Jaký dekor podlahy do kuchyně?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.22 11:39

Jaký dekor podlahy do kuchyně?

Ahoj, děláme novou kuchyň, v dekoru dub Sherman koňakově hnědý a černý mat dvířka. Máme propojenou kuchyni s obývákem a chceme dát vinyl v dekoru dřeva, ale nevíme jaký.. poradíte? Aby se to nebilo… Děkuji 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1226
4.11.22 11:41

Dub Sherman koňakově hnědý
https://www. egger. com/shop/cs_CZ/interior/decor-detail/H1344_32#

Odkaz na dekor dřeva😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
4.11.22 11:52

To me zaujalo a ten dub jsem si vygooglila. :mrgreen: Pridavam obrazek i pro ostatni. Ten dub bude v podstate hlavne pracovni deska, pokud jsou dvirka skrinek cerne, asi bych dala ten samy dub i na podlahu. Nebo naopak trochu kontrast a dubovou podlahu do bila (ale podobne rustikalni). Urcite ne prirodni barvu dubu.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
4.11.22 11:54
@Zlato píše:
Dub Sherman koňakově hnědý
https://www. egger. com/shop/cs_CZ/interior/decor-detail/H1344_32#Odkaz na dekor dřeva😉

Odkaz se mi nepodarilo otevrit…

• Citovat
  • Upravit
1226
4.11.22 12:06

@Silverine247
Dubová bude pracovní deska, zástěna a celý panel na vestavěné spotřebiče.. Právě že vinylová podlaha přímo od toho eggeru v tomhle dekoru nikde není a podobnou nějak nemůžu doladit :roll: :lol: Asi musím počkat na nařezané desky a budu po obchodech chodit přímo s deskou 😄
Myslela jsem, jestli podobnou kuchyň někdo nemá a hodil sem foto 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.11.22 12:35

Mas tri motnosti - uplne identicky dekor, odlisna barva (bila apod) nebo dlazdicky ;).
Cosi „podobneho“ se vzdycky bude triskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
4.11.22 12:40
@Zlato píše:
@Silverine247
Dubová bude pracovní deska, zástěna a celý panel na vestavěné spotřebiče.. Právě že vinylová podlaha přímo od toho eggeru v tomhle dekoru nikde není a podobnou nějak nemůžu doladit :roll: :lol: Asi musím počkat na nařezané desky a budu po obchodech chodit přímo s deskou 😄
Myslela jsem, jestli podobnou kuchyň někdo nemá a hodil sem foto 😁

Ja nemam, ale obecne me podlahy zajimaji. :mrgreen: Ja bych spis asi sla do toho kontrastu se svetlou, bala bych se, aby to nebylo celkove moc tmave a celkove takove trochu „slite“, ale samozrejme zalezi, kolik mate svetla a tak. S tou cernou je ten dub zajimava kombinace. Tak at se dari to doladit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
4.11.22 12:42
@Lucie_Sx píše:
Mas tri motnosti - uplne identicky dekor, odlisna barva (bila apod) nebo dlazdicky ;).
Cosi „podobneho“ se vzdycky bude triskat.

To je ten problem, ono to jde bohuzel videt, ze clovek hledal to same, ale nenasel. :lol:

• Citovat
  • Upravit
14566
4.11.22 15:50

Dejte třeba tmave zelené marmoleum :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat