Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, holky, pořád ještě nevím, co koupit mamce k Vánocům. Oblečení neodhadnu vkus a střih, mamka nikam moc nejezdí. Ráda zahradničí, tak mě napadla nějaká vychytavka na zahradu- máte tip? Pak má taky problémy s klouby, tak nějaký léčebný pobyt v lázních? Ráda bych taky nějaký osobitý dárek- minule jsem jí dala medailonek s našimi fotkami, a to se jí líbilo. Co kupujete svým mamkam/rodičům letos vy?
Když se jí líbil ten medailonek s fotkou…
Co třeba nechat udělat nějaký kalendář z fotek? Buď vašich společných, nebo pokud máš děti tak dětí.
Případně nějaká fotokniha - fotoalbum, dnes každý fotí na mobil nebo digitál a nic se nevyvolává…a zejména starší generace mají raději prohlížení tištěných fotek (lze udělat i něco vzpomínkového na dětství apod.)
Na zahradu třeba - kleště na sběr (prodloužená ruka) nebo nějaké kvalitní nůžky…
Zahradničení + problémy s klouby - co nějaké pohodlné klekátko k pletí záhonků?
Jinak mou mamku kdysi potěšily kvalitní nůžky - zahradnické, na stromy i na trávu, nebo třeba rýč - vše Fiskars.
@Mialina2 Jestli rada zahradnici, pak kvalitniho naradi neni nikdy dost ![]()
Taky mě napadlo něco od Fiskaru. Manzelovi jsem zrovna včera objednala sekeru. Mamce a tchyni kupuji velkou svíčku Woodwick. Jsou velké v krásném balení.
@Mialina2 Kupují poukaz do lékárny a do Lidlu naší to mají nejraději
Jo ten vyvýšený záhon je super nápad
naše mamka je strašně náročná, ale letos si konečně řekla nějaké dobré pánve a hrnce tak dávám tyto https://shop.atranet.cz/…bi-eaziglide
jinak ale nikdy nic nechce kosmetiku nepoužívá, nečte, nemá ani žádný koníček mi přijde, tak je to vždycky boj
u taťky vím vždycky hned, tam je to paradoxně lehčí
![]()