Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, já s tebou úplně soucítím. Bereme se v červenci, přítel chce také jakéhosi kamaráda - hlavně kvůli ceně, která se šplhá tak kolem 10 tisíc korun, jak jsme zjišťovali – navíc málokdo mi přijde, že má vystavený normálně na webovkách ceník, pořád jsem se musela emaily dotazovat na cenu. Já zase navrhuji kompromis, z online obchodu zuzanashop, kde jsem si objednávala svatební boty, tak paní má i kameramany, se kterými spolupracuje. Je to pěkné, normální video, paní mi to přislíbila z ceny 8900 na 6900 korun za celý svatební den, díky tomu, že jsem se tam brala i ty svatební botičky (ty mají fakt náádherné.))) ) a taky svědkyně mi tam objednala vypouštění svatebních holoubků na místo svatebního daru peníze v obálce. Jsme teda z Brna a ty služby jsou na fotografkabrno. Já právě s přítelem o tomto nemůžu moc komunikovat, on je ze všeho strašně naježený - šaty byly zbytečně drahé, dort je taky drahý, na co kadeřnici a líčení, to zvládnu sama… Tak se to snažím nějak zpracovávat a zkousnout a taky abysme se u toho moc nehádali. Pomalu jsem na tu kameru rezignovala, jsem si říkala, že to nestojí za to, aLe tvůj příspěvek mě nabudil, že si to prosadit musím, abych potom taky nebyla nešťastná… Jako zase - hlavně že se vezmeme, že jo
Ale ty vzpomínky jsou taky důležitý…
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neznáte nějakého levného, šikovného kameramana na svatbu v Ostravě. Někde jsem viděla že prý se dá sehnat za 4000 kč na 12 hodin natáčení. Když jsem ale hledala na internetu, tak jak už jste tady psaly, všichni nabízejí, že točí svatební videa, ale ceny nikdo neuvádí. Na svatebním veletrhu se tyto ceny pohybovaly kolem 15 000. Což mi příjde opravdu příšerné. Taky bych chtěla mít pěknou vzpomínku, jak vidím všechna ta krásná videa. Díky za tip ![]()
Docela jsem se pobavila nad zkaženými videi
Také točíme videa, jak svatební tak reklamní či jiné. Původně jsem hledala diskuse na svatební videa, chtěla jsem se s Vámi poradit o nějakém spešl nápadu na svat. video. Točili jsme jich už dost, taková ta klasika, přípravy, česaní, zpomalené záběry atd. Ted točíme video našim kamarádům a chtěli bychom to video nějak „okořenit“ nějak je překvapit, třeba nějakým příběhem, nebo zápletkou. Třeba něco vtipného. Na nic nemůžeme přijít, jse úplně vyždímaní.
Jinak s těma cenama, za video je to tak. Vemte si, že my jsme třeba dva, svatbu samozřejmě točíme od rána, jeden s ženichem, druhý s něvěstou. + benzín, někdy jedeme i 50km jedna věc je natočit video. Druhá ho pak sestříhat, takové video se stříhá a renderuje i týden, nebo dva a opravdu je s tím hooooodně práce. Takže abych pravdu řekla, za nějaké 4 tisíce. Nevytáhneme ani kamery z obalu.
Prosím o zachování anonymity, citlivé téma to není, ale nemusí celé emimino vědět čím se živíme. + by tu mohla být ta kamarádka. Děkuji.
Jinak mě zajímají Vaše zkušenosti z kameramany.
Jo, tak my ti máme poslat nápad, a ty ho zkasíruješ. DObrý, no.
Tak tak
,ale nééé tohle je pro kamarády, přece nebudeme po nich chtít peníze. ![]()
Nezaostřenost asi nelze spravit.
Ale v téměř každém programu, který lze mít doma, jde zvuk ve videu posunout, otočit obraz atd.
Sama dělám domácí filmy a dost si s tím vyhraju.
Profík by možná vyčistil i chrastící zvuk (to já už neumím).
Já video ze svatby nemám, svatba byla skromná, nechtěli jsme.
Nevadí to, máme vzpomínky. Ono nejde o svatbu, ale o manželství, není to tragédie ![]()