Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký večer, syn od kamarádky, u které bydlím oslaví v neděli 3. narozeniny. S malým se máme dost rádi, mám ho jak svého synka. Chtěla bych mu připravit super narozeniny. Hraček má milion, proto jsem je zavrhla jako první. Nemá zrovna moc zážitků z dětství, proto jsem přemýšlela, dát mu nějaký zážitkový dárek.
Miluje mašinky, vláčky, Krtečka a tak co k tomuhle věku normálně patří. Nemáte nějaký tip na dárek? Přemýšlela jsem o království železnic v Praze na Smíchově, ale já fakt nevím. Nemáte někdo tip, kde by si mohl užít fakt super den a bavilo by ho to? třeba by si mohl i něco odnést? Omlouvám se, jestli je to napsané zmateně, už u toho usínám
Za každý nápad DÍKY ![]()
Ahojky, u nás jednoznačně vítězí být mezi dětmi a zažít plno atrakcí
Takže nějaký areál s dětskými hopsadly, hrady, prolízačky, klouzadly apod. To by mohl být hezký zážitek
A taky si třeba pohrát s kupou hraček, co třeba doma nemá.. My teda máme věk dva roky..
Hezký je prý ten Dinopark v Plzni nebo nějaký aquapark. Ale určitě bych mu koupila i nějaký hmotný dárek. O to kouzlo rozbalování dárku ho přece nemůžeš připravit a může tam být něco sladkého. ![]()
@Granda píše:
Přemýšlela jsem o království železnic v Praze na Smíchově, ale já fakt nevím. Nemáte někdo tip, kde by si mohl užít fakt super den a bavilo by ho to? třeba by si mohl i něco odnést?
To mi přijde jako fajn nápad - Království železnic
. Určitě se tam dá koupit i nějaký suvenýr, který si odnese domů, pak byc spojila s návštěvou cukrárny, případně připravit doma jako překvapení narozeninovou výzdobu + dort ![]()
Přeji, ať se oslava vydaří ![]()
Ještě jezdí parní vlaky, zkus se podívat jestli u vás zrovna nejede na stránkách ČD třeba něco vhodného najdeš. 22.9. jede právě u nás (z Brna), ale ten zrovna asi nevyužiješ…
Děkuji všem za názory a rady. jsem docela zoufalá, chtěla bych mu dát něco originálního, co ho bude bavit. Samozřejmostí je dort, dostane dort Mašinku Tomáše. a má nachystanou oslavu. tohle má být dárek jen ode mě. nebyl jste náhodou někdo v tom Království železnic? vůbec si to neumím představit, jestli si to tam takhle malé dítě může užít.
Aquapark nepřichází v úvahu, bojí se vody.
Nenapadá vás něco?