Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Určitě se už dělá spousta podobných za lidovější cenu, dáte nějaký tip? Jde mi o kvalitu.
Zkus Spokar. Přešli jsme na tuhle značku též z Curaproxu a vyhovuje nám. Zkus, uvidíš ![]()
@Pudloslava píše:
Určitě se už dělá spousta podobných za lidovější cenu, dáte nějaký tip? Jde mi o kvalitu.
Já koupil nějaké velké balení, tenkrát vyšel jeden kartáček na cca 50Kč. Přešel jsem na sonický, samotná hlava vydrží dlouho, čistí nesrovnatelně lépe.
Vyzkoušela jsem různé alternativy a vždy se vrátila zpátky ke Curaprox.
@jkra píše:
Atlantic ultra clean, spokar, Lidl má podobný kartáček.
Taky jsem teď náhodné koupila ty z Lidlu a oproti Curaprox nevidím rozdíl.
V Lidlu teď od čtvrtka budou mít v akci kartáčky, které jsou Curaproxu hodně podobné. Používám je už dlouho.
@Karolina0311 píše:
V Lidlu teď od čtvrtka budou mít v akci kartáčky, které jsou Curaproxu hodně podobné. Používám je už dlouho.
Přesně tyhle kupujeme už roky a jsou super
@Karolina0311 Jů, ty jsem koupila nedávno s tím, že vypadají podobně jako Curaprox, ale za příjemnější cenu. Ještě jsme je neotevřeli, ale jsem ráda, že čtu pozitivní ohlasy. ![]()
@Petule030 píše:
@Karolina0311 Jů, ty jsem koupila nedávno s tím, že vypadají podobně jako Curaprox, ale za příjemnější cenu. Ještě jsme je neotevřeli, ale jsem ráda, že čtu pozitivní ohlasy.
Jsou dobré.
Já stejně jako @lea79 zkoušela jsem několik variant, ale pro mě je Curaprox prostě nejlepší volba. Kupuju ten nejměkčí a k tomu za mě alternativa prostě není.
Manžel používal ten o trochu tvrdší C. a tomu střídání za jinou značku nevadí.
@lea79 píše:
Vyzkoušela jsem různé alternativy a vždy se vrátila zpátky ke Curaprox.
Presne. Ty napodobeniny vypadaji stejne, ale stetinky jsou uplne jine ![]()