Zkažené svatební video

709
7.9.12 21:11

Zkažené svatební video

Ahoj.
Před více než rokem jsme se s manželem vzali. Vše bylo skvěle zařízené a vše se povedlo, se svatbou jsme byli spokojení a máme na co celý život vzpomínat. ALE - nemáme video. Respektive - na svatbu jsem zařizovala všechno já. Všechno jsem sháněla, zařizovala, objednávala - šaty pro oba, výzdobu, auta, kytice pro všechny, fotografy, prstýnky, čamčání, hudbu na obřad, Dj, restauraci, kapli…moje mamka mi taky hodně pomohla s hostinou. Manžel měl 2 úkoly - sehnat si boty a kameramana. Přišel s tím, že jeho kamarád má super kameru a že nás natočí. Že to umí. A já mu věřila. Asi 2 týdny po svatbě přinesl na flashce to video. A mě se chce brečet i teď, jak to píšu. Je to hrůza. Jeho kamera byla nejspíš nejhorší křáp. Video je nezaostřené, zvuk je o víc než minutu posunuté dál než obraz :,( navíc kamarád stále otáčel kamerou a tak jsme na obrazovce jednou normálně a jednou naležato. A zvuk - když začne hrát hudba v kapli, tak to chrastí a skoro nejde rozumět oddávající :,( Jsem z toho vyřízená. Manžel se k ničemu nemá. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, jestli se s tím dá něco dělat. Prý ne :,( Děkuju za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
7.9.12 21:15

To byl ožralý, či co? Myslím ten kameraman? Jinak ono prý nic není na věky, někde jsem četla, kolik mají trvanlivost videokazety a kolik dvd a myslím, že do důchodu nám nic nevydrží, hlavně že jsou fotky. Je to škoda, ale netrap se něčím, co nemůžeš změnit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5697
7.9.12 21:16

Evi já myslím, že jo…
já jsem naprostý amatér, kameru jsem taky neměla nejlepší, ale tyhle věci by šikovný zpracovatel mohl upravit - aspoň trošku - myslím že profík si rozhodně poradí s otočením části videa, dá se upravit hudba… já si asi 6let střihám sama videa v Pinnacle Studio a něco takového časem zvládám…není to dokonalé - ale zkusila bych se obrátit na někoho, kdo se v tom vyzná…

chápu, že tě to mrzí - zrovna tohle se nedá vrátit… asi to nebude úplně dokonalé - kde to on potento, se nedá 100% vrátit zpět. Ale částečné spravení si myslím určitě půjde ;-) byla by to škoda :hug: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.9.12 21:23

Kdo se vyzná, mohl by s tím něco udělat. Minimálně ten zvuk by neměl být problém…

Asi tě to neuklidní, ale i já mám naprosto dementní video. Něco točil taťka, to se ještě dá a něco strejda, a to je naprosto otřesný. Pravidelně zapomínal vypínat kameru, když netočil, takže spousta toho je tráva vedle nohy. Já s manželem jsme na videu asi deset minut čistého času z celkových tří hodin záznamu, nemáme tam ani společný tanec. Při obřadu strejc netočil nás, ale všechny ostatní, sem tam i prdele přítomných dam. Co říká oddávající není naprosto slyšet a tak bych mohla pokračovat do nekonečna :zed: :cert:. Věř mi, že jsem to obrečela a je mi z toho hnusně i jak to píšu. A to máme už tři roky po svatbě. Aspoň, že fotky stojí za to, jinak bychom to snad museli zopakovat… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.9.12 21:23

Tak my z podobného důvodu nemáme video vůbec a nakonec nelituju, hlavně že aspoň fotky jsem si zařídila :pankac: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
7.9.12 21:24

Chlapy no :cert: co čekat…ale kdyby takhle „zařídil“ ty boty, tak by mě to štvalo míň… Ještě, když mi kamarádka básní o jejich videu a já jen čumim :zed:…díky, zkusim napsat nějakýmu zkušenýmu kameramanovi, třeba má nějakej dobrej program a vykouzlí aspoň zvuk - aby jsme si neříkali ano až když nám gratulujou :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
7.9.12 21:27
@KPKristy píše:
Kdo se vyzná, mohl by s tím něco udělat. Minimálně ten zvuk by neměl být problém…Asi tě to neuklidní, ale i já mám naprosto dementní video. Něco točil taťka, to se ještě dá a něco strejda, a to je naprosto otřesný. Pravidelně zapomínal vypínat kameru, když netočil, takže spousta toho je tráva vedle nohy. Já s manželem jsme na videu asi deset minut čistého času z celkových tří hodin záznamu, nemáme tam ani společný tanec. Při obřadu strejc netočil nás, ale všechny ostatní, sem tam i prdele přítomných dam. Co říká oddávající není naprosto slyšet a tak bych mohla pokračovat do nekonečna :zed: :cert:. Věř mi, že jsem to obrečela a je mi z toho hnusně i jak to píšu. A to máme už tři roky po svatbě. Aspoň, že fotky stojí za to, jinak bychom to snad museli zopakovat… :jazyk:

ježiš tak to máme podobný video :lol: :oops: my zase máme usekanej obřad, pořád to Zoomoval, tak tam máme jen obličeje a ještě naležato. A půlka videa je z noci, kdy do sebe chlapi vdechovali heliový balonky a chlastali. Dobrý no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
7.9.12 21:29

Já to taky obrečela…Máte pravdu, aspoň, že ty fotky stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.9.12 21:30

Přesně! My máme zase celou jednu hodinu toho, jak už ožralé jádro svatebčanů křepčí na parketu těsně před koncem. Myslím, že jsme měli na svatbě ale mnohem zajímavější okamžiky :zed:. Je mi to líto, když vidím některá videa. Člověk si říká, že když máme kameru, tak nebudeme cpát peníze profíkům a takhle to pak dopadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
7.9.12 21:31
@KPKristy píše:
Kdo se vyzná, mohl by s tím něco udělat. Minimálně ten zvuk by neměl být problém…Asi tě to neuklidní, ale i já mám naprosto dementní video. Něco točil taťka, to se ještě dá a něco strejda, a to je naprosto otřesný. Pravidelně zapomínal vypínat kameru, když netočil, takže spousta toho je tráva vedle nohy. Já s manželem jsme na videu asi deset minut čistého času z celkových tří hodin záznamu, nemáme tam ani společný tanec. Při obřadu strejc netočil nás, ale všechny ostatní, sem tam i prdele přítomných dam. Co říká oddávající není naprosto slyšet a tak bych mohla pokračovat do nekonečna :zed: :cert:. Věř mi, že jsem to obrečela a je mi z toho hnusně i jak to píšu. A to máme už tři roky po svatbě. Aspoň, že fotky stojí za to, jinak bychom to snad museli zopakovat… :jazyk:
:lol: :lol: pardón, ale je to veselé to točení toho strejdy :lol:
  • Citovat
  • Upravit
cher
7.9.12 21:32
@KPKristy píše:
Přesně! My máme zase celou jednu hodinu toho, jak už ožralé jádro svatebčanů křepčí na parketu těsně před koncem. Myslím, že jsme měli na svatbě ale mnohem zajímavější okamžiky :zed:. Je mi to líto, když vidím některá videa. Člověk si říká, že když máme kameru, tak nebudeme cpát peníze profíkům a takhle to pak dopadá…

No my zaplatili profíka. Nebyl to zas takový majlant a video máme krásné, hezky sestříhané, podbarvené hudbou. No…ale jsem rozvedená, takže tak :lol:

• Citovat
  • Upravit
1209
7.9.12 21:34

Ahoj, chápu, že Tě to mrzí, ale kašli na to ;) My máme video ze svatby hezký, ale stejně na to nekoukáme, když už tak vytáhnu fotky…

Máme to sestříhané na 10 minut, možná ani ne (stejně na to nikdo dýl koukat nevydrží :mrgreen: ) a místo zvuku hudbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430

Zvuk se dá posunout, obraz otočit, ostření už nikdo zcela neopraví. Pinnacle studio je dobré, ani není moc složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@sieta.m píše: :lol: :lol: pardón, ale je to veselé to točení toho strejdy :lol:

On je trdlo, nevím, proč to taťka dal zrovna jemu :zed:. Na dovolených jsme mu přezdívali paparazzi, protože točil kdejakou kravinu bez ladu a skladu. No, paráda prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
7.9.12 21:35
@KPKristy píše:

Přesně! Jsem si říkala, že zbytečně nebudu dávat tisíce nějakýmu kameramanovi, když nám to natočí. Pamatuju, když mamka natáčela známým a bylo to pěkný. Ale na naší svatbě mamka točit samozřejmě nemohla. Kdybych to mohla vrátit, zaplatim kameramana hned, nad ničim nepřemýšlim…pozdě no…A to jsem říkala, že určitě dostanu to video k výročí - a všichni mi říkali, ať s tim nepočítám, že to chlapa nenapadne. No a taky že ne. A dnes, když mu to připomenu, jako že bych chtěla to video, tak mi řekne " proč jsem si na to vzpoměla zrovna teď…" :zed: :zed: :zed: :pocitac: ááááááááá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný