První botičky Fare

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
60972
11.3.15 12:57

@kokomo v mokru urcite tapkat nebude :lol: obcas ho povozim na trikolce atak kdyz je venku hezky tak aby mel aspon neco na tech nohach, s tim bohuzel pocitam, ale az bude chodit sam tak je za ty penize aspon vyuzije, ted mi to jeste prijde skoda kdyz z nich nejspis vyroste nez bude venku nejak vic chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.3.15 12:57

@a12 Já bych radši pořídila kožené capáčky. Nekloužou, mají měkkou podrážku, takže dítě má nožičku chráněnou, ale zároveň má nožička možnost se dál „nerušeně“ vyvíjet. Nemusíš řešit, jestli zrovna dítě klečí, sedí, stojí nebo obchází nábytek. Já je používala i na zahradu. Je spousta druhů v různé cenové relaci, dají se případně sehnat i na Fleru apod. Boty bych kupovala až ve chvíli, kdy dítě regulerně chodí.

http://www.capiki.cz/….jpg.big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60972
11.3.15 12:59

Karneval mame uvnitr, tak se mozna jeste podivam po najakych tech backurkach, ty by se snad i v lekarne dali kouupit za rozumnou cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.3.15 13:01
@Amys píše:
@a12 Já bych radši pořídila kožené capáčky. Nekloužou, mají měkkou podrážku, takže dítě má nožičku chráněnou, ale zároveň má nožička možnost se dál „nerušeně“ vyvíjet. Nemusíš řešit, jestli zrovna dítě klečí, sedí, stojí nebo obchází nábytek. Já je používala i na zahradu. Je spousta druhů v různé cenové relaci, dají se případně sehnat i na Fleru apod. Boty bych kupovala až ve chvíli, kdy dítě regulerně chodí.http://www.capiki.cz/….jpg.big.jpg

Taky je máme..Jsou skvělé. Malá bude mít 11 měsíců a taky chodí s aktivním chodítkem a obchází nábytek. Já je můžu jen doporučit..

• Citovat
  • Upravit
20777
11.3.15 13:03

@a12 Obyčejné bačkůrky jsou strašně neohebné. Zkus si představit, že si v nich dítě sedne na patu - ihned vytočí špičky. Případně, že v nich leze po čtyřech. Ty capáčky stojí taky plus mínus tři stovky jako tebou vybrané boty. Já to zkusila zadat do vyhledavače na Fleru a vyjelo mi to i botky za 200Kč.

http://www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.3.15 13:03

Holky a chtěla bych se zeptat, jaké první botky byste mi doporučily?
Malá celkem malou nožku..Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7527
11.3.15 13:06

@a12 hele, fakt než tvrdé bačkůrky pořiˇg buď to co jsem ti sem dávala odkaz já, nebo ty co dala @Amys, ty jsou fakt super, měkké a nožička má možnost se vyvíjet jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.3.15 13:07
@Silwinka87 píše:
Holky a chtěla bych se zeptat, jaké první botky byste mi doporučily?
Malá celkem malou nožku..Děkuji. :kytka:

Pokud má malou a úzkou nožku, tak by mohlo vyhovovat ecco, ale patří mezi ty dražší (ale levnější než superfit nebo nolen). Mívají dost často akce, kde se dají koupit levněji, takže je lepší vyloženě jít někam do jejich obchodu. Já je kupovávala v Praze v Palladiu a většinou vyšly něco kolem tisícovky. Fare, Essi mají tvrdou podrážku :| Víc momentálně nevím, moje nejmladší si teprve brzy nejspíš sama sedne, takže mě výběr botiček čeká tak nejdřív za pár měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.3.15 13:08
@medunka23 píše:
@a12 hele, fakt než tvrdé bačkůrky pořiˇg buď to co jsem ti sem dávala odkaz já, nebo ty co dala @Amys, ty jsou fakt super, měkké a nožička má možnost se vyvíjet jak má

Přesně tak..Pokud děcko ještě samo nechodí, nejsou pro něj takové tvrdé boty vhodné..šla bych do capáčků..

• Citovat
  • Upravit
20777
11.3.15 13:09

Jinak já vždycky kupovala celoroční boty a k tomu sandálky. Doma děti běhaly v capáčcích a po zahradě běhají v létě bosy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.3.15 13:12
@Silwinka87 píše:
Přesně tak..Pokud děcko ještě samo nechodí, nejsou pro něj takové tvrdé boty vhodné..šla bych do capáčků..

no hele, třeba moje malá doma a všude na návštěvách od tý doby co chodí, chodí bosa, botičky má fakt jen na ven. Ono i když člověk chodí po rovné podlaze, tak to chodidlo naboso(bez bot) stimuluje a pracuje daleko lépe než v botě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.3.15 13:13
@Amys píše:
Pokud má malou a úzkou nožku, tak by mohlo vyhovovat ecco, ale patří mezi ty dražší (ale levnější než superfit nebo nolen). Mívají dost často akce, kde se dají koupit levněji, takže je lepší vyloženě jít někam do jejich obchodu. Já je kupovávala v Praze v Palladiu a většinou vyšly něco kolem tisícovky. Fare, Essi mají tvrdou podrážku :| Víc momentálně nevím, moje nejmladší si teprve brzy nejspíš sama sedne, takže mě výběr botiček čeká tak nejdřív za pár měsíců.

Díky za tip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
11.3.15 13:14
@Amys píše:
Jinak já vždycky kupovala celoroční boty a k tomu sandálky. Doma děti běhaly v capáčcích a po zahradě běhají v létě bosy.

To mám taky v plánu ;) holky, nemáte zkušenost s touhle značkou?http://www.pediped.cz/detske-boty-jaro-leto/11/

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
11.3.15 13:14
  • Citovat
  • Upravit
20777
11.3.15 13:25
@Silwinka87 píše:
http://www.pediped.cz/…aro-leto/11/

Zkušenost nemám, ale slyšela jsem na ně chválu a když si to rozklikneš, tak tam píšou tohle:
Všechny modely pediped® Originals mají trvanlivé a pružné podrážky z pravé kůže.

Jinak pozor, u těch nejmenších dětí se stane, že člověk kupuje boty i každý měsíc, až dva. U těch starších už tak jednou za půl roku, ale zase potřebují víc druhů na sřídání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková