Dárky k Vánocům 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
15.10.12 09:09

Píše, jenže je to jak reklama z animáčku, přesně, LPS svítící víly, barbie jezdecký klub, barbie modní salon, barbie mořská panna, princezna Cadence…a mohla bych pokračovat, stačí jen zapnout večer pohádky :zed: :zed:

U nás nastává krapet problém, trochu, nebo možná hodně, je to i moje chyba, že jsem jim to dovolila, jenže ona je jediné dítě v rodině, spoustu spoustu let vymodlené, tedy teď už je i Kamka, ale ta je malinká, manžel by jí snad byl schopen koupit letadlo, kdyby jí to napadlo, naši mají jen jí, oba dospělí bráchové strejdové mají jen jí a někdy myslím, že jí láskou sežereou. Takže jsem ve fázi, kdy má doma všechno, naprosto všechno a to dvojmo i trojmo. Takže sice si přeje barbie jezdecký klub, jenže má doma 6 barbie koňů, princezna totiž vznese nápad, že by se jí to líbilo a během týdne to všichni dovezou :zed: :zed: :zed: pominu-li, že už ani nemá radost z dárků, bere to za běžnou věc, prostě jí není co koupit, tak sedím a špekuluju, jestli koupit desátou barbínu do krabice :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: když řeknu, ať sakra nenosí dárky teď před vánoci, tak jsem zlá, beru jim jediné potěšení, a navíc má přeco svátek, k tomu jí snášejí hračky už týden. Je to moje chyba, neměla jsem to tak dlouho tolerovat, teď se těžko odbourává.
Jenže já vážně nějak nemůžu vymyslet, alespoň něco, co by jí pod stromkem potěšilo :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
@suik píše:
@terinka4444 Ježíškovi nepíše?

Co neco na tvorení? Ja si pamatuju, ze me docela bavilo inspiro. https://www.google.cz/search?… ted se to dela v novem obalu. Nebo tak neco.

Puzzle jsou taky celkem vdecny, nebo spolecenska hra, tu jsme taky chteli kazdej rok novou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.12 09:11

Teď jsem koukaka, co je to to inspiro, tak to máme, od včera i mandalu :zed: jdu se zahrabat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.10.12 12:22

@terinka4444 aha..... tohle je tezky, to se pak i tezko zavdecis, to pak ani nema z niceho radost, ne? V tomhle teda pribuzenstvo za trest.
No ja se musim taky krotit, dceri bych taky rada koupila vsechno co se mi libi (jeste je mala), ale pak toho je moc a neuzije si to a pak se taky bojim toho, ze to zevsedni a omrzi :nevim:

jedna znama dala sve neteri, ktera mela taky vse a hromadu darku kozu - takovou tu co koupis poukaz a dostane ji nekdo ze zemi tretiho sveta. Mela to byt teda lekce, no na vanoce mi to prislo trochu kruty a ani nevim jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.12 13:44

No to je krutý, a ještě se trestá to dítě, které ve skutečnosti nemůže za to, že dospělí jsou magoři :zed: no jo, nakoupím reklamu z animáčku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 13:55

Ahoj @terinka4444 . Neznám tvoji holčičku, ale co třeba nějaký „zážitkový“ dárek? Nemusí to být hned let balónem, ale třeba lístky do kina nebo divadla na oblíbenou pohádku, předplatit kurz baletu případně naplánovat pěkný výlet :think: Nemám vůbec tušení, s hračkami to bude asi těžké. Také jsem se teď snažila babičce (mé mamce) vyvětlit, že opravdu není nutné, aby při každé návštvěvě dostali děti nové hračky - bohužel se urazila :( nemylsela jsem to zle a snažila se jí to vysvětlit, ale marně… doufám, že ji to brzy přejde a pochopí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
15.10.12 14:54
No to je jak u nás, snažím se jim vysvětlit, že není potřeba jednou týdně dostat hračku od strejdy, druhého strejdy a ještě od babičky, a jesem ta nevděčná :zed: jenže ochuzují Terku. chce psát ježžíškovi a chodí se mě ptát, co by si tak asi mohla přát. A let balónem, tak to je její velký přání :mrgreen: ale naštěstí tam smí děti až od osmi let, vsadila bych se o milion, že k osmým narozeninám ten let dostane a hned 3×.
Už jsem to vykoumala, dostane pravěké akvárko a ten skleník, kde i prší. jen to musím utajit, byli by schopni jí to koupit ještě před vánoci.
@Anonymní píše:
Ahoj @terinka4444 . Neznám tvoji holčičku, ale co třeba nějaký „zážitkový“ dárek? Nemusí to být hned let balónem, ale třeba lístky do kina nebo divadla na oblíbenou pohádku, předplatit kurz baletu případně naplánovat pěkný výlet :think: Nemám vůbec tušení, s hračkami to bude asi těžké. Také jsem se teď snažila babičce (mé mamce) vyvětlit, že opravdu není nutné, aby při každé návštvěvě dostali děti nové hračky - bohužel se urazila :( nemylsela jsem to zle a snažila se jí to vysvětlit, ale marně… doufám, že ji to brzy přejde a pochopí. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 22:47

@terinka4444 To znám, též jsme nevděční :-), ale pořád si říkám, že to vlastně děláme pro naše děti. Myslím, že si vybrala dobře, to pravěké akvarium dostala i neteř a mělo úspěch :palec:. Ještě mě tak napadlo, nevím kolik chcete do dárku investovat, ale co třeba povlečení na postel s vlastním potiskem - fotkou? Např. Matějovský toto dělá, ale ty ceny jsou drsné. Naše malá (4 r.) by z toho byla nadšená - i když stále ještě preferuje dětské pohádkové motivy :-)

• Citovat
  • Upravit
14856
16.10.12 13:11

@terinka4444 hele, jeden, dva darky bych ji splnila, neco co je nejmene nepodobne tomu co ma…

me ta koza taky prisla ulitla, ale byla to teta a urcite dostali hodne dalsich darku, ale stejne :nevim:

ja jsem vcera nakupovala po netu, tak mame pro deti z velke casti darky poreseny, jeste nejake prakticke mekke darky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.10.12 14:08

@terinka4444 tyjo, to akvarko je bozi.....jen me trochu zarazi, ze si koupis v krabici co vypada jako nejaka hra vajicka ziveho zvirete 8o

a co je ten sklenik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.10.12 23:05

Je to tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… koukala jsem na to v Makru, přes net je to levnější. A v tom akvárku je nějaký substrát, kde jsou vajíčka, z toho se má vylíhnout nějaká ta brebera. Ještě je dobré to mraveniště, http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jenže kde v zimě sehnat mravence :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
18.10.12 12:29

Ahoj holky,
tak taky pridam s moji troskou do mlyna :-)
uz zacinam pomalu vymyslet a i kupovat darky. Jeste tedy prcka sama nema, ale cekame…
ale co kupuji sve 2,5lete neterince? budou ji budovat detsky pokojik, tak me napadlo koupit v ikea sidlicky se stoleckem a pak se mi tam libi ta tabule, aby si na ni kreslila :-) co vy na to?
jinak mamce a jejimu priteli jsem prave pred chvili objednala obraz na fotoplatno (porad chteji nasi svatebni fotku) tak jim to splnime a pak drobnosti jako sperk pro mamku a pro pritele chci rucne udela utopence a hezkou sklenici nazdobit a kaficko :-)
jinak pro manzela chci koupit sadu oblecku pro mimco, kde bude napis jsem tatinkovy broucek ci neco takoveho a dohromady, jsem objednala velike fotoplatno na sedacku do obyvaku…
svagrikovi trochu tusim, ale porad cekam az nam predstavi svou pritelkyni, chtela bych nejaky poukaz
no babickam klasika nejaky kos, ci lustovky a nebo knizky
jinak me uz nic nenapada :-)
tak to bude me letosni vanoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.10.12 21:30

Tak já zase třeba nevím, co koupit přítelovi :think: Je mu 40 let. Zájmy má tajči, knížky, alkohol(příležitostně) a to je asi vše. Knížek má tolik, že bych si netroufla mu koupit nějakou sama, jestli jí náhodou už nemá..Alkohol bych mu koupila, ale nevyipije ho sám, ale s kámošema a já chci koupi dárek jemu a ne jeho kámošům :D Takže rady? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.12 21:34
@suwari píše:
Tak já zase třeba nevím, co koupit přítelovi :think: Je mu 40 let. Zájmy má tajči, knížky, alkohol(příležitostně) a to je asi vše. Knížek má tolik, že bych si netroufla mu koupit nějakou sama, jestli jí náhodou už nemá..Alkohol bych mu koupila, ale nevyipije ho sám, ale s kámošema a já chci koupi dárek jemu a ne jeho kámošům :D Takže rady? Díky

Minulý rok jsem manželovi pořídila hru http://zertovne-predmety.heureka.cz/…ratky-pro-2/ :oops: Měla úspěch :palec: Tento rok též tápu.

• Citovat
  • Upravit
1147
19.10.12 21:59
@Anonymní píše:
Minulý rok jsem manželovi pořídila hru http://zertovne-predmety.heureka.cz/…ratky-pro-2/ :oops: Měla úspěch :palec: Tento rok též tápu.

Díky za inspiraci, tohle je dobrý nápad! :palec: Akorát, že máme dvě děti, tak nevím, jestli bysme se k tomu dostali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.12 22:23

@suwari Též máme dvě děti a v tomhle směru nejsou překážkou ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný