Prosím o radu se zařízením dětského pokoje

164
22.7.10 12:52

Prosím o radu se zařízením dětského pokoje

Vím, že téma dětského pokoje je tu otevřené několikrát. Přesto si dovolím otevřít nové téma s trochu konkrétnějším dotazem. Mám představu, že náš pokojík bude vymalovaný zeleně (nějaký pastelovo-hráškový odstín), k tomu bukové postele (snad se mi podaří přiložit obrázek). K nim si necháme dodělat od truhláře zábrany. http://www.hpnabytek.cz/popup.php?… .
A zbytek nakombinovat spíše s bílým nábytkem. Máte doma někdo podobnou kombinaci…tedy dřevěné postele a ostatní nábytek bílý? A neruší se navzájem ty dva styly (dřevo-bílá)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
22.7.10 13:34

Ahoj, dřevo s „barvou“ (barevným laminem) se netluče, ale nemají se kombinovat dva dřevěné dekory … říkal truhlář … takže máme v obýváku kombinaci třešeň a béžové lamino a vypadá to hezky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
22.7.10 13:41

Více druhů dřeva bych určitě také nemixovala - nevypadá to hezky, když už není možnost stejného druhu, tak aspoň aby odstín byl stejný (každý výrobce udává pro každé dřevo jinou barvu :nevim: …)
S pastelovou barvou se to určitě nebude tlouct, ale já osobně bych k tomuhle dřevu volila světloulince žlutou, ale opravdu jen pidi nádech, ale to jen proto, že bílou na nábytku nemám moc v oblibě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.7.10 14:34

Mně se právě líbí bílá proto, že se dá potom vyřádit s barevnými doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
22.7.10 15:38

jeden typ dřeva s bílou nebo jinou světlou bude v pohodě (se smetanovou atd bych si dala bacha at se netluče se zelenou stěnou, já bych šla do bílé)a s bílou a těma doplnkama máš pravdu a když se potom za čas nebude líbit stačí vymalovat, změnit pár doplnků a máš jiný pokoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.7.10 17:27

Ahoj, taky to právě řešíme. Postele, co se mi líbí, jsou dřevěné, ale ostatní nábytek chci bílý. Rozhodně vím, že to nechci zkombinovat, tahle kombinace se mi jednoznačně nelíbí. takže bud se bude kupovat jiná - bílá- postel nebo tu dřevěnou manžel přetře na bílo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný