Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky holky, v polovině března jsem si koupila reebok easy tone v černo zlatém provedení. Ujdu s nimi poctivých 5 km denně, ale před týdnem mi začala při chůzi vrzat jedna podrážka (přitom jsem na žádnou vadu nenarazila) a dokonce se uvnitř na boku u paty začíná trhat látka a už jsou tam malé dírky. Kamarádka je má o měsíc déle a má tam ty díry už taky.Četla jsem tu, že je některé máte už přes rok, máte je taky potrhané? Jsou super, fakt se mi líbí a opravdu fungují, ale tohle rychlé opotřebení mě u takhle drahých bot mrzí.
Tak já jsem si před měsícem koupila tyhle:
http://www.mujeasytone.cz/…-V57001.html
A jsem s nimi spokojená
Ale je to asi krátká doba.
Kde jsi je koupila?Šla bych je reklamovat,ale pozor,nejdříve si závadu vyfoť,oni mají tendenci ještě botám „pomoct“a budou tvrdit,že jsi s nimi špatně zacházela,a reklamaci neuznají.Co jsem slyšela,reklamace bývají problémové v A3
ahoj, ja mam nachozeno mene ale zatim jsou v poradku, takze bych to taky videla na reklamaci
Kupovala jsem je přes www.reebok-store.cz, tak snad s nimi žádné problémy mít nebudu. Botky jsou fakt super,pohodlné a fakt fungujou, a kdyby neměly ty dírky, tak je vracet nebudu. Teď jsem ale koukala, že se začíná trhat i látka vzadu na patě, a to si tkaničky při sundavání rozvazuju.
Písnu jim mailíka, snad se nebudou cukat.
konvalinkah píše:
Kupovala jsem je přes www.reebok-store.cz, tak snad s nimi žádné problémy mít nebudu. Botky jsou fakt super,pohodlné a fakt fungujou, a kdyby neměly ty dírky, tak je vracet nebudu. Teď jsem ale koukala, že se začíná trhat i látka vzadu na patě, a to si tkaničky při sundavání rozvazuju.![]()
Písnu jim mailíka, snad se nebudou cukat.
A pošli ty fotky!
jj, díky. Fotky pošlu, tedy jestli se mi to podaří vyfotit tak, aby tam bylo něco vidět. Je k tomu šílený přístup. ![]()
Nevim, asi jsem mela stesti a narazila na dobrou serii, mam bile se zlatou, mam je rok a krome toho ze jsou uvnitr spinave od cernych ponozek na nich nic neni, ani se netrhaji ani nevrzou a to je celkem pouzivam, krome zimy v podstate denne…
Kacenice, tak to jsi mě potěšila, že existuje i série, která se netrhá. Fotky i mailíka už jsem před chvílí odeslala, tak uvidím, co mi napíšou. Kamarádka má totiž ty samé boty, jen v jiné barvě, tak možná že je závadná celá ta série, protože ta látka je uvnitř stejná. ![]()
mam černé a pravá pata se po 3 měsících nikoliv intenzivního nošení trhá.A pochybuju ,že uspěju s reklamací.To zas budou výmluvy na nesymetričnost nohou a podobně
Já jsem je na reklamaci poslala minulý týden, tak jsem zvědavá, jak dopadnu. Zatím se neozvali. Teď mám jiné (taky easytone),ale mají uvnitř jinou látku, tak doufám, že vydrží. Jinak jsou fakt super, v jiných nechodím.
Tak já jsem si byla dneska vyzvednout reklamaci…neuznaná. Protrhané baty a ošoupané podrážky.Jsem nazlobená. kupovaly jsme si to 4kamarádky a všechny jsme je reklamovaly se stejným problémem. TeĎ hledáme soudního znalce a Českou obchodní inspekci…
Ahojky Fionino, kdybys potřebovala parťačku, tak bych se přidala. Taky po dvou měsících oděry na patě nahoře i dole a 1.reklamace neuznaná s tím, že mám buď špatnou velikost nebo atypickou patní část nohy
. Hned jsem jim to poslala zpátky s výhružným dopisem na ČOI, tak čekám odpověď. Pokud mi to znovu neuznají, tak bych se ráda připojila k vám se stížností. Čím víc nás bude, tím líp. Vím ještě o jedné, taky předpokládám, že jí to neuznají, dávala je minulý týden, tak čeká na odpověď. Kde jsi je kupovala? Já na oficiálních stránkách reebok-store. ![]()
.. mám s nimi taky problém. Mám je něco přes půl roku, přes léto jsem je nosila jen výjimečně, ale prošoupala se mi podrážka takovým způsobem, že se mi pravý přední polštářek vyfoukl. Reklamovat však prý lze pouze výrobní vady, jakmile je ten problém spojený s běžným užíváním, reklamace se neuznávají. Nepřijde mi to zrovna fér, takže jestli opravdu budeš jednat s ČOI, dovol mi prosím, abych tě v tom podpořila a připojila se…
Já jsem si černé easytone reebok koupila v Karlových Varech 2.4.2011 a nosila jsem je skoro denně. Nepřijde mi na tom nic divného, jsou to tenisky a koupila jsem si je na nošení ne na uložení ve skříni. 3.10.2011 jsem si je obula a najednou mě začaly v vnitřní strany na patě (na obou nohách tlačit). Zula jsem si je zjistila, že jsou úplně prodřené, a že tam vykukuje jakoby plast. Šla jsem je reklamovat. Sepsala jsem v 3A sportu reklamaci. Dnes jsem si pro ni šla a skoro jsem omdlela. Nakonec jsem utekla z obchodu a body jsem tam nechala. Údajně šmajdám, mám anomálii nohy, která botu úplně poničila. Taková blbost. Mám i jiné tenisky a nejsou poničené po půl roku nošení. Já jsem za ně dala 2.390Kč, byly super, tak jsem si koupila i ty bílé za další 2.390Kč. Klamali spotřebitele, když psaly, že tvarují stehna (V USA za to dostali pokutu).
Jsem celkem ráda, že jsem zjistila, že stejnou vadu má i někdo jiný, že není problém v mých nohou. Pro boty si zítra půjdu a rozhodně to tak nechci nechat. Protože mám i ty bílé, tak vím, že ty černé jsou daleko měkkší a jemnější, právě proto si myslím, že to je důvod této vady, nikoliv moje údajná anomálie nohy.