Vtipné překvapení tatínkovi k 60.narozeninám

90
12.9.12 08:57

Vtipné překvapení tatínkovi k 60.narozeninám

Prosím o pomoc. Tatínek bude slavit 60. narozeniny. Bude mít velikou oslavu, dárek již máme, Ale chtěli by jsme ještě nějaké překvapení. Taťka je pro jakoukoliv srandu. Myslela jsem nějakou scénku, nebo básničku, nebo písničku, prostě cokoliv. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
12.9.12 09:05

Stripterku?

• Citovat
  • Upravit
681
12.9.12 09:09
@LouLou píše:
Stripterku?
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.9.12 09:18

No dobrý, taťka by asi byl i rád… Ale vzhledem k tomu, že tam bude i mamka a babička a tak, tak jsme to zavrhli… Něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
12.9.12 10:08

Zažila jsem na oslavě 50.narozenin striptérku jako překvapení. Byl to trapas, hlavně proto, že tančila a sedala mu skoro nahá na klín a chtěla aby asistoval a manželka ss dětma na to koukali :roll: Asi nadšený nebyli. :mrgreen: Nemá třeba rád nějakou hudbu? Že by přišla živá kapela? Třeba harmonikáři? To bývá mooooc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
12.9.12 10:24

Já zažila striptérku na zpívání a pro dotyčného taky trapas, přesně jak píše @goldenka . Co tatínka baví?
My se třeba setkali s úspěchem u legrační tomboly.

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
12.9.12 10:27

Jo a ještě jsem chtěla říct, že jsme prodali lístky jako do tomboly, peníze vybrali do kasičky, a jí prodali lístek na tu kasičku, ten jsme pak schovali a úmyslně vylosovali, takže hlavní cenu vyhrála oslavenkyně.

• Citovat
  • Upravit
90
12.9.12 10:38

A co třeba bylo v té tombole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.9.12 10:41

Seskok padákem, tandem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.9.12 10:44

Teď jsem si to přečetla pořádně, myslela jsem, že se jedná hlavně o dárek :oops:
pardon :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
12.9.12 10:58

Já už si to moc nepamatuju, ale zkus pohledat na internetu, určitě něco najdeš.
Byly to drobnosti za pár korun… třeba: romantická večeře - čajová svíčka a čínská polévka
výlet do Tater - tatranka
toaletní souprava - toaleťáky
zájezd - lístek na autobus
akvárium - sardinky…
a musím říct, že nás celkem překvapilo, jak se všichni nasmáli a dobře bavili.

• Citovat
  • Upravit
2390
14.9.12 01:20

Prsatý dortík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
15.9.12 00:31

@kissi :palec: a nebo prdelka v tangách :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
miparime
15.9.12 08:49

Nějaké vtipné tričko z fungeeku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.12 08:57

Náš tchán striptýz k 60 měl :)) Ale fakt po domácku… neteř na sobě měla spodní prádlo, tílko, triko z krátkým, triko s dlouhým, nějakou mikinu, bundu, legíny a mýho chlapa kalhoty, pracovní boty, pracovní rukavice, svářečský brýle, přilbu si půjčila od malýho a bedničku s nářadím. Takže to bylo pojato z legrace. bavili se všichni, byloto už později když děti spaly :D. A na závěr chtěla neteř tchánovi stáhnout jen z legrace tepláky, ale netušila že děda nosí volnější trenky, takže to stáhla i s trenkama. Naštěstí to děda vzal sportovně :D.

inko Lenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný