Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak ty capacky se mi libi, na fleru se daj i s postou celkem levne koupit, tak asi pujdu do nich ![]()
@a12 píše:
Tak ty capacky se mi libi, na fleru se daj i s postou celkem levne koupit, tak asi pujdu do nich
No já už se na nákup taky těším, dřív nebyl takový výběr a bylo to dost drahé ![]()
tak mam objednano.. pani mi udela boticky na prani tak jsem zvedava ![]()
@a12 píše:tak mam objednano.. pani mi udela boticky na prani tak jsem zvedava
Potom se pochlub
![]()
Ahoj, taky se přidám s dotazem ohledně prvních botiček. Syn ještě nechodí, ale obchází nábytek a zkouší pomalinku sám stát. Máte někdo zkušenosti s botičkami Pegres? Mně se celkem líbí tyhle, ale opravdu nevím, jestli do nich jít nebo ne… http://www.detskeboty.cz/…-modra-b.htm
@Veverkaaa píše:
Ahoj, taky se přidám s dotazem ohledně prvních botiček. Syn ještě nechodí, ale obchází nábytek a zkouší pomalinku sám stát. Máte někdo zkušenosti s botičkami Pegres? Mně se celkem líbí tyhle, ale opravdu nevím, jestli do nich jít nebo ne… http://www.detskeboty.cz/…-modra-b.htm
Tak zkušenost nemám, ale podle té podrážky, bych řekla, že asi budou tvrdší, něco jako klasické bačkory..
A ty nejsou moc ideální na první botky..
Ale je to fakt jen můj názor, zkušenost nemám, třeba mě někdo opravý..
@Silwinka87 píše:
To mám taky v plánuholky, nemáte zkušenost s touhle značkou?http://www.pediped.cz/detske-boty-jaro-leto/11/
Včera jsem tam objednávala holkám boty
Když tady keště nebyl tenhle český eshop, objednávala jsem přímo z US. Ale ne teda přímo tyhle Originals, ty jsem teď zkusila objednat prvně a taky jsem na ně zvědavá
Jako vypadají úžasně.
Jinak Pediped všeobecně jsou super boty. Kupuju je už celkem dlouho, jen ne ty zimní, ty se mi moc nelíbí. Ale tenisky, sandálky, ty tam beru. Super je, že se dají hoditdo pračky. Některý modely mají ještě takovou zmenšovací vložku, že když to dítě ještě není úplně na tu velikost, tak se tam strčí ta vložka a zmenší se tím bota o púl čísla.
Akorát vloni na tom českém eshopu měli strašně dlouhou dodací dobu. Trvalo jim to snad 14 dní. Nevím, třeba už se polepšili. Každopádně z US to dodali mnohem rychleji
Akorát koupit tam třem dětem boty na sezónu, to aby člověk prodal ledvinu ![]()
@Antonie Bolavá díky za reakci
No, já se chystám objednat malé sandálky na léto, ale na to je ještě čas..Strašně se mi ty jejich botky líbí.. ![]()
Jo a ty ceny za boty jsou šílené..
Ale nadá se nic dělat, na botách se šetřit nedá..
@Silwinka87 Za sebe doporučuji boty od DPK. Kupovali jsme je pro dceru před koncem roku jako první boty a super. Cena trochu vyšší, bačkory stály 500,– ale s tím se počítá
Měla je hlavně na doma a občasné ťapání venku. Nohu má také malou, kupovali jsme 18. Teď už chodí krásně i venku. Před cca 14 dny jsme kupovali nové, tentokrát Buggy a taky paráda, krásně se nazouvají a jsou pevné. Na léto dostane sandálky asi od Pediped, ještě uvidíme ![]()
Já vím, já už mám druhé dítě, ale už je to nějaký pátek, co jsme mu kupovali první boty Superfity, ale pro holčičky se mi moc nelíbí..
jinak díky za postřehy..
Mě se ty pediped zdají kvalitní, hlavně pak třeba sandálky, malého skoro každé sandálky odraly..Tak uvidíme