Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit ohledně kočárků.
Vím, že je těžký hodnotit, který je ten nej, protože každý má svoje kritéria a preferuje něco jiného i tak se zeptám.
Miminko se mi má narodit na začátku ledna, možná už koncem prosince
Jsem z Prahy, auto nemáme, takže budu cestovat MHD.
http://www.detskezbozi.com/…ameleon.html
Coneco bych rozhodně nekoupila. je to krumpl! za mě z tohohle vítězí Patron Fenis 4R
Ani jeden ![]()
Za mě osobně je nejlepší klasický čtyřkolečkáč, ale bez těch otočných užších předních kol.. ![]()
Tak snad ostatní poradí lépe ![]()
@Lenczii píše:
Ani jeden
Za mě osobně je nejlepší klasický čtyřkolečkáč, ale bez těch otočných užších předních kol..
Tak snad ostatní poradí lépe
Mě se taky líbí ten klasickej 4-kolák, ale jelikož jsem z Prahy, tak mi přijde lepší mít otočná kolečka.
@pavlinka77 píše:
Mě se taky líbí ten klasickej 4-kolák, ale jelikož jsem z Prahy, tak mi přijde lepší mít otočná kolečka.
ten klasický 4kolečkách je úplně na prd, při každým zatočení pořád ten kočár nadzvedávat je na palici
já mám otočná kolečka a dají se když je potřeba zaaretovat
@pavlinka77
Já jsem také z Prahy ![]()
Každopádně hlavní kočár máme klasickej čtyřkolák - Hoco big foot (z druhé ruky) a nedám na něj dopustit, perfektní odpružení, zvládá náročnější terén.
U našich máme taky čtyřkolák, ale ty přední užší a otočný a je fakt hrozný. Když řidič autobusu zastaví dál od kraje chodníku, tak je velký problém vystoupit, pokud ti nikdo nepomůže (podotýkám, že tím myslím nízkopodlažný bus), nezvládá moc nerovnosti terénu.. Ale možná je to nějaká nekvalitní značka.., tyto konkrétní, co jsi sem dávala ty, tak neznám. Vzhledově se mi ale líbí ten třetí..
@paola white píše:
ten klasický 4kolečkách je úplně na prd, při každým zatočení pořád ten kočár nadzvedávat je na palicijá mám otočná kolečka a dají se když je potřeba zaaretovat
Taky si myslím
Ale kdybych bydlela na vesnici, jdu do klasickýho 4koláku, tak by se mi hodil, ale v Praze třeba v obchodech a v MHD určitě využiju otočná, děkuju ![]()
Mě se u toho patrona líbí ta vložná taška. přijde mi to praktické, ale kdo ví. Já osobně zkušenost nemám
Me se libi ten posledni
otocna kolecka vepredu jsou dobra vec.Mela jsem i ten klasicky 4kolak, ten byl zase dobrej do snehu.Ted mam s otocnyma, nemusim ho nadzvedavat, ale v zime kdyz napadlo, tak jsem mela co delat… ![]()
@Lenczii píše:
@pavlinka77
Já jsem také z Prahy
Každopádně hlavní kočár máme klasickej čtyřkolák - Hoco big foot (z druhé ruky) a nedám na něj dopustit, perfektní odpružení, zvládá náročnější terén.
U našich máme taky čtyřkolák, ale ty přední užší a otočný a je fakt hrozný. Když řidič autobusu zastaví dál od kraje chodníku, tak je velký problém vystoupit, pokud ti nikdo nepomůže (podotýkám, že tím myslím nízkopodlažný bus), nezvládá moc nerovnosti terénu.. Ale možná je to nějaká nekvalitní značka.., tyto konkrétní, co jsi sem dávala ty, tak neznám. Vzhledově se mi ale líbí ten třetí..
Ten Hoco jsem viděla, taky má vložnou tašku pokud se nepletu? Jakou sní máš zkušenost? Je to praktické? Nebo je lepší mít hlubokou korbičku?
@kkaattkkaa píše:
Me se libi ten posledniotocna kolecka vepredu jsou dobra vec.Mela jsem i ten klasicky 4kolak, ten byl zase dobrej do snehu.Ted mam s otocnyma, nemusim ho nadzvedavat, ale v zime kdyz napadlo, tak jsem mela co delat…
Děkuju moc za postřehy
Tady se chodníky docela udržujou, tak snad projedu v pořádku
Přece jenom mám rodit v lednu a to určitě nějaký sníh bude.
@pavlinka77
Pro nás byla taška velice praktická, neboť bydlíme ve 4. patře bez výtahu, tudíž jsem odepnula tašku a vytáhla dítko nahoru v ní. Určitě je lehčí, než klasická korba a asi se i lépe odepíná.. (tedy můžu pouze srovnávat s tím kočárkem, co máme u našich - už jsem si vzpomněla na značku, je to Babypoint)
@pavlinka77 Já bych taky asi nezvolila žádný… mě se líbí stabilní trojkolky s korbou.
Jinak korba je rozhodně těžší než vložná taška, ale odcvaknutí korby mi přijde rychlejší (mám PegPerego GT3) a přijde mi na nošení mimča taková bytelnější.
@xlenushkax píše:
A ses pevne rozhodnuta ze to bude jeden z tech 3?
Vůbec ne
já už vybírám měsíce a nic. Uvažovala jsem už o hodně kočárků a nic ![]()
Začínám být zoufalá, protože bych to chtěla mít už z krku a mít kočárek doma.