Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
ahoj, kolik je prckovi? Myslím, že to nevadí, Nina loni běhala bosky ![]()
Moje děti běhají na zahradě úplně bosky - řekla bych, že když je teplo, je to naopak dobře, ne?
Bych měla strach aby si něco nepíchl do nožky
ale když máte trávu tak bych počkala až bude teplo a běhal bosky.
Běhání na boso je zdravé,
když je teplo, tak bych to vůbec neřešila
barierka píše:
Běhání na boso je zdravé,![]()
když je teplo, tak bych to vůbec neřešila
Jenom upřesním - běhání na boso venku je zdravé. Doma po plovoučce nebo jiném tvrdém rovném povrchu ne, naopak z toho vznikají ploché nohy.
Pro Bohunku:
![]()
http://www.detskaobuv.cz/…uv-pro-deti/#…
http://www.nasedetatko.com/index.php?…
Ahoj,
naše děti od loňska běhají venku ( na naší zahradě ) jenom bosy, z baráku odchází obutý, a za dveřma letí boty dolů, takže jsou celý den na boso…jen ta tráva z těch patiček se blbě drhne ![]()
Taky děti v létě na dvoře nebo na hřišti, kde máme nový písek, běhají úplně bosky. Je to zdravé. Nemám ani tak strach z případných tvrdých věcí píchnutých do nohy, ale se včel, bývají často na zemi, kde jsou květiny a píchnutí bolí..
donaga píše:
Také pouštím malou na zahradu jen v ponožkách. Ona zatím ještě dost leze a občas chodí, takže ponožky dávám i proto, aby si neodřela nátry při lezení. Malá je v pořádku jen já občas rostu při pradní těch ponožek a kolen tepláků či punčocháčů
Presne jako u nas
akorat ty ponozky jsou uz zeleny ![]()
ahojky, tak Tobík ještě nechodí, ale lozí a doma obchází nábytek, venku lavičku nebo takovou zídku a taky ho nechávám jen v ponožkách, až bude úplně pařák tak bude jen na boso, máme stejnak všude trávu tak je to pro ty nožky zdravé
Ahoj,zrovna jsem dneska nad tím přemýšlela,ale nejsem si jistá ![]()
bojím se,aby si něco nepíchl do nohy,aby ho nepíchla včela.
Bude běhat u našich na zahradě,naši tam mají blumu,a je tam pořád plno včel a vos ![]()
Přes den jsme s prckem na zahrádce a nechávám ho běhat jen v silnějších ponožkách-nevadí to,nemám mu raději dávat botky??