Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fredyho mám teď, protože jsem nesehnala Krtka. Kdo zkusí jednou krtka, nechce jinak
..Fredyho bych už nekupovala.
Farllin píše:
Fredyho mám teď, protože jsem nesehnala Krtka. Kdo zkusí jednou krtka, nechce jinak..Fredyho bych už nekupovala.
Souhlasím
Když si vzpomenu na to, jak manželovi zářily oči, když mi přišel oznámit, jak je Krtek skvělý, tak se musím ještě teď řehtat
![]()
Fredy je super, když se dobře použije. Já vždycky naliju do odpadu konvici vroucí vody, potom nasypu fredyho, zase trošku zaliju, nechám hoďku působit, znova propláchnu a není problém
, ale možná rozpouští jen písek, vlasy a kočičí chlupy - čehož máme věčně plné odpady
![]()
Taky se hlásím do „krtčí sekty“ ![]()
Hůř se shání, takže jsem zkusila i jiné čističe, ale prostě na Krtka nic nemá
Mám dlouhé vlasy, kterých je věčně plný odpad a nic je tak dobře nevyžere ![]()
Zdravím holky, taky mi smrdí odpad a jediné co do toho cpeme je ocet a sůl, ale to pomůže jen na chvilku. Kde toho Krtka seženu?
Krtek se mi nejlíp shání v prodejnách typu barvy- laky, nebo ve specializované prodejně na čističe,semena, na škůdce atd… V supermarketu jsem ho ještě neviděla.
Fredy vyčistí, to nepopírám. Ale u Krtka mi připadne že působí déle a není tak rychle ucpaný odpad ![]()
Moc děkuji za všechny příspěvky, tak jsem díky Vašim kladným zkušenostem koupila Krtka v naší místní drogérce a zítra ho zkusím
. Moc děkuji všem ![]()
Farllin píše:
Tak co, zabral Krtek?
Myslím, že ano, teď voda odtéká mnohem rychleji
. Zítra to zkusím ještě jednou, protože myslím, že jsme ten odpad měli fakt dost zaneřáděný
.
Neodtékají už obě umyvadla (vlasy, mýdlo, nastřádané minizbytky z čištění zvířecí ubikace a misek,…), tak koukám po účinném čističi, kterým se zároveň nepřizabiju.
Krtka jsem v drogerce neviděla, pro toho asi musím někam jinam.
Osvědčilo se vám něco z těch klasických přípravků, které najdu v DM, Tesco,…?
Nebo je to všechno k ničemu a je nutné dát rovnou třeba hydroxid sodný, za asistence šikovného muže? ![]()
Vse je temer na stejny zpusob je se to jmenuje jinak.. Pouzivam Fredy.. Kdyz nepomyze, rozdelam sifon..
Jednou, dvakrát do roka použiju klasický Louh
… trocha horké vody, na to nasypat louh, a v trubkách to hučí a vře. kupuju ho v klasické malé drogerce, je to žíravina, ale běžné čističe mě nepřesvědčili funkčnosti, akurát to stojí dost peněz.