Dárky k Vánocům 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
10.9.12 08:41

A co nejake knizky, treba o cestovani a tak? Ti co ignoruji dopisy Jeziskovi, u obou stran, nemam rada :cert:…tohle dela tatova pritelkyne a bohuzel mam pocit, ze se darkama trochu msti, nebo si to neumim vysvetlit :nevim:.

Tatovi teda vetsinou prispivam na neco vetsiho, co si chce poridit, vim ze ho drobnosti moc nepotesi, z tohodle miva radost. Loni jsme mu prispeli na notebook, predloni na fotak.

Mamku nemam, ale te by se urcite libil nejaky satek, sperk…vetsinou zenske darky kupuju tete - loni dostala krasnou sperkovnici/sici krabici. Hodne toho vybiram na Fleru, prave pro babicky a tak.

co budu kupovat detem, zatim teda netusim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.12 09:03

Manželovi nafotíme fotky+ dostane praktické dárky, pojede na hory, tak dostane nějakou epesní termosku a nový termoponožky, táta dostane kávu z české pražírny a nádobí na vaření kávy, máma a tchyně po knize a zajímavé čaje a pejsci dostanou pelíšky šité na míru :) Tchán asi flašku. Dcerka dostane panenku s autosedačkou a duplo s medvídkem Pů, snad mě s tim nepraští… Letos to nepřeháníme, kolaudujeme, takže asi stejně nebudou prachy :) Bráškovi dám nějaký poukaz na brýle, ať si doplatí.

No a já si posbírám obálečky a udělám nájezd na IKEU :lol:

• Citovat
  • Upravit
662
10.9.12 09:03
@Anonymní píše:
Manželovi nafotíme fotky+ dostane praktické dárky, pojede na hory, tak dostane nějakou epesní termosku a nový termoponožky, táta dostane kávu z české pražírny a nádobí na vaření kávy, máma a tchyně po knize a zajímavé čaje a pejsci dostanou pelíšky šité na míru :) Tchán asi flašku. Dcerka dostane panenku s autosedačkou a duplo s medvídkem Pů, snad mě s tim nepraští… Letos to nepřeháníme, kolaudujeme, takže asi stejně nebudou prachy :) Bráškovi dám nějaký poukaz na brýle, ať si doplatí.No a já si posbírám obálečky a udělám nájezd na IKEU :lol:

Vůbec nevim, proč se mi to vložilo anonymně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.12 10:21

Jé holky, to jsem ráda, že nejsem ani zdaleka jediná, která už přemýšlí nad dárkama! :dance: Bohužel u nás ty rodiče jsou problém, jsou mladí - díky bohu žádné zdravotní obtíže nemají, abych kupovala nějaké léčivé přípravky. Knihy nečtou a cestujou pořád během celého roku… Uvažovala jsem nad nějakou poukázkou na masáže, ale nejsem si jistá, zda by to mělo úspěch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.9.12 11:29

Jj rodice jsou nejhorsi…jsou mladi a maji vsechno no.....ale loni jsem jim nechala delat hrnky s jejich foteckou :)…skoda kdybych loni uz mela malou tak jim necham hrnky s jejich vnuckou…ale to jsme jeste nemeli takze jsem jim tam dala jejich fotecku a moc se jim to libilo…ale letos nevim nevim musime cosi vymyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
10.9.12 11:34

Co kalendáře s dětma, vnoučaty? ty taky dáváme každý rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.12 11:36

@kubykula První vnoučátko je teprve na cestě! - termín máme právě na vánoce! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
10.9.12 11:41
@Boboušek píše:
@kubykula První vnoučátko je teprve na cestě! - termín máme právě na vánoce! :*

aha, já myslela že čekáš druhé :-D
tak co poukaz do nějaké restaurace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.12 11:47

@kubykula No musím to nějako promnyslet! :nevim: Dnes jsem se jich ptala a netuší, co by chtěli… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.10.12 12:16

Tak ahoj, jsem tu s trapným dotazem, jestli nemáte tipy na dárek pro holku 6,5roku.
Má všechno, a já začínám být zoufalá

Co kupujete svým holčičkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.10.12 12:30

Letos bych chtěla dát rodičum odlitou nožičku malýho http://www.dacha.cz/…s-rameckem-/:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
14.10.12 12:46

Ahoj taky už řeším dárky, pro dceru tak nějak vím mám už knížky, poníky a mozaiku, zítra koupím kočárek a panenku a pak už jen nějakou kuchyňku a pejska FP.ale vůbec nevím co tchýni, mámě přítelovo prarodičům a otci.Loni jsem doma dělala Káji otisk nožičky do sádry, na pověšení a všem se to moc líbilo, tak teď jí dám asi nějak pěkně vyfotit a do rámečku. Já sama Dávám přednost kreativním dárkům před něčím drahým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.10.12 14:15

Tak holky dík, to jste mi fakt poradily, co tak nejlépe šestileťačce k vánocům :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.10.12 20:35

Tak naší bude šest v březnu a dostane pexeso pro uši, mozaiku od Vista a hru s písmenkama. Jinak zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.10.12 21:53

@terinka4444 Ježíškovi nepíše?

Co neco na tvorení? Ja si pamatuju, ze me docela bavilo inspiro. https://www.google.cz/search?… ted se to dela v novem obalu. Nebo tak neco.

Puzzle jsou taky celkem vdecny, nebo spolecenska hra, tu jsme taky chteli kazdej rok novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný