Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ránko, můžete mi poradit, jaký čistič lijete nebo sypete do odpadů? Krtka nebo jiný? Je dost účinný? Nějak blbě odtéká voda v koupelně a zdá se mi, že i trochu odpad smrdí, tak bych s tím ráda něco udělala. Čistíte odpad nějak pravidelně preventivně nebo jako já až když je problém
? Moc děkuji za odpovědi. Krásný den. Martina ![]()
jedině Krtka,zkoušeli jsme i jiné,ale ty mu nesahají ani po kotníky,je fakt jednička ![]()
Souhlasím, s ostatními, Krtek je super a vyčistí to fakt snad všechno … Akorát se blbě shání, v Albertu, ani Bille u nás jsem ho neviděla, jen v našem zapadlém Papírnictví, kde mají i barvy - laky…
Jedině krtek. Potom Vím, že existuje ještě jeden výborný německý, ale nevím značku. Čistila jsem s ním v hospodě odpady, když byly fakt ucpaný a pomohlo to. Bohužel nevím název. - Je to žlutá láhev, něco jak Savo, a je na něm namalovaná modrá(nebo černá) trubka ucpaná, od vrchu až dolů na obalu..
zdenkak píše:
Souhlasím, s ostatními, Krtek je super a vyčistí to fakt snad všechno … Akorát se blbě shání, v Albertu, ani Bille u nás jsem ho neviděla, jen v našem zapadlém Papírnictví, kde mají i barvy - laky…
Přesně tak, u nás to jistí drogerie Teta ![]()
Ahojky,
já používám čistič Fredy, kupuji ho v Albertovi a je super ![]()
tak nevím ,my měli posledně fredyho a nepomohl,museli jsme stejně pro krtka ![]()
Jednou, dvakrát do roka použiju klasický Louh
… trocha horké vody, na to nasypat louh, a v trubkách to hučí a vře. kupuju ho v klasické malé drogerce, je to žíravina, ale běžné čističe mě nepřesvědčili funkčnosti, akurát to stojí dost peněz. ![]()
Fredyho mám teď, protože jsem nesehnala Krtka. Kdo zkusí jednou krtka, nechce jinak
..Fredyho bych už nekupovala.
Farllin píše:
Fredyho mám teď, protože jsem nesehnala Krtka. Kdo zkusí jednou krtka, nechce jinak..Fredyho bych už nekupovala.
Souhlasím
Když si vzpomenu na to, jak manželovi zářily oči, když mi přišel oznámit, jak je Krtek skvělý, tak se musím ještě teď řehtat
![]()
Fredy je super, když se dobře použije. Já vždycky naliju do odpadu konvici vroucí vody, potom nasypu fredyho, zase trošku zaliju, nechám hoďku působit, znova propláchnu a není problém
, ale možná rozpouští jen písek, vlasy a kočičí chlupy - čehož máme věčně plné odpady
![]()