo mokro, tak stejně na zem nemohl, protože lezl a měl by komplet mokré i tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
7.6.11 14:56

pokud uz zacina chodit, tak bych poridila tyto: http://www.pegres.cz/…buv/capacky/?…

Doporucili nam je hned v nekolika zdravotnickych prodejnach, kdyz si dcerka jen stoupala a nechodila, tak jsme meli kozene capacky (ty mekke), aby se nezklouzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 14:58
Neoenc píše:
pokud uz zacina chodit, tak bych poridila tyto: http://www.pegres.cz/…buv/capacky/?…Doporucili nam je hned v nekolika zdravotnickych prodejnach, kdyz si dcerka jen stoupala a nechodila, tak jsme meli kozene capacky (ty mekke), aby se nezklouzla.

Tyhle taky mám, ale nevím zda jsou na léto vhodné, zdá se mi že jsou dost uzavřené a je v nich teplo, teda alespoň podle těch zpocených ponožek co malá vždycky má. :nevim:

Proto raději dám jen capačky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková