První botičky Fare

jpichova
17.5.11 16:41

První botičky Fare

Holky,jak jste spokojené s botkama pro nejmenší od fy.FARE. Zaujali mne,cena je skoro normální a hlavně chci podpořit domácí českou výrobu. Nechci náhražku kůže ani jiné materiály a tyto vypadají opravdu kvalitně. Díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
17.5.11 16:57
jpichova píše:
Holky,jak jste spokojené s botkama pro nejmenší od fy.FARE. Zaujali mne,cena je skoro normální a hlavně chci podpořit domácí českou výrobu. Nechci náhražku kůže ani jiné materiály a tyto vypadají opravdu kvalitně. Díky za reakce.

100% mame od nich uz asi sesty par - od polobotek, kecky, zimni Polarisky, sandaly uz druhy rok .. taky se mi libi ze jsou ceske, kvalitni kuze, super zpracovani.. malymu sedi.. za nas moc spokojenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
17.5.11 17:14

Urcite do nich jdi,s nima chybu neudelas :palec:

Taky mame uz nekolikaty a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.5.11 17:16

My je taky měly, vloni jako sandálky a když se malé po měsíci ošoupala podrážka, tak jsem přešla na Protetika botičky a nemůžu si je vynachválit. Jedeme v nich už pořád i v zimě a teď jsem objednala sandálky a taky super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.5.11 17:43

Taky Fare doporučuju; cena v jejich kamenném obchodě je o dost vyšší než na jejich webu (třeba i o 250 Kč), což moc nechápu, takže kupuju přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
17.5.11 17:47

tak me bohuzel nepresvedcily (ale u nas nebyla cena rozhodujici faktor..). na muj vkus maji dost tvrdou podrazku na prvni botky. takze my kupovali elefanten (ve sleve za 500-600) a ma srdecni zalezitost jsou superfity :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.5.11 17:53

Ajo, nepozorně jsem četla. Jako úplně první boty nevím, to chce fakt ohmatat, jestli nejsou tvrdé a těžké… Fare byly u dcery až třetí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
17.5.11 18:35

Ahojky, my zatím botičky nemáme, ale tyhle jsou taky můj favorit, doporučila nám je i mudra na RHB., ale chce to ozkoušet tu ohebnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.5.11 18:56

Ahojky, my měli jako první Dpk v 10ti měsích a hned 2 měsíce na to jsme k tomu dokoupili sandálky FARE, jelikož bylo léto a byla jsme s nimi tak spokojená, že jsme jí je koupili i tento rok, jsou skvělý, ohebný, kvalitní a maličké se v nich skvěle chodí, doporučuju!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.5.11 19:02

holky my mame pegres, jediny boticky mala zatim nechodi spis u kocaru a tak, ted jsem koupila fare a ellefantenu sandalky a starsi boticky a jsem moooc spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
9.3.12 19:34

Tak, už máme taky Fare.
http://eshop.babybest.cz/…l--20-21.htm

Jsou dobrý. Ne vynikající, ale dobrý.

1. jsou zavazovací
  2. celokožené - kůže na povrchu, uvniř i vložka je kožená
  3. vložka sice byla anatomicky tvarovaná, ale to jsem nechtěla, což nebyl absolutně problém, protože vložka je vyndávací a co líp, ta anatomická výztuha jde nádherně odlepit :-) Takže na své si příjdou zastánci anatomických vložek i odpůrci :-)
  4. bezešvá na patě (uvnitř)

Ale co je pro mě velkým neodpustitelným mínusem (a to není problém jen Fare), tak podrážka je tuhá, neohebná, nepoddajná.

Já třeba mám tenisky od Lacoste a ta podrážka by byla naprosto perfektní pro dětský botičky. Nechápu, proč výrobci dětských botiček s tím maj takovej hroznej problém.

Jestli najdu ideální boty podle mých představ a budou stát 500 - 600Kč, tak asi radostí vzlítnu na Měsíc ;-)
Taky mě příjde šílenost kupovat boty za 1000 a víc, když jsou pouze na 2 měsíce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61205
11.3.15 12:42

Ahoj holky :mavam: shanim prvni boticky, maly sice jeste sam nechodi ale uz obchazi nabytek a pousti se krucek teda jeste neudelal, ale jde mi o to ze pristi vikend mame karneval tak nechci aby tam byl bos, tak shanim boticky pro prvni krucky ale ne moc drahy kdyz jeste nechodi :nevim: ale zase ne nejaky smejdy. Jsem z malyho meste u nas moc jeho velikost nemeli a kdyz tak za 695kc 8o to mi prislo trochu moc na to ze z nich vyroste nez zacne poradne sam chodit :mrgreen: no a na netu jsem nasla tyto http://www.kocarky-atd.cz/…51461-vel-20 co myslite? mel by to akorat tak na zahradu kdyz by pochodoval okolo lavicky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
11.3.15 12:50

@a12 klidne mu je kup, take jsme je meli, jen pocitej s tim, ze jsou to platene kecky, takze do mokra je neuzije - ale predpokladam, ze takovy prcek asi v mokru behat nemusi ;) A do budoucna pocitej s tim, ze 700 za boty je bohuzel normal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.3.15 12:53

Naší druhorozené jsem taky koupila celoročky od Fare, vel. 21, už si capkala sama. Byli celokožené a podrážka šla ztuha ohnout, ale podalo se to velmi rycle. Tyto vypadají, že by mojli jít lépe už jenom proto, že jsou plátěné. Ale záleží i na tom jakou tu nožku má, Fáre má takové širší ty boty. Prvorozená je třeba vůbec nemohla mít, protože byla drobná a nožku jsem jí v té botě nemohla pěkně utáhnout - pořád v nich tak jako plavala.
Jinak pokud máte ten karneval uvnitř tak bych uvažovala i o koupi bačkůrek s žirafkou. Nebude se mu tolik potit noha a stojí cca 150,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.3.15 12:54

@a12 no, ono právě pokud ještě nechodí, je třeba aby ty botky pořádně seděli a prozačátek bych koupila nějaké měkčí. pokud to chceš na karneval do interiéru, klidně bych pro začátek pořídila toto https://www.malvik.cz/…-s-ponozkami
na malvíku je maj šíleně drahý, já to pořizovala asi za 100kč, doporučuju pod to obléknout normální ponožky, nekroutí se potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková