Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lidičkové, chtěla bych se optat, co přinese Ježíšek Vašim devčátkům ve věku deset let a víc… Potřebuji inspiraci.. Díky Petra ![]()
Proboha pořád se ptá někdo, co déčku pod stromek
nejlíp zná své dítě rodič ne? Ví co ho baví, co má rád atd
Kosmetiku, obleceni, playstation, mobil, tablet, notebook, chytre hodinky, lego friends…?
@GabinkaCh
Chtěla jsem pouze inspiraci.. Vím velmi dobře, co má moje dcera ráda a co jí baví.. Jen jsem chtěla jak jsou na tom ostatní rodiče..
Nemusíte být hned nepříjemná.. Děkuji a přeji hezký večer Petra
@Petrulíno píše:
Lidičkové, chtěla bych se optat, co přinese Ježíšek Vašim devčátkům ve věku deset let a víc… Potřebuji inspiraci.. Díky Petra
Co nějakou vonavku nebo lesk na rty?
Mám desetileteho kluka a i když ví, jak to je s Ježíškem, píše si dopis.
Takze mám z čeho vybírat ![]()
Kosmetiku (hlavně odličovací, ať nebere druhé ségře), power banku, kuchařku asijská jídla, plyšový overal.
@Jarka K s tím Ježíškem to máme stejně
i když ví co a jak.. Vždycky po večeři chodí s tatínkem hledat první hvězdu
a já honem potichoučku skládám dárečky pod stromeček.. Pak se zavře v obýváku taťka a „mluví“ s Ježíškem
otevřeme dveře a já jenom koukám na ty její oči jak svítí
.. Hrozně se na tohle těším
Dcera 14 let hrozně touží po plášti na chemický kroužek, penyboard, oblečení ( šaty,2× mikina,3× triko) kosmetika (řasenka, lesk na rty), parfém, knížka, gelové tužky, náušnice.
Vánoce u nás moc neřešíme jelikož si kupujeme celý rok.
Drzak na telefon se svetlem, kosmeticky organizer, kosmetika, obleceni, prenosna tiskarna k telefonu… ![]()
@Petrulíno snad si každé dítě umí říct co chce. Každé dítě je přece jiné a to co baví jedno nemusí bavit druhé
a pak je rozdíl 10let a třeba ![]()
V tomhle věku už bych se normálně zeptala, co by chtěla. Lepší než střílet od boku. Dárek jako překvapení bych vybírala podle zájmů a koníčků, o čem často mluví a podobně. Nebo se jít projít po obchodech, určitě si všimneš, co ji zaujme a po čem bude koukat.
Desetileté holce kosmetiku?
tak to jsem asi z úplně jiného světa. V deseti letech je to za mě ještě spíš dítě než aby si patlala lesk na rty, nebo noční a denní krérmy. Mojí by to radost neudělalo, ale u nás lego, hlavolamy, malířské potřeby (třeba stojan na plátna), hra na počítač (minecraft,…), plyšák, barbie, nějaké věděcké sady na pokusy (hra), nebo vykopávání kamínků nebo kostí dinosaura (taky hra v hračkářstvích) a podobné.
@Olina95 jak prosím vypadá hra vykopávání kamínků a kostry dinosaura? Dala bys prosím, odkaz?
U nás taky letí Lego a i Barbie a kvanta knih. Ale je pravda, že má i to líčení v jemných barvách a zkouší různé jemne variace a na rty má barevnou pomadu a tu přejede bezbarvým leskem. Ale ven tak nechodí, je pravda, že jsem vymekla teď, kdy jsou věčně doma skrz povinné karantény.