Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,používáte něco na čištění pračky?
Našla jsem na netu toto:
http://www.kupujte.cz/…-9029790582/
nebo máte jiný tip?
Díky.
Kyselinu citrónovou. Nasypat do chlívku pro prášek na praní a pračku pustit na prázdno ![]()
taky ocet
pokud chceš důkladně vyčistit tak celou lahev a zapnout na dlouhou vyvářku
Pro důkladné vyčištění použiji savo a kyselinou citronovou na devadesát a pak dám ocet na čtyřicítku.Pračka je čistá a nezapáchá.
buď ocet,a nebo při každém praní nasypu přímo do bubnu trochu té kamenité sody a myslím si že to taky hodně pomůže
ivulik123 píše:
buď ocet,a nebo při každém praní nasypu přímo do bubnu trochu té kamenité sody a myslím si že to taky hodně pomůže
taky požívám sodu,je to dobré pro pračku,neusazuje se tolik kámen a prádlo je čistější a měkkčí.
Můžete mi ještě říci,kolik dáváte třeba toho octa?
Pokud celou lahev,tak do bubnu?
momi33 píše:
Jo, litr nalít do bubnu a prázdnou pračku zapnout na tu vyvářku… Nemyslím, že by se tím zničila (naše se teda nezničila), stejně dávám ocet i místo aviváže občas a v pohodě.
Pipet píše:momi33 píše:Jo, litr nalít do bubnu a prázdnou pračku zapnout na tu vyvářku… Nemyslím, že by se tím zničila (naše se teda nezničila), stejně dávám ocet i místo aviváže občas a v pohodě.
tak jsem to tam nalila celé,neředěné,a už to běží ![]()
to už asi mojí 10 let starý pračce nepomůže co? už ani tolik nehřeje…ach jo mě jí je tak líto a nemůžu si vybrat novou