Jaký dárek ke 2.narozeninám

3384
28.5.07 20:40

Jaký dárek ke 2.narozeninám

Ahojik holky,

poradíte co mám koupit malé ke 2. narozeninám??? Pomalu začínám vymýšlet jelikož čas utíká hrozně rychle.

Díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
28.5.07 21:07

Ahoj,
no poradit je těžké. Záleží na tom, co se malé líbí, co má ráda a také v jaké cenové relaci chceš nakupovat. Moje Julka bude mít už za 1,5 měsíce 2 roky a já mám malý seznámek napsaný - co koupit - jsem trochu skleróza 8) Julka má spoustu hraček, plyšáků plnou poličku a stejně miluje nejvíc krtečka a býčka a na spinkání broučka. Dalších hraček má celý pytel - od bubínku, přes kočárek až po auta. Je to ale velká čtenářka, takže letos budou k narozkám další knížky - těch má taky půl poličky už teď, je ale po nich divá - „čte“ každý den. Protože se u nás hodně zpívá, dostane i knížku Zpívánek. Dále kostky „velké Lego“, stavíme z toho domy a ona si staví především mašinky a auta (to je holka, co ?). Do postýlky dostane malé sluníčko s levandulí a nějakou dřevěnou drobnost. Naši jí chtějí sehnat dřevěné pískoviště. No a mám to vyřešené. Ona to bude událost hlavně pro nás, Julince je ještě jedno, jestli dostane dárky na narozky nebo jindy.
Ale záleží na tobě, jak velké dárky a kolik chceš malé dát - hlavně se zaměřit na to, co se jí líbí a také ty dřevěné hračky dělají většinou dětem radost.
Moc jsem ti asi nepomohla, ale třeba trošku inspirovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
28.5.07 21:40

ahoj, tak já zavzpomínám, co dostala Anetka před rokem - velkou kreslící tabuli z IKEA, lego duplo Zoo, set dětského zahradního nábytku, velkou :,-(u plastelíny s vykrajovátky, plastové kuželky v batůžku, nějaké dřevěné hračky a samozřejmě knížky, oblečení a spoustu dalších drobností… :lol:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.5.07 21:43

Ahoj, přesunula jsem diskusi do dárků :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.8.16 17:36

Tipy od nás: vláčkodráha, odrážedlo, kuchyňka nebo obchod, cokoli na malování, modelína, knížky se zvuky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný