Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím poradíte, synovi budou v lednu 4, mám vyhlídnutý Smartík, ale ta cena je šílená, tak pokud máte tip na nějaký krapet levnější s kterým jste spokojení, tak sem s ním
díky
Loni jsem koupila v tescu, teď jsem ho tam viděla taky. Stojí okolo 3-400,– takovej červeno žlutej… a musím říct, že mu bude rok a přežil nálet mých dvou bezohledných dětí a dost si s ním hrají ![]()
Ahoj, k tématu jaký vybrat ti poradit nemůžu. Napíšu jen svůj názor na tento typ „hračky“. Momentálně se zabývám prací na diplomce, která se hračkám věnuje. Osobně bych notebook nekupovala. I když se všechny jeho funce jeví jako super a také to, že se dítě může naučit spoustu věcí, zastávám názor, že dětský notebook není hračka, která by rozvíjela potřebné dovednosti daného věku. Je to věc, kterou se dítě naučí ovládat a tím nepřináší kýžený efekt „rozvoje“, jako například pexeso s písmenkama nebo jiná hra. Osobně bych nemalou sumu za notebook použila na jiné hračky. Zvaž, já osobně nejsem zastáncem dětských notebooků… Pa Cecile
CECILE tak to by mě docela zajímalo podrobné vysvětlení, protože prozatím bych s tebou nemohla souhlasit. Ale třeba se mýlím, tak by mě to fakt zajímalo.
Omlouvám se za OT
http://www.tvproducts.cz/…sky-notebook?… holky prosim, mate nektera tento notebook? jeste se mi libi pafikuv tablet
prosim rady, zkusenosri dik