Piercing v jazyku!SOS!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.10.22 08:48

Piercing v jazyku!SOS!

Ahoj lidičky, mám pár otázek, v pátek jsem byla na piercingu jazyku v salónu. V Pich proběhl v pořádku, nateklo to až v sobotu ráno. Strašně moc to bolí a v místě vpichu je to takový tvrdý.. strašně moc se bojím proč je to tvrdý :( nechávala sem si to pichat v Německu s kámoškou. Kámoška to tak nemá jak já. :( Mám se bát nebo to i s otokem odezní?? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
30.10.22 08:56

Tvrde je to asi z toho otoku…může tam být zánět…zkus koupit ústní vodu, která má ucinou látku chlorhexidin…mají ji v lékárnách i některých drogerii…ta se dává po chir. Zakrocich v ústech…pokud nepomůže, tak to budeš muset vyndat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.10.22 08:58

Piercing v jazyku jsem kdysi měla. Jestli jsem to měla tvrdý si nepamatuju, ale vím, že pak druhej den a pár dnů potom to bolelo jako prase a měla jsem to nateklý. Nemohla jsem ani polykat a měla jsem misku na plivání slin. Vím, že jsem si kloktala ústní vodou Corsodyl. Každopádně jsem slyšela i historky jak museli lidi s tím otokem do nemocnice. Není to žádná p.rdel, takže jestli se ti něco nezdá, tak bych vyrazila k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.10.22 09:13

Tvrdé jsem to měla taky a vlastně i když už činku x let nenosím, tak nahmatám místo, kde byl vpich. Je to čerstvý, dej tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
30.10.22 09:18

Udělej si heřmánkový čaj, naber do pusy a nech ho tam třeba deset minut, zabírá velmi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.10.22 09:32

Tak ja ho mam uz nejaky ten patek, ale me to po vpichu skoro ani nenateklo, jist i mluvit jsem mohla uplne normalne hned a spis jsem byla prekvapena, jak to bylo bezbolestny a rychle zahojeny.. takze radu nemam, ale asi je to individualni a normalni.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.24 00:47
@Anonymní píše: Více

Ahoj tak mám teď ten samý problém okolí Vypichu to mám tvrdé tak se také bojím zda to je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.7.24 13:16
@Monča 1804 píše: Více

Přečti si diskuzi a zjistíš, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.24 13:26

@lleennttiillkkaa no prý to normální je kloktám odvarem z heřmánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.7.24 17:11

Děláš to dobře. Mě bylo doporučeno jednou denně lžíci peroxidu do pohírku vody a kloktat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.24 23:04

@lleennttiillkkaa tak snad to pomůže začalo mě bolet právě v krku a i za krkem mě bolí a nevím zda to k tomu patří cucam ledy jak na běžícím pase ale nic uvidíme kdyžtak půjdu k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.7.24 14:48

Mě třeba ve studiu, kde jsem si to nechala píchnout led nedoporučili, prý to rychle oplaskne, ale stejně rychle zase nateče. Můžeš zkust strepsils nebo podobné cucací tablety na bolest v krku. Některé z nich lehce znecitlivují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.24 13:10

Pořád to mám oteklé a vevnitř nezahojené a přijde mi že mám krátkou tyčinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat