Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poraďte, jaký dárek na Vánoce 12ti leté neteři?
mám 11 a 14 let staré neteře. dostanou poukaz na hadry do HaM a CA a balíček kosmetiky .
já mám dvojčata 12-letý a koupila jsme jim dekorativní kosmetiku od avonu a oriflame, chtěla jsem jimkoupit něco na oblečení ale můj rozpočet je omezený (max do 300,– každé) tak jsem povibírala, lesky na rty, laky, řasenku, a stíny, vše sem se snažila aby to bylo jemný aby pak nechodily jak zmalovaný koze, no a jestli jim to dovolí maminka i do školy tak to už nechám na ni. myslím si že budou mít radost. Váhala jsem ještě nad tou voňavkou kde he flakonek jako holčička a můžou si ji polepit jak chtějí ale přišlo mi to málo jen to, to si nechám na narozeniny.myslím že je to v oriflame
s oblečením bych váhala, ale co třeba nějaká bižuterie? Ta neurazí nikdy ![]()
bjetuschka píše:
s oblečením bych váhala, ale co třeba nějaká bižuterie? Ta neurazí nikdy
Jo, s oblecenim jako takovym bych asi taky vahala, ale poukaz je supr… ![]()
Mam netere 12 a 11 let, mely ted narozeniny a koupila jsem jim dekorativní kosmetiku zn. Essence, kazde lesk na pusu, trojitý stín, lak na nehty, stestecky na stíny, nalepky na nehty a „tetovani“. Vse dohromady pro obe za necelých 600 a to bylo radosti. Doporučuji koupit v Douglas, tam vám to zadara daji do pěkných krabicek.
Rozhodně ženský dárek. Kosmetiku - jemné šminky, hadříky, toaletní vodu … ![]()