Výměna náramku Pandora

8
31.10.22 17:50

Výměna náramku Pandora

Dobrý den, k 18 narozeninám jsem dostala náramek Pandora ale bohužel je mi velký a 14 denní lhůta už vypršela. Chtěla bych se zeptat co můžu dělat a popřípadě jestli mi to vymění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32186
31.10.22 18:05

14 denní lhůta je jen pro nákup přes internet…přes obchod normálně je myslím 30 dní na výměnu…jestli máš účtenku nebo si zaregistrovaná na jejich stránkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
31.10.22 18:06

Já sem zas dostala malý..myslím že sem to určitě měnila déle než po 14 dnech možná i než po měsíci..úplně vpohode mi ho vyměnili na prodejně za stejny větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.10.22 18:39
@Vladusxx píše:
Já sem zas dostala malý..myslím že sem to určitě měnila déle než po 14 dnech možná i než po měsíci..úplně vpohode mi ho vyměnili na prodejně za stejny větší..

já jsem teď volala do prodejny kde mi to koupili a prej to po měsíci nejde. Paní mi řekla že to mám prodat a koupit si nový. Tak to zkusím u zlatníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
31.10.22 18:43

@Zuzana170 to je škoda já si vzpomněla že sem ho dostala k Vánocům tak tam asi byla nějaká delší lhůta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.10.22 19:16

@Zuzana170 najdi na fb skupinu Pandora, tam můžeš prodat nebo vyměnit. Zlatnik ti dá jen cenu za stříbro, to dostaneš málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.10.22 19:20
@Baccara píše:
@Zuzana170 najdi na fb skupinu Pandora, tam můžeš prodat nebo vyměnit. Zlatnik ti dá jen cenu za stříbro, to dostaneš málo.

děkuju za odpoveď, ale já myslím jestli by to nezmenšil, mě je to velký a to hodně, zaplé to přetáhnu přes ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný