Dětské boty Primigi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35513
18.3.15 13:48

Ale oni i Primigi delaji uzsi boty, jen to chce najit uzsi model.
S velikostmi mam naopak jinou zkusenost - zimni Superfity ve stejne veliksoti jsem vyradila uy na podyim a Primigi nosila dcera do brezna. Delku stelkz mely sice stejnou ael u Primigi je ta stelka vepredu hranata a bota je podle me o neco vetsi, takye presne neodpovida delce stelky. Takye v nasem pripade, byly primigi vetsi ney stejne velke Superfity.
Naopak jedny strevicky byly prokazatelne o cislo mensi, nez by odpovidalo uvedene velikosti. Takze ja bych u Primigi uplne velikostem neverila a zkousela. A treba zrobvna tyhle konkretni strevice byly na opravdu uzkou nohu, ani zadne Superfity. ktere dcera mela, nebyly uzsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
5.9.15 18:30

Ahoj jake jsou primigi zimní? Doteď jsme meli superfit ale ted se mi moc nelibi design, ale nasla jsem pěkne primigi. Jak sedi cislovani, chci je objednat ale vsude pisi jine číslování.. Mama ma nohu 15,5. Ted ma celorocky Primigi a 25 uz je ji těsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
5.9.15 19:23

Objednavat z netu? To bych u bot nikdy neudelala.

• Citovat
  • Upravit
1765
5.9.15 19:26

@yasmine5 Syn je měl loňskou zimu. Byly s goretexem a nohu měl opravdu vždy suchou. Měly 3 suché zipy a na noze dobře seděly. Líbila se mi celkem ohebná podrážka - hodně zimních bot jí má tvrdou jako kámen. U nás spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.9.15 19:39

Za mě super, nejlepší zimní boty co jsme zatím měly. I lepší než Superfity, měly totiž širší špičku. Číslování asi celkem sedí, já teda na zimu vždycky beru o číslo větší, počítám s tlustou fuseklí a navíc malý celkem pravidelně poskočí noha i přes zimu. Takže nadměrek klidně 1,5 - 2 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
5.9.15 20:01

Taktéž nakupuji přes internet a jsem spokojená, než bych upocená se řvoucími dětmi někam jela, máme vše hodně daleko. Takže měřím a z pohodlí domova objednávám. Letošní zimu odchodíme s obuví Peddy, volila jsem levnější variantu, jelikož jsem toho musela nakoupit vícero (4ks botiček pro obě děti. Na jaro chci zainvestovat do dražších a dětem dopřát luxus s Primigi nebo Superfity včetně kvalitních sandálek na léto. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
12.9.15 00:32

Neprodáváte některá Primigi zimní boty pro holčičky, které už neupotřebíte a válí se vám doma?

Chtěla bych dceři dopřát kvalitní boty na zimu, ale za tu cenu si je nemohu dovolit a tak koukám po bazarech, ale nabídka není žádná, tak to zkouším touto cestou :nevim:

Raději když bude mít použité kvalitní, než nové od „vietnamců“ :?

Její chodilo měří 14,5 cm, takže stélka by měla být asi cca 15,5cm? Možná spíše i těch 16cm? :think: :nevim:

Předem děkuji za nabídky :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.10.15 23:50

Prosím, máte zkušenost s těmito botkami? jsou dost teplé? a nevadilo dítěti při nošení, že jsou vyšší? šly dost utahovat? jsou vhodné pro úzkou nohu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.10.15 23:56
@3HE píše:
Prosím, máte zkušenost s těmito botkami? jsou dost teplé? a nevadilo dítěti při nošení, že jsou vyšší? šly dost utahovat? jsou vhodné pro úzkou nohu? Děkuji.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
10.10.15 23:57

@3HE
Já s nima ještě zkušenost nemám, tuto zimu bude mít dcera tyto boty poprvé.
Ale četla jsem na ně jen chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.10.15 23:58

@Caitlyn my právě také poprvé… ale beru bazarové - právě ty z odkazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
11.10.15 00:11

@3HE
Já už mám doma koupené (použité) od jedné uživatelky tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.10.15 00:12

@Caitlyn a asi jiný typ než mám já, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
11.10.15 00:14

@3HE

Taky zimní, ale úplně jiné, ne tak vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.10.15 06:45

Syn měl primigi minulou zimu. Né tak vysoké. Kupovala jsem nové. Byl mu rok, takže toho moc nenachodil. Chodidla měl ale vždy teplá, zima mu na nohy určitě nebyla. Většinu zimy ale projezdil v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková