Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o pomoc. Tatínek bude slavit 60. narozeniny. Bude mít velikou oslavu, dárek již máme, Ale chtěli by jsme ještě nějaké překvapení. Taťka je pro jakoukoliv srandu. Myslela jsem nějakou scénku, nebo básničku, nebo písničku, prostě cokoliv. Děkuji za rady.
No dobrý, taťka by asi byl i rád… Ale vzhledem k tomu, že tam bude i mamka a babička a tak, tak jsme to zavrhli… Něco jiného?
Zažila jsem na oslavě 50.narozenin striptérku jako překvapení. Byl to trapas, hlavně proto, že tančila a sedala mu skoro nahá na klín a chtěla aby asistoval a manželka ss dětma na to koukali
Asi nadšený nebyli.
Nemá třeba rád nějakou hudbu? Že by přišla živá kapela? Třeba harmonikáři? To bývá mooooc hezký.
Já zažila striptérku na zpívání a pro dotyčného taky trapas, přesně jak píše @goldenka . Co tatínka baví?
My se třeba setkali s úspěchem u legrační tomboly.
Jo a ještě jsem chtěla říct, že jsme prodali lístky jako do tomboly, peníze vybrali do kasičky, a jí prodali lístek na tu kasičku, ten jsme pak schovali a úmyslně vylosovali, takže hlavní cenu vyhrála oslavenkyně.
Teď jsem si to přečetla pořádně, myslela jsem, že se jedná hlavně o dárek ![]()
pardon ![]()
Já už si to moc nepamatuju, ale zkus pohledat na internetu, určitě něco najdeš.
Byly to drobnosti za pár korun… třeba: romantická večeře - čajová svíčka a čínská polévka
výlet do Tater - tatranka
toaletní souprava - toaleťáky
zájezd - lístek na autobus
akvárium - sardinky…
a musím říct, že nás celkem překvapilo, jak se všichni nasmáli a dobře bavili.
Náš tchán striptýz k 60 měl
Ale fakt po domácku… neteř na sobě měla spodní prádlo, tílko, triko z krátkým, triko s dlouhým, nějakou mikinu, bundu, legíny a mýho chlapa kalhoty, pracovní boty, pracovní rukavice, svářečský brýle, přilbu si půjčila od malýho a bedničku s nářadím. Takže to bylo pojato z legrace. bavili se všichni, byloto už později když děti spaly
. A na závěr chtěla neteř tchánovi stáhnout jen z legrace tepláky, ale netušila že děda nosí volnější trenky, takže to stáhla i s trenkama. Naštěstí to děda vzal sportovně
.
inko Lenka