Jaký byste si koupili notebook?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký by jste si koupili notebook?
Dobré ráno maminky, potřebuji si koupit notebook, ne nějak drahý ale taky ne nějak levný, nebudu na něm hrát hry apod.,ale možná bych chtěla jít dál studovat, takže na něm budu hodně číst,psát,počítat. Teď píši z Toshiby,máme ho asi 5let, byli jsme s ním spokojení ale už začíná občas zlobit. Máte nějakou radu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://www.gigacomputer.cz/…q-6910p.html
Tak to by Ti klidně mohl stačit tenhle, má sice menší hard disc, ale jinak slušné parametry, cena je tak nízká proto, že byl 14 dní vystavený na prodejně a je na něj proto snížená záruka
Já mám od nich pevné HP za 4000,– šlape perfektně a přítel noťas HP Elite za čtvrtinovou cenu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, já mám nyní noťas ASUS X54H a jsem dost spokojená… Mám ho na zábavu i na práci… Dříve jsem měla HP, teď zůstane synovi ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám ACER AO722, na studium je dobrý, nosila jsem ho do školy každý den (má necelé 1,5kg), baterka vydrží dlouho, ulopříčka 11,6.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zkus si napsat na co všechno ho budeš používat - pokud by to mělo být něco do školy na poznámky tak ti možná bude stačit mininotebook s 10-12" displayem a práci s Office (Word, Excel, Powerpoint)ti zajistí i paměť 1GB a procesor Atom. V tomhle případě asi nejvíc oceníš lehkost a skladnost při přenášení (např.cokoliv z řady Asus EEE od cca 6500,–). Pokud plánuješ širší využití - práci s videem, obrázky, kreslení, hraní her a obecně více času tráveného u notebooku tak je určitě lepší zvolit notebook s displayem 15.6" a více, min. 2GB paměti, procesor Core Duo (Core2Duo) a výše (i3), disk 320GB (cena cca 10.000,–). Pokud nechceš hrát nejnovější hry tak ti postačí sdílená grafická karta. V obou případech doporučuji nákup s orig. operačním systémem a plnou zárukou, vyhneš se tak problémům při případné reklamaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
notebook jedině dell! kvalitní materiály, dokonalý servis - do druhého dne přijede technik k tobě domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenovo je fajn (přítel má, mně se ale nelíbí jeho „krabicový“ vzhled a to, že je těžký a pomalejší než ten můj) a já mám Acer Extensu 5635G. Má alfanumerickou klávesnici, není obrovský ani těžký a mám ho na práci, studium i zábavu. Akorát mne štve, že zrovna Acer používá ty nejlevnější komponenty, takže mi po třech letech odešel HDD a reproduktory začínají pískat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajuli píše:
Lenovo je fajn (přítel má, mně se ale nelíbí jeho „krabicový“ vzhled a to, že je těžký a pomalejší než ten můj) a já mám Acer Extensu 5635G. Má alfanumerickou klávesnici, není obrovský ani těžký a mám ho na práci, studium i zábavu. Akorát mne štve, že zrovna Acer používá ty nejlevnější komponenty, takže mi po třech letech odešel HDD a reproduktory začínají pískat
Hehe, tak to ma asi starý typ, předpokládám, že zakladatelka by si kupovala typ nový… Dneska už se dělají vzhledy jaké si zamaneš a s váhou totéž - každý model je jinak lehký..
http://www.google.cz/search?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baghira píše:
notebook jedině dell! kvalitní materiály, dokonalý servis - do druhého dne přijede technik k tobě domů.
Presne tak mame dva jeden uz je starsi ten uz ma asi 6 let.
A druhy mame pres pul roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě taky jedině Macbook, když si na něj zvykneš, už necjceš jiný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted je dobra nova rada Fujitsu , par novych modelu je dobrych ted u HP . Dell uz neni ta kvalita co byvala , do Aceru by nesla . Jinak muj dalsi notas bude Aple , a ten i doporucuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Červený
A nedělám si srandu. Pochopitelně s nabušeným vnitřkem - ale červená je podmínkou ![]()
Aktuálně mám Dell - tipneš si barvu? ![]()
Příspěvek upraven 03.06.12 v 22:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit