Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co třeba voňavka nebo něco na sebe? nebo jestli má nějakého koníčka… nebo něco vyrobit, hodně inspirací najdeš na netu. Já jsem s přítelem rok a taky nevím co koupit 🤷♀️
Tak můžeš darovat nějaký společný zážitek. Poukaz na společný wellness apod. A nebo se ho prostě zeptej. Chlapi z dárků nedělají nějaký halo jak ženský.
@Alriga píše:
Já bych nejprve investovala do doučování českého jazyka.
Proč má pořád někdo tuhle potřebu?
Ptala se na něco takového? Tak pokud nemáš odpověď na téma k diskuzi, tak se uklidní, paní učitelko ![]()
Jinak k zakladatelce..co koupit nějaký společný zážitek..?Nevím..třeba na SLEVOMATU něco za dobrou cenu najdeš ![]()
Zeptej se co by chtěl. Ja jsem s mužem několik let a stejně nikdy nevím coby, tak se zeptám no. Takže hlavní dárek si vybral sám a ja mu k tomu dám takové ty praktické blbosti (ponožky, drogerii apod, ale to není nic pro čerstvý vztah no).
@Anonymní píše:Škoda, když už studuješ tu náročnou vysokou školu.
@Alriga myslím že o takovou radu jsem nežádala.![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem s přítelem teprve krátce (2,5 měsíce cca) a blíží se Vánoce. Přítel vydělává pěkné peníze, ale já ještě studuji, nemám čas na brigádu apod. protože jsem na VŠ v podstatě od rána do večera a občas to dokáže být opravdu psychicky náročné a vyčerpávající. Jdu si k vám pro radu a pomoc, bojím se že mi přítel koupí nějaký předražený dárek a já mu dám něco co zdaleka nebo jako to co by mi dal on. Vím že Vánoce nejsou o dárcích jen se chci ušetřit pocitu kdy se budu cítit blbě. Kolik by jste investovaly v mém případě a krátké známosti do přítele vy? Co budete dávat svému muži na Vánoce? Nějaké tipy co vůbec na Vánoce darovat? Něco hezkého co dokáže potěšit a případně nic moc drahého?
Děkuju předem![]()
Možná nějaký parfém, či třeba pěknou šálu, svetr, mikinu..
To by ho mohlo potěšit ![]()
S darkama je to kříž, taky vždycky přemýšlím co vybrat pro manžela.
Řeším to kvalitním parfémem, oblečením co vím že má rád, případně něco ohledně toho co ho baví - třeba koníčky, zájmy, atd.. ![]()
@MatildaMatilda píše:
Proč má pořád někdo tuhle potřebu?Ptala se na něco takového? Tak pokud nemáš odpověď na téma k diskuzi, tak se uklidní, paní učitelko
Jinak k zakladatelce..co koupit nějaký společný zážitek..?Nevím..třeba na SLEVOMATU něco za dobrou cenu najdeš
A proč ty máš potřebu se na mě vztekat? Jen jsem slušně poradila zakladatelce, která prý studuje náročnou vysokou školu, že by se mohla doručit češtině.
@Alriga Opravdu nechápu čeho tímhle chcete docílit, nudný život? Nebyla by škoda kdyby jste si své názory občas nechala pro sebe.:nevim:
@Alriga píše:
A proč ty máš potřebu se na mě vztekat? Jen jsem slušně poradila zakladatelce, která prý studuje náročnou vysokou školu, že by se mohla doručit češtině.
Doručit češtině by ses měla ty
![]()
@MatildaMatilda Společný zážitek mě také napadl ale vzhledem k dnešní covid situaci se bojím že by nebylo možné ho uskutečnit. ![]()
@Anonymní píše:
@Alriga Opravdu nechápu čeho tímhle chcete docílit, nudný život? Nebyla by škoda kdyby jste si své názory občas nechala pro sebe.:nevim:
Prosím tě promiň, ale tady už se neudržím
Kolik byste investovaly, kdybyste si své názory strčila za klobouk, díky ![]()
K věci - co si dát nějaký finanční limit na dárky, aby ses nemusela cítit hloupě? Můj muž dostane sportovní kalhoty a pak asi něco do dílny a ještě jsem uvažovala o takovém tom stolku na snídaně do postele, ne že bych mu je tam zrovna chtěla nosit
ale když večeří sám, později než já s dětmi, bere si často jídlo k televizi a já to nemůžu vidět, jak se hrbí nad tím konferenčákem.
@Alriga píše: Škoda, když už studuješ tu náročnou vysokou školu.
Vysoká škola života je náročná no. Musíš dřít každý den od rána do večera.
Ahoj holky, jsem s přítelem teprve krátce (2,5 měsíce cca) a blíží se Vánoce. Přítel vydělává pěkné peníze, ale já ještě studuji, nemám čas na brigádu apod. protože jsem na VŠ v podstatě od rána do večera a občas to dokáže být opravdu psychicky náročné a vyčerpávající. Jdu si k vám pro radu a pomoc, bojím se že mi přítel koupí nějaký předražený dárek a já mu dám něco co zdaleka nebo jako to co by mi dal on. Vím že Vánoce nejsou o dárcích jen se chci ušetřit pocitu kdy se budu cítit blbě. Kolik by jste investovaly v mém případě a krátké známosti do přítele vy? Co budete dávat svému muži na Vánoce? Nějaké tipy co vůbec na Vánoce darovat? Něco hezkého co dokáže potěšit a případně nic moc drahého?

Děkuju předem