Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Paoloska píše:
Ahoj holky, můj milovaný manžel má zítra 50 let♥️️ Zraje ve mě přesvědčení, že bych chtěla popřát - poděkovat i jeho mamce a dát jí velkou kytici. Je pravda, že jsem to ještě nikdy neudělala, ale 50 je prostě 50. Nebude to na žádné oslavě, jen tak mezi námi. Co si o tom myslíte?
Píšeš, že bys chtěla popřát a poděkovat tchyni, protože manžel má 50.
Já bych to nedělala, určitě ne proto, že porodila syna, který slaví půlstoletí.
Radost kytkou nebo dárečkem jí můžu udělat kdykoliv a narozeniny jejího syna s tím nesouvisí.
Ale pokud to tak cítíš, klidně to udělej.
Já napsala jen svůj vlastní pohled.
Za mě je to kravina a ne úplně vhodné. Že se syn dožil 50 není přece její zásluha.
@terien píše:
Za mě je to kravina a ne úplně vhodné. Že se syn dožil 50 není přece její zásluha.
Tak kravina je teda hodně silný slovo, ale fajn
.
Já jsem pro, vždycky si říkám proč dostávají dárek ti lidi, když největší práci v ten den odedrela jejich máma
Že jsem se narodila není moje zásluha ![]()
Tak tchyni je 75 let, je to bábinka, kterou to myslím dojme. Asi mi neomlátí kytku o hlavu, že jsem se zbláznila
. Ale fakt díky všem ![]()
@Altavista píše:
Já jsem pro, vždycky si říkám proč dostávají dárek ti lidi, když největší práci v ten den odedrela jejich máma![]()
Že jsem se narodila není moje zásluha
Viď? Já když si na to vzpomenu, tak si taky myslím, že bych měla kytky dostávat hlavně já
![]()
Mně se spíš líbí, že o svém muži píšeš jako o milovaném manželovi. A to mi přijde víc, než „zásluhy“ za porod před 50 lety. Je vidět, že máte i po letech pěkný vztah s mužem (i s tchýní
)
@Paoloska píše:
Tak kravina je teda hodně silný slovo, ale fajn.
No není. Když už, tak za partnera se rodičům děkuje při svatbě, ne při oslavě narozenin.
@milami píše:
Mně se spíš líbí, že o svém muži píšeš jako o milovaném manželovi. A to mi přijde víc, než „zásluhy“ za porod před 50 lety. Je vidět, že máte i po letech pěkný vztah s mužem (i s tchýní)
Manžel je nejlepší chlap na světě
.
@terien píše:
No není. Když už, tak za partnera se rodičům děkuje při svatbě, ne při oslavě narozenin.
Hele na druhou stranu..
Kytička potěší vždy, navíc zakl.pise že už je to vyloženě bábinka, tak proč ji neudělat radost.
Však tolik ošklivých věcí co se ve světě i u nás děje, kdyby lidi řešili jen takové věci zda dát kytičku, tak je na světě blaze ![]()
@Paoloska píše:
Tak tchyni je 75 let, je to bábinka, kterou to myslím dojme. Asi mi neomlátí kytku o hlavu, že jsem se zbláznila. Ale fakt díky všem
Tak dej, nic tím nezkazis a tchýňka aspoň bude mít hezký den ![]()
@megginka300 píše:
Hele na druhou stranu..
Kytička potěší vždy, navíc zakl.pise že už je to vyloženě bábinka, tak proč ji neudělat radost.Však tolik ošklivých věcí co se ve světě i u nás děje, kdyby lidi řešili jen takové věci zda dát kytičku, tak je na světě blaze
A tak když jí chce potěšit, tak nemusí čekat na oslavu něčích narozenin
Myslím, že když chcete někomu udělat radost, vhodná doba je vždy
. My jsme toho roku na narozky poslali tchyni kytici růží kurýrem - bydlíme dál a ta se až rozbrečela dojetím
.