Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dub Sherman koňakově hnědý
https://www. egger. com/shop/cs_CZ/interior/decor-detail/H1344_32#
Odkaz na dekor dřeva😉
To me zaujalo a ten dub jsem si vygooglila.
Pridavam obrazek i pro ostatni. Ten dub bude v podstate hlavne pracovni deska, pokud jsou dvirka skrinek cerne, asi bych dala ten samy dub i na podlahu. Nebo naopak trochu kontrast a dubovou podlahu do bila (ale podobne rustikalni). Urcite ne prirodni barvu dubu.
@Zlato píše:
Dub Sherman koňakově hnědý
https://www. egger. com/shop/cs_CZ/interior/decor-detail/H1344_32#Odkaz na dekor dřeva😉
Odkaz se mi nepodarilo otevrit…
@Silverine247
Dubová bude pracovní deska, zástěna a celý panel na vestavěné spotřebiče.. Právě že vinylová podlaha přímo od toho eggeru v tomhle dekoru nikde není a podobnou nějak nemůžu doladit
Asi musím počkat na nařezané desky a budu po obchodech chodit přímo s deskou 😄
Myslela jsem, jestli podobnou kuchyň někdo nemá a hodil sem foto 😁
Mas tri motnosti - uplne identicky dekor, odlisna barva (bila apod) nebo dlazdicky
.
Cosi „podobneho“ se vzdycky bude triskat.
@Zlato píše:
@Silverine247
Dubová bude pracovní deska, zástěna a celý panel na vestavěné spotřebiče.. Právě že vinylová podlaha přímo od toho eggeru v tomhle dekoru nikde není a podobnou nějak nemůžu doladit![]()
Asi musím počkat na nařezané desky a budu po obchodech chodit přímo s deskou 😄
Myslela jsem, jestli podobnou kuchyň někdo nemá a hodil sem foto 😁
Ja nemam, ale obecne me podlahy zajimaji.
Ja bych spis asi sla do toho kontrastu se svetlou, bala bych se, aby to nebylo celkove moc tmave a celkove takove trochu „slite“, ale samozrejme zalezi, kolik mate svetla a tak. S tou cernou je ten dub zajimava kombinace. Tak at se dari to doladit. ![]()
@Lucie_Sx píše:
Mas tri motnosti - uplne identicky dekor, odlisna barva (bila apod) nebo dlazdicky.
Cosi „podobneho“ se vzdycky bude triskat.
To je ten problem, ono to jde bohuzel videt, ze clovek hledal to same, ale nenasel. ![]()
Ahoj, děláme novou kuchyň, v dekoru dub Sherman koňakově hnědý a černý mat dvířka. Máme propojenou kuchyni s obývákem a chceme dát vinyl v dekoru dřeva, ale nevíme jaký.. poradíte? Aby se to nebilo… Děkuji 😊