Co mamce k Vánocům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
283
16.11.21 23:40

Co mamce k Vánocům?

Ahoj, holky, pořád ještě nevím, co koupit mamce k Vánocům. Oblečení neodhadnu vkus a střih, mamka nikam moc nejezdí. Ráda zahradničí, tak mě napadla nějaká vychytavka na zahradu- máte tip? Pak má taky problémy s klouby, tak nějaký léčebný pobyt v lázních? Ráda bych taky nějaký osobitý dárek- minule jsem jí dala medailonek s našimi fotkami, a to se jí líbilo. Co kupujete svým mamkam/rodičům letos vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
213
17.11.21 00:03

Předplatné časopisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.11.21 00:32

Když se jí líbil ten medailonek s fotkou…
Co třeba nechat udělat nějaký kalendář z fotek? Buď vašich společných, nebo pokud máš děti tak dětí.
Případně nějaká fotokniha - fotoalbum, dnes každý fotí na mobil nebo digitál a nic se nevyvolává…a zejména starší generace mají raději prohlížení tištěných fotek (lze udělat i něco vzpomínkového na dětství apod.)

Na zahradu třeba - kleště na sběr (prodloužená ruka) nebo nějaké kvalitní nůžky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.11.21 00:43

Zahradničení + problémy s klouby - co nějaké pohodlné klekátko k pletí záhonků?
Jinak mou mamku kdysi potěšily kvalitní nůžky - zahradnické, na stromy i na trávu, nebo třeba rýč - vše Fiskars.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
17.11.21 05:47

@Mialina2 Jestli rada zahradnici, pak kvalitniho naradi neni nikdy dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.11.21 06:29

Poukaz na masáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
17.11.21 07:39

Taky mě napadlo něco od Fiskaru. Manzelovi jsem zrovna včera objednala sekeru. Mamce a tchyni kupuji velkou svíčku Woodwick. Jsou velké v krásném balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.11.21 09:45

@Mialina2 Kupují poukaz do lékárny a do Lidlu naší to mají nejraději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13675
17.11.21 09:46

Mrkni na vyvýšené záhony. Nemusela by se k tomu sklanet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.11.21 14:08

Jo ten vyvýšený záhon je super nápad :) naše mamka je strašně náročná, ale letos si konečně řekla nějaké dobré pánve a hrnce tak dávám tyto https://shop.atranet.cz/…bi-eaziglide :) jinak ale nikdy nic nechce kosmetiku nepoužívá, nečte, nemá ani žádný koníček mi přijde, tak je to vždycky boj :D u taťky vím vždycky hned, tam je to paradoxně lehčí :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný