Jaký čistič odpadů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andela
26.7.10 09:39

Jednou, dvakrát do roka použiju klasický Louh :oops: … trocha horké vody, na to nasypat louh, a v trubkách to hučí a vře. kupuju ho v klasické malé drogerce, je to žíravina, ale běžné čističe mě nepřesvědčili funkčnosti, akurát to stojí dost peněz. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17368
26.7.10 09:40

Fredyho mám teď, protože jsem nesehnala Krtka. Kdo zkusí jednou krtka, nechce jinak :palec: ..Fredyho bych už nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
26.7.10 10:09
Farllin píše:
Fredyho mám teď, protože jsem nesehnala Krtka. Kdo zkusí jednou krtka, nechce jinak :palec: ..Fredyho bych už nekupovala.

Souhlasím :mrgreen: Když si vzpomenu na to, jak manželovi zářily oči, když mi přišel oznámit, jak je Krtek skvělý, tak se musím ještě teď řehtat :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
26.7.10 10:10

… Ale že jsme tu jak nějaká sekta, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.7.10 10:17

Fredy je super, když se dobře použije. Já vždycky naliju do odpadu konvici vroucí vody, potom nasypu fredyho, zase trošku zaliju, nechám hoďku působit, znova propláchnu a není problém :lol: , ale možná rozpouští jen písek, vlasy a kočičí chlupy - čehož máme věčně plné odpady :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
26.7.10 10:27

Taky se hlásím do „krtčí sekty“ :lol:

Hůř se shání, takže jsem zkusila i jiné čističe, ale prostě na Krtka nic nemá :lol: Mám dlouhé vlasy, kterých je věčně plný odpad a nic je tak dobře nevyžere :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.7.10 10:29

Zdravím holky, taky mi smrdí odpad a jediné co do toho cpeme je ocet a sůl, ale to pomůže jen na chvilku. Kde toho Krtka seženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
26.7.10 10:42

Krtek se mi nejlíp shání v prodejnách typu barvy- laky, nebo ve specializované prodejně na čističe,semena, na škůdce atd… V supermarketu jsem ho ještě neviděla.
Fredy vyčistí, to nepopírám. Ale u Krtka mi připadne že působí déle a není tak rychle ucpaný odpad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.7.10 21:03

Moc děkuji za všechny příspěvky, tak jsem díky Vašim kladným zkušenostem koupila Krtka v naší místní drogérce a zítra ho zkusím :palec: . Moc děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
28.7.10 17:42

Tak co, zabral Krtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.7.10 18:40
Farllin píše:
Tak co, zabral Krtek?

Myslím, že ano, teď voda odtéká mnohem rychleji :palec: . Zítra to zkusím ještě jednou, protože myslím, že jsme ten odpad měli fakt dost zaneřáděný :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.4.14 23:33

ucpané umyvadlo

Neodtékají už obě umyvadla (vlasy, mýdlo, nastřádané minizbytky z čištění zvířecí ubikace a misek,…), tak koukám po účinném čističi, kterým se zároveň nepřizabiju.
Krtka jsem v drogerce neviděla, pro toho asi musím někam jinam.
Osvědčilo se vám něco z těch klasických přípravků, které najdu v DM, Tesco,…?
Nebo je to všechno k ničemu a je nutné dát rovnou třeba hydroxid sodný, za asistence šikovného muže? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.4.14 23:58

Vse je temer na stejny zpusob je se to jmenuje jinak.. Pouzivam Fredy.. Kdyz nepomyze, rozdelam sifon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 02:31

Ocet, horka voda, jedla soda, sul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
19.4.14 07:33

Nam pomohl jedine gelovy louh :palec:

• Citovat