Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
jpichova píše:
Holky,jak jste spokojené s botkama pro nejmenší od fy.FARE. Zaujali mne,cena je skoro normální a hlavně chci podpořit domácí českou výrobu. Nechci náhražku kůže ani jiné materiály a tyto vypadají opravdu kvalitně. Díky za reakce.
100% mame od nich uz asi sesty par - od polobotek, kecky, zimni Polarisky, sandaly uz druhy rok .. taky se mi libi ze jsou ceske, kvalitni kuze, super zpracovani.. malymu sedi.. za nas moc spokojenost..
Urcite do nich jdi,s nima chybu neudelas ![]()
Taky mame uz nekolikaty a spokojenost ![]()
My je taky měly, vloni jako sandálky a když se malé po měsíci ošoupala podrážka, tak jsem přešla na Protetika botičky a nemůžu si je vynachválit. Jedeme v nich už pořád i v zimě a teď jsem objednala sandálky a taky super! ![]()
Taky Fare doporučuju; cena v jejich kamenném obchodě je o dost vyšší než na jejich webu (třeba i o 250 Kč), což moc nechápu, takže kupuju přes internet.
tak me bohuzel nepresvedcily (ale u nas nebyla cena rozhodujici faktor..). na muj vkus maji dost tvrdou podrazku na prvni botky. takze my kupovali elefanten (ve sleve za 500-600) a ma srdecni zalezitost jsou superfity ![]()
Ajo, nepozorně jsem četla. Jako úplně první boty nevím, to chce fakt ohmatat, jestli nejsou tvrdé a těžké… Fare byly u dcery až třetí:)
Ahojky, my zatím botičky nemáme, ale tyhle jsou taky můj favorit, doporučila nám je i mudra na RHB., ale chce to ozkoušet tu ohebnost.
Ahojky, my měli jako první Dpk v 10ti měsích a hned 2 měsíce na to jsme k tomu dokoupili sandálky FARE, jelikož bylo léto a byla jsme s nimi tak spokojená, že jsme jí je koupili i tento rok, jsou skvělý, ohebný, kvalitní a maličké se v nich skvěle chodí, doporučuju!!! ![]()
holky my mame pegres, jediny boticky mala zatim nechodi spis u kocaru a tak, ted jsem koupila fare a ellefantenu sandalky a starsi boticky a jsem moooc spokojena
Tak, už máme taky Fare.
http://eshop.babybest.cz/…l--20-21.htm
Jsou dobrý. Ne vynikající, ale dobrý.
Ale co je pro mě velkým neodpustitelným mínusem (a to není problém jen Fare), tak podrážka je tuhá, neohebná, nepoddajná.
Já třeba mám tenisky od Lacoste a ta podrážka by byla naprosto perfektní pro dětský botičky. Nechápu, proč výrobci dětských botiček s tím maj takovej hroznej problém.
Jestli najdu ideální boty podle mých představ a budou stát 500 - 600Kč, tak asi radostí vzlítnu na Měsíc ![]()
Taky mě příjde šílenost kupovat boty za 1000 a víc, když jsou pouze na 2 měsíce… ![]()
Ahoj holky
shanim prvni boticky, maly sice jeste sam nechodi ale uz obchazi nabytek a pousti se krucek teda jeste neudelal, ale jde mi o to ze pristi vikend mame karneval tak nechci aby tam byl bos, tak shanim boticky pro prvni krucky ale ne moc drahy kdyz jeste nechodi
ale zase ne nejaky smejdy. Jsem z malyho meste u nas moc jeho velikost nemeli a kdyz tak za 695kc
to mi prislo trochu moc na to ze z nich vyroste nez zacne poradne sam chodit
no a na netu jsem nasla tyto http://www.kocarky-atd.cz/…51461-vel-20 co myslite? mel by to akorat tak na zahradu kdyz by pochodoval okolo lavicky atd.
@a12 klidne mu je kup, take jsme je meli, jen pocitej s tim, ze jsou to platene kecky, takze do mokra je neuzije - ale predpokladam, ze takovy prcek asi v mokru behat nemusi
A do budoucna pocitej s tim, ze 700 za boty je bohuzel normal ![]()
Naší druhorozené jsem taky koupila celoročky od Fare, vel. 21, už si capkala sama. Byli celokožené a podrážka šla ztuha ohnout, ale podalo se to velmi rycle. Tyto vypadají, že by mojli jít lépe už jenom proto, že jsou plátěné. Ale záleží i na tom jakou tu nožku má, Fáre má takové širší ty boty. Prvorozená je třeba vůbec nemohla mít, protože byla drobná a nožku jsem jí v té botě nemohla pěkně utáhnout - pořád v nich tak jako plavala.
Jinak pokud máte ten karneval uvnitř tak bych uvažovala i o koupi bačkůrek s žirafkou. Nebude se mu tolik potit noha a stojí cca 150,–Kč.
@a12 no, ono právě pokud ještě nechodí, je třeba aby ty botky pořádně seděli a prozačátek bych koupila nějaké měkčí. pokud to chceš na karneval do interiéru, klidně bych pro začátek pořídila toto https://www.malvik.cz/…-s-ponozkami
na malvíku je maj šíleně drahý, já to pořizovala asi za 100kč, doporučuju pod to obléknout normální ponožky, nekroutí se potom
Holky,jak jste spokojené s botkama pro nejmenší od fy.FARE. Zaujali mne,cena je skoro normální a hlavně chci podpořit domácí českou výrobu. Nechci náhražku kůže ani jiné materiály a tyto vypadají opravdu kvalitně. Díky za reakce.