Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojik holky,
poradíte co mám koupit malé ke 2. narozeninám??? Pomalu začínám vymýšlet jelikož čas utíká hrozně rychle.
Díky Petra
Ahoj,
no poradit je těžké. Záleží na tom, co se malé líbí, co má ráda a také v jaké cenové relaci chceš nakupovat. Moje Julka bude mít už za 1,5 měsíce 2 roky a já mám malý seznámek napsaný - co koupit - jsem trochu skleróza
Julka má spoustu hraček, plyšáků plnou poličku a stejně miluje nejvíc krtečka a býčka a na spinkání broučka. Dalších hraček má celý pytel - od bubínku, přes kočárek až po auta. Je to ale velká čtenářka, takže letos budou k narozkám další knížky - těch má taky půl poličky už teď, je ale po nich divá - „čte“ každý den. Protože se u nás hodně zpívá, dostane i knížku Zpívánek. Dále kostky „velké Lego“, stavíme z toho domy a ona si staví především mašinky a auta (to je holka, co ?). Do postýlky dostane malé sluníčko s levandulí a nějakou dřevěnou drobnost. Naši jí chtějí sehnat dřevěné pískoviště. No a mám to vyřešené. Ona to bude událost hlavně pro nás, Julince je ještě jedno, jestli dostane dárky na narozky nebo jindy.
Ale záleží na tobě, jak velké dárky a kolik chceš malé dát - hlavně se zaměřit na to, co se jí líbí a také ty dřevěné hračky dělají většinou dětem radost.
Moc jsem ti asi nepomohla, ale třeba trošku inspirovala.
ahoj, tak já zavzpomínám, co dostala Anetka před rokem - velkou kreslící tabuli z IKEA, lego duplo Zoo, set dětského zahradního nábytku, velkou
u plastelíny s vykrajovátky, plastové kuželky v batůžku, nějaké dřevěné hračky a samozřejmě knížky, oblečení a spoustu dalších drobností… ![]()
Silvie
Tipy od nás: vláčkodráha, odrážedlo, kuchyňka nebo obchod, cokoli na malování, modelína, knížky se zvuky…