Tipy na dárek ke kulatým 10. narozeninam

Anonymní
21.11.21 20:11

Tipy na dárek ke kulatým 10. narozeninam

Nemáte někdo nějaký tip? Pro dceru a syna…k 10.narozeninam…nevím, něco upominkového…? Mají narozeniny hned po Vánocích

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26928
21.11.21 20:13
@Anonymní píše:
Nemáte někdo nějaký tip? Pro dceru a syna…k 10.narozeninam…nevím, něco upominkového…? Mají narozeniny hned po Vánocích

My synovi tenkrat koupili retizek s priveskem vylamovaciho X. Sice ho nikdy nenosil :lol: ale ma ho schovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
21.11.21 20:14

Já k 10. narozeninám také dostala řetízek s přívěskem, nosím ho dodnes.

• Citovat
  • Upravit
8302
21.11.21 20:17

Hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
21.11.21 20:32

Ja trosku na to pujdu od lesa, nez holky prede mnou. Pokud chces nejakou symboliku, muzes se inspirovat timto. Klidne misto pismenka z bonbonu bys mohla udelat cislo 1o. Samozrejme nemuselo by byt tak giganticke.

Ja delala malemu oslavenci nepeceny dort, inspirovala me fotka nize. Popisu to, pokud najdu hodim fotku meho vytvoru. Sehnala jsem si z obchodu kulate dozy od lizatek (je to z takoveho tenkeho plastu, ale nebyl by problem udelat z kartonu). Spodni patro jsem po obvodu obalila tycinkami (kupovala jsem sacek z lidlu, o,5 kg za 6o korun). Dalsi patro po odvodu vyplnila stanglemi s lipem a treti posledni patro se skladalo z pruziny (takova ta na hrani plastova), kterou jsem obalila tremi losy po obvodu. Vypln dortu byla - do pruzinky jsem nasypala mini snikers (spis bonbony) a zapichla na spejli desitku z papiru. Prostredni patro bylo vyplnene lego minecraft, jenze mi to udelalo caru pres rozpocet, ze se neveslo cele, tudiz do spodniho patra jsem dala zbytek lega, plechovou dozu s fortnite kartickami. Mista, ktere byly uvnitr nezaplnene jsem dosypala bonbony. Jeste jsem zapomnela, ze prostredni patro bylo oblozene desetikorunami. Asi je to nepredstavitelne, ale u nas to melo uspech. Ale nebyla to prima rodina (napr. matka syn), takze tam jsem nedavala nic osobniho. Nicmene jsem prve chtela udelat obraz z desetikorun. ;) Snad jsem trosku inspirovala, no pohledam tu fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
21.11.21 20:41

To je ten dort, o kterém jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
21.11.21 20:42

Moje segre bude mít 10 v dubnu a od nás dostane celou sadu knih od Harry Pottetovi :) začal se ji líbit a já jsem ho v jejich letech taky začala číst. Mamka ji bude kupovat nový mobil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.11.21 20:51

@Capricorn61
To je skvělý nápad i provedení! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
21.11.21 20:54

Taky bych koupila kdyztak nejaky retizek pro oba s tim, ze pro syna neco masivnejsiho treba s Thorovym kladivem - to by mohl nosit i normalne do skoly atd.
A pro holcicku s necim co ji ted bavi, ale samozrejme ze pro ni jemnejsi verze toho retizku.

A pak bych obou koupila dle potreby treba nejaky obleceni nebo knizky atd proste to co se nedostalo na porad dne na Vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.11.21 21:14

Koupila jsem synovci Nerf pistoli, zeptala jsem se ségry, co by si fakt přál, a že toto. Taky mě napadlo něco upomínkového, ale nevim, zda by to v deseti letech ocenil. Tak dostal co chtěl a sám říkal, že to byly nejlepší narozeniny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2358
21.11.21 21:35

Udělej jim radost. To vytvoří hlubší vzpomínku, než deset vzpomínkových předmětů. :mavam: Vezmi je do Legolandu nebo jim kup, co si dlouho přejí. Mně máma vždycky vymýšlela zlaté přívěsky a knížky s věnováním a pamatuji si z toho akorát pocit zklamání a ne nějaké uchvácení památečním předmětem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.21 21:43

Přemýšlela jsem nad medailonkem s fotkou, vygravirovanou…ale nevím, jak by to vypadalo

• Citovat
  • Upravit
2721
21.11.21 21:50

Já vždycky oslavence na významné narozeniny beru na speciální výlet. měli jsme fotbalový zápas špičkových evropských klubů, po stopách Leonarda Da Vinci a teď zrovna mám požadavek na zmiňovaný Legoland. Tak uvidíme. Ale chápu, že to není pro každého a v současné situaci je to trochu obtížnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
21.11.21 22:01
@Anonymní píše:
Přemýšlela jsem nad medailonkem s fotkou, vygravirovanou…ale nevím, jak by to vypadalo

Budu uprimna - pekne, ale darek pro desetileteho kluka na h… 8) Mimochodem i ten dort klucina neocenil tolik, jak napr. by ho ocenil dospelak. Ale dort potesil, protoze klucina dostal losy, penize, plno sladkosti, lego, fortnite karty. :dance:

Sice jsem baba, ale od mala jsem si hrala s autickama a nejradsi jsem byla v dilne a neco montovala. Tudiz klasicke divci zajmy sly bokem. A me kdyz dala mamka k desatym narozeninam poukaz na retizek, tak jsem si vybrala (sla se mnou), mela ho na sobe jak jsme sly ze zlatnictvi a od te doby jsem ho na sobe nemela. Ze by pro me mel zvlastni vyznam? Jo, kdyz ho nahodou najdu, tak ho nevyhodim, protoze je to od ni. :mrgreen:

Klukovi udela radost spis opravdu nejaka blbost. At uz nerfka, nebo nejaka hra na pc, popr. tematicky darek - ma rad fortnite, tak karty, tricko, penezenku. Kolik te bude stat retizek a kolik napr. nerfka? Myslim, ze ta nerfka by i vysla levneji a byla by vic ocenena. Dala jsem samozrejme priklad.

Kdyz chces byt osobni, tak mu k te mnou nazvane blbosti dej treba ten obraz s vyrizlou desitkou a misto penez dej fotky. A napad s retizkem schovej na 15 nebo 18, kdy z toho bude mit vetsi rozum. ;)

Samozrejme je to jen muj nazor, kazde dite je jine, ale i dle sebe vim, ze do nejakych 15 let mi takove darky s vyznamem radost neudelaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
21.11.21 22:04

@Sedmnactnulajedna Bozi! :palec: :dance: Myslim, ze takovy vylet je nejen nezapomenutelny, ale hlavne ho i vic oceni, nez retizek. :think: A kdyz by si klucina mohl vzit kamarada, popr. kamarady, tak to bude i vetsi frajerina. :pankac: Co si budem, kdyz rekne kluk kamosum, ze mel nezapomenutelny tematicky vylet, :pankac: porad na tom bude lip nez s retizkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný