Jaký kočárek byste zvolili?

947
29.9.12 21:35

Jaký by jste zvolili?

Potřebovala bych poradit ohledně kočárků.
Vím, že je těžký hodnotit, který je ten nej, protože každý má svoje kritéria a preferuje něco jiného i tak se zeptám.
Miminko se mi má narodit na začátku ledna, možná už koncem prosince :-) Jsem z Prahy, auto nemáme, takže budu cestovat MHD.

http://www.detskezbozi.com/…ameleon.html

http://www.aaakocarky.cz/…3r-2012.html

http://www.aaakocarky.cz/…4r-2012.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
29.9.12 21:38

Coneco bych rozhodně nekoupila. je to krumpl! za mě z tohohle vítězí Patron Fenis 4R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
29.9.12 21:39

Ani jeden :oops:
Za mě osobně je nejlepší klasický čtyřkolečkáč, ale bez těch otočných užších předních kol.. :)
Tak snad ostatní poradí lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.9.12 21:41
@Lenczii píše:
Ani jeden :oops:
Za mě osobně je nejlepší klasický čtyřkolečkáč, ale bez těch otočných užších předních kol.. :)
Tak snad ostatní poradí lépe ;)

Mě se taky líbí ten klasickej 4-kolák, ale jelikož jsem z Prahy, tak mi přijde lepší mít otočná kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.9.12 21:41

Za me ten treti ;-)

• Citovat
  • Upravit
12743
29.9.12 21:44
@pavlinka77 píše:
Mě se taky líbí ten klasickej 4-kolák, ale jelikož jsem z Prahy, tak mi přijde lepší mít otočná kolečka.

ten klasický 4kolečkách je úplně na prd, při každým zatočení pořád ten kočár nadzvedávat je na palici :zed: já mám otočná kolečka a dají se když je potřeba zaaretovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
29.9.12 21:46

@pavlinka77
Já jsem také z Prahy :mrgreen:
Každopádně hlavní kočár máme klasickej čtyřkolák - Hoco big foot (z druhé ruky) a nedám na něj dopustit, perfektní odpružení, zvládá náročnější terén.
U našich máme taky čtyřkolák, ale ty přední užší a otočný a je fakt hrozný. Když řidič autobusu zastaví dál od kraje chodníku, tak je velký problém vystoupit, pokud ti nikdo nepomůže (podotýkám, že tím myslím nízkopodlažný bus), nezvládá moc nerovnosti terénu.. Ale možná je to nějaká nekvalitní značka.., tyto konkrétní, co jsi sem dávala ty, tak neznám. Vzhledově se mi ale líbí ten třetí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.9.12 21:47
@paola white píše:
ten klasický 4kolečkách je úplně na prd, při každým zatočení pořád ten kočár nadzvedávat je na palici :zed: já mám otočná kolečka a dají se když je potřeba zaaretovat

Taky si myslím :-) Ale kdybych bydlela na vesnici, jdu do klasickýho 4koláku, tak by se mi hodil, ale v Praze třeba v obchodech a v MHD určitě využiju otočná, děkuju :-)
Mě se u toho patrona líbí ta vložná taška. přijde mi to praktické, ale kdo ví. Já osobně zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
29.9.12 21:49

Me se libi ten posledni ;) otocna kolecka vepredu jsou dobra vec.Mela jsem i ten klasicky 4kolak, ten byl zase dobrej do snehu.Ted mam s otocnyma, nemusim ho nadzvedavat, ale v zime kdyz napadlo, tak jsem mela co delat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.9.12 21:49
@Lenczii píše:
@pavlinka77
Já jsem také z Prahy :mrgreen:
Každopádně hlavní kočár máme klasickej čtyřkolák - Hoco big foot (z druhé ruky) a nedám na něj dopustit, perfektní odpružení, zvládá náročnější terén.
U našich máme taky čtyřkolák, ale ty přední užší a otočný a je fakt hrozný. Když řidič autobusu zastaví dál od kraje chodníku, tak je velký problém vystoupit, pokud ti nikdo nepomůže (podotýkám, že tím myslím nízkopodlažný bus), nezvládá moc nerovnosti terénu.. Ale možná je to nějaká nekvalitní značka.., tyto konkrétní, co jsi sem dávala ty, tak neznám. Vzhledově se mi ale líbí ten třetí..

Ten Hoco jsem viděla, taky má vložnou tašku pokud se nepletu? Jakou sní máš zkušenost? Je to praktické? Nebo je lepší mít hlubokou korbičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.9.12 21:52
@kkaattkkaa píše:
Me se libi ten posledni ;) otocna kolecka vepredu jsou dobra vec.Mela jsem i ten klasicky 4kolak, ten byl zase dobrej do snehu.Ted mam s otocnyma, nemusim ho nadzvedavat, ale v zime kdyz napadlo, tak jsem mela co delat… :think:

Děkuju moc za postřehy :-) Tady se chodníky docela udržujou, tak snad projedu v pořádku :-) Přece jenom mám rodit v lednu a to určitě nějaký sníh bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
29.9.12 21:56

@pavlinka77
Pro nás byla taška velice praktická, neboť bydlíme ve 4. patře bez výtahu, tudíž jsem odepnula tašku a vytáhla dítko nahoru v ní. Určitě je lehčí, než klasická korba a asi se i lépe odepíná.. (tedy můžu pouze srovnávat s tím kočárkem, co máme u našich - už jsem si vzpomněla na značku, je to Babypoint)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101646
29.9.12 22:18

@pavlinka77 Já bych taky asi nezvolila žádný… mě se líbí stabilní trojkolky s korbou.
Jinak korba je rozhodně těžší než vložná taška, ale odcvaknutí korby mi přijde rychlejší (mám PegPerego GT3) a přijde mi na nošení mimča taková bytelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
29.9.12 22:28

A ses pevne rozhodnuta ze to bude jeden z tech 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.9.12 22:32
@xlenushkax píše:
A ses pevne rozhodnuta ze to bude jeden z tech 3?

Vůbec ne :-( já už vybírám měsíce a nic. Uvažovala jsem už o hodně kočárků a nic :-(
Začínám být zoufalá, protože bych to chtěla mít už z krku a mít kočárek doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí