Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Máte někdo ověřenou italskou značku Primigi? Měli jsme od nich zimní goretexové boty,a přišly mi super,vydržely celou zimu,nic neproteklo,lehounké…
Ted potřebuji koupit sandálky,a zase mě tato značka láká.Ale nejsem si úplně jistá zdravotní kvalitou této značky (jsem zatížená na českou obuvnickou kvalitu
)
Doted jsme nosili botičky zn.DPK,měly jsme i ESSi,s nimi jsem nebyla spokojená,tak uvažuji o změně.
Ale ceny jsou vysoké,tak bych nerada koupila něco nekvalitního ![]()
Nekvalitního?
Primigi jsou uznávané jako jedny z nejkvalitnějších dětských bot…
Jen jsou bohužel dost drahé, takže pro spoustu maminek nedostupné.
Taky už jsme nějaké měli a vždycky jsme byli spokojeni - podle mne cena plně odpovídá kvalitě.
My máme Primigi vždycky na zimu, jak jsi psala jsou úžasné a naprosto nepromokavé
takže se rozhodně vyplatí do nich na tu zimu investovat,, ale na jaro-léto je nekupujeme- holka boty okamžitě oddělá na kole a koloběžce
takže to by jsme se asi nedoplatili ![]()
BohunkaP píše:
Nekvalitního?![]()
Primigi jsou uznávané jako jedny z nejkvalitnějších dětských bot…
Jen jsou bohužel dost drahé, takže pro spoustu maminek nedostupné.Taky už jsme nějaké měli a vždycky jsme byli spokojeni - podle mne cena plně odpovídá kvalitě.
tak tak souhlas.
Primigi jsou kvalitni italske detske boticky, ktere maji jeste navic velke plus a to ze jsou moderni a vzhledne oproti nekterym „zdravotnim“. Kupovala jsem hodne prvni dceri, protoze jsem delala v centru Phy a velky vyber mel Bata na Vaclavaku. Lepsi a hezci boticky jsme od te doby nemeli…
Mladsi dcera je sizena tim, ze v Batovi po okoli Primigi nemaji, protoze jsou udajne pro okoli Prahy cenove neprodejne, takze ma normalni Batovky ![]()
Primigi jsou uzasne lehke a ohebne v porovnani s klasickyma botkama, pak mame rady Ecco botky.
Koupila jsem sadnálky Primigi před 14 dny a jsou úžasné, lehoučké, mají velice flexibilní stélku, takže se v tom malýmu krásně chodí..sice teda stály skoro litr, ale v žádným případě nelituju ![]()
Primigi jednoznacne doporucuju, kupovali jsme je v Italii, kam se na ne hrabou Essi, kde si musis davat hodne pozor, lisi se bota od boty
a pod…
Pokud mas moznost, vubec nevahej!
my sandálky primigi máme a jsou super, vydržely opravdu hodně, nedám na primigi a superfitky dopustit, vždy jen absolutně kladná zkušenost
Díky moc za reakce!
Já bych stejně kupovala sandálky DPK,které stojí 900-1000,–kč. Takže v té cenové relaci se stejně pohybuju ![]()
Mě se právě líbí i jejich design,tak jste mě přesvědčily ![]()
befana píše:
Díky moc za reakce!
Já bych stejně kupovala sandálky DPK,které stojí 900-1000,–kč. Takže v té cenové relaci se stejně pohybuju
Mě se právě líbí i jejich design,tak jste mě přesvědčily
A proc kupujes DPK za takovou cenu? To uz jsou mnohem lepsi Superfity, cena je podobna ![]()
Protože jsem s nima byla vždycky spokojená,jsou krásně měkké,ohebné,a šijou se ve Zlíně,jsem tak trošku patriot,no ![]()
Podle me, jsou DPK nejlepsi botky vubec. Jsou opravdu kozene a krasne mekke, Julca je mela vzdycky nejradsi. Primigi mame az ted pro starsi, uz je tak neznici…mame goretexove na jaro a podzim…
Ted uz dela DPK i goretexove, musim se na ne kouknout v realu a kdyz se budou libit, urcite je koupim na podzim pro mladsi dceru…
mroe píše:
Podle me, jsou DPK nejlepsi botky vubec. Jsou opravdu kozene a krasne mekke, Julca je mela vzdycky nejradsi. Primigi mame az ted pro starsi, uz je tak neznici…mame goretexove na jaro a podzim…
Ted uz dela DPK i goretexove, musim se na ne kouknout v realu a kdyz se budou libit, urcite je koupim na podzim pro mladsi dceru…
Pro mě jsou to taky jedničky
Ale už mám trochu okoukaný design ![]()
Tak nakonec asi zvítězí DPK,jedny jsem si na prodejně zamluvila. Jen se obávám bílé barvy - asi je to zabijácký pro 2,5letou holčičku,co? ![]()
befana píše:
Tak nakonec asi zvítězí DPK,jedny jsem si na prodejně zamluvila. Jen se obávám bílé barvy - asi je to zabijácký pro 2,5letou holčičku,co?
Befano, hezky botky ![]()
Bila barva moc zabijacka neni - staci mit vzdy po ruce vlhcene ubrousky
aneb u nas doma maji univerzalni vyuziti od pusiny pres packy, dirky
, nozky, boty, utiram s nima prach, obcas flek na dlazbe, nocnik kdyz neni voda, male nandavaci i velke pevne wc prkynko a to bych mohla pokracovat. Jedny mam i v aute a na palubku jsou lepsi nez ty specialni do auta… ![]()
Mám dvojičky a mají docela úzkou nožku a hodně holek mi doporučila superfit,mě se taky moc líbí,ta cena je taky moc pěkná.A můj dotaz jsou opravdu super?Chci ted koupit sandálky,stojí kolem 1000.Jsou tak lehké a ohebné,jak píši?A ještě,taky se mi líbí prigimi,jsou také na úzší nožku a jsou také dobré jak superfity?Moc děkuji za info ![]()