Dárky k Vánocům 2012

389
9.9.12 17:29

Dárky k vánocům 2012

Ahoj všichni! :mavam:
Vím, že je ještě brzy, ale třeba já moc času nemám - jelikož na vánoce čekáme přírustek do rodiny, tak bych potřebovala dárečky pokoupit dříve než jindy! Jednak kvůli termínu porodu a jednak kvůli penízkům, nakoupení výbavičky a vánočních dárečků něco stojí, a proto bych potřebovala už začít, aby to bylo tak nějak postupně… :roll: Proto vás všechny, kteří jste nad tím už přemýšleli, prosím o rady! Vůbec nevím, co rodičům! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
9.9.12 17:34

@Boboušek Co nějaký pobyt někde? Nebo mají nějaké zájmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.9.12 17:35

Ahoj. Já už nakupuju, ale konkrétní nápady ti neporadím, když neznám obdarovaného ;). Mně chodí na mail spousta slevových nabídek, a to mě i inspiruje. První dárek jsem díky tomu letos koupila už v červnu :lol:. Naše rodina je zvyklá vzájemně si posílat dopisy Ježíškovi, takže komu nevymyslím nic sama, budu se inspirovat seznamem, ségra už mi ho poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.9.12 17:47

Rekla bych si o dopis jeziskovi.....ja taky letos planuju, ze okruh obdarovanych nejak zkrouhnu, darky si dam jen se segrou a s tatou, jen nevim jak to tem statnim kulantne oznamit :think:, cekame druhe, jsme v zahranici, takze tam ty darky musime nejak dopravit a uz to zacina byt trochu narocne.

segra navic na vanoce bude v Irsku a nevim kdy si ten darek rozbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.12 17:47

@fatin Naši jsou dost aktivní a několikrát za rok, když mají volno někam na pár dní vyráží. Takže by to pro ně nebylo zas až tak něco senzačního… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.12 17:50

@hkac Jo, tak to ti závidím, že už máš první dárek! ;) Já chci teď z výplaty začít! :) U nás dopisy Ježíškovi bohužel nemáme, jelikož naši odpovídají, ať nic nekupujeme, že nic nepotřebujou! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.9.12 17:57

@Boboušek Jo, to naši taky zkoušeli. Ale pak sami uznali, že je to lepší než kupovat dárek jen proto, aby byl dárek :roll:. A každý rok si říkáme, že tentokrát se to nebude přehánět, že dárky maximálně do 500Kč a pak skutek utek :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.12 18:02

@hkac Taky si pokaždý řekneme, že né žádný drahý dárky, že si nadělíme drobnosti, ale pak je to přesně jako u vás! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
9.9.12 18:36

Ahoj, my jsme na tom stejně, ale teda už skoro vše máme pokoupené :lol:..Když vidím něco pěkného v asku, scontu tak jsem to koupila..Z finančních důvodů (kvůli mimču) dostane každá babička nůž z tesca a nějaké blbosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.9.12 19:01

@Denisa313 tyooo,vse pokoupeneee :palec: ses dobraaa :palec: uz musim taky zacit…ale ja taky nevim co komu :think: ale taky ten okruh lidi zkrouhnem…mame mimi a neminim utacet buhvi kolik…uz su pryc take casy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
9.9.12 19:24

Já jsem zrovna taky včera večer začla přemýšlet o Vánocích, ale zatím nic konkrétního. Myslím, že není brzy, najednou to uteče a jsou tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.12 20:06

Pro ségru vím, přítele zhruba taky, babičky a dědu musím něco vymyslet, ale z toho takový dilema nemám - to bude nějaká drobnost. Spíš ty rodiče… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
9.9.12 20:19

Ja už jeden dárek mám, nejstarší jsme teď kupovali do školy nový batoh z Topgalu, tak jsme koupili i prostřední a ta ho dostane až na vánoce. Jinak spíš až zase na něco natrefim.Pro rodiče už mám vymyšleno, dostanou darkovy poukaz do místního wellnes centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.9.12 20:34

Tak já už taky přemýšlím, protože mám taky termín porodu okolo vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.9.12 21:03

Tak já už přemýšlím nad dárky takových 14 dní.
staršího syna mám plus mínus vymyšleného, ale mladšího vůbec…hraček her má mraky…tak mě vůbec nic nenapadá. tak kdyby někdo měl rady pro tříletého, který má pětiletého bráchu, tak sem s nima :-)

jinak rodičům - pobyt, večeři, projížku lodí atd…tak to řešíme každý rok my.
pokud jezdí autem určitě ocení dálniční známku na další rok…my ji takto dostáváme každý rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný