Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, můj milovaný manžel má zítra 50 let♥️️ Zraje ve mě přesvědčení, že bych chtěla popřát - poděkovat i jeho mamce a dát jí velkou kytici. Je pravda, že jsem to ještě nikdy neudělala, ale 50 je prostě 50. Nebude to na žádné oslavě, jen tak mezi námi. Co si o tom myslíte?
@Paoloska myslim, ze je to moc hezké gesto a klidne bych jo to předala na oslavě.
@Vida2702 píše:
@Paoloska myslim, ze je to moc hezké gesto a klidne bych jo to předala na oslavě.
Manžel mít oslavu nebude. A děkuji ![]()
Holky, udělaly jste mi radost
Moc děkuju a doufám, že babičku potěším ![]()
Tuhle jsme byli nakupovat, kdyz jsme byli na vikend u tchanu. Prihodila jsem do kosiku kytku, chlap hned k cemu.. tvoji mame… a proc?… jen tak, aby mela radost
kopnout ho je kolikrat malo..
Jestli to tak citis, tak klidne bych kvetinu dala, bude mit radost
@Paoloska píše:
Ahoj holky, můj milovaný manžel má zítra 50 let♥️️ Zraje ve mě přesvědčení, že bych chtěla popřát - poděkovat i jeho mamce a dát jí velkou kytici. Je pravda, že jsem to ještě nikdy neudělala, ale 50 je prostě 50. Nebude to na žádné oslavě, jen tak mezi námi. Co si o tom myslíte?
Nee. Jsem tchyni vděčná, jak své syna vychovala, ale kytku jsem jí ke 40 syna nedávala.
Svou tchyni znáš jenom Ty
ta moje by si téměř jistě myslela, že jsem se zbláznila.
Padesátiletý chlap je už (předpokládám) hooooodně dávno mimo maminčin vliv… a to, jakým člověkem se v průběhu svého života stal, už je zásluhou jen jeho samotného, nikoli jeho mámy. Takže osobně smysl květiny v kontextu padesátých narozenin potomka vůbec nechápu… Na druhou stranu samozřejmě, udělat někomu radost malou pozorností není nikdy špatně ![]()
Tak pokud z toho budeš mít dobrý pocit, kytku dej.
Já bych nedala, jsou to narozeniny manžela, ne jeho maminky a jak tu bylo psáno, v 50 ti letech už je dávno mimo matčin vliv a výchovu.
Gesto ale hezký ![]()
@Russet @BohunkaP @megginka300 Díky holky za trochu jiný pohled
. Já to nemyslím tak, že jí děkuju za to jaký je, ale za to, že vůbec je. Prostě, že i ona má 50 let výročí. Kytku jí koupím, ale zase to nemyslím jako nějaké velké gesto, spíš milou pozornost.
@Paoloska píše:
@Russet @BohunkaP @megginka300 Díky holky za trochu jiný pohled. Já to nemyslím tak, že jí děkuju za to jaký je, ale za to, že vůbec je. Prostě, že i ona má 50 let výročí. Kytku jí koupím, ale zase to nemyslím jako nějaké velké gesto, spíš milou pozornost.
A tchan uz nezije?