Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, malé budou dva roky, v jaké pracím prášku perete? já ještě v dětském, můžu prát už v normálním co peru nám?
Děěkuji
Musis to vyzkouset. Pokud nema dite nejake ekzemy, tak bych se toho nebala ![]()
Mam 2,5 letou a peru ji v tekutem Persil Sensitiv. Ale spis jen, ze mi hezky voni…:-)
@esmeralda44 já peru celé rodině v dětském prášku (Persil sensitive nebo Dreft baby). přešla jsem na něj už před dětmi. pokud nemá dítě ekzematickou kůži, tak bych to zkusila. maximálně se prostě vrátíš zpátky k dětskému.
Staršímu jsem prala v dětském do půl roku, pak už jsem normálně prala s naším prádlem a tím pádem naším práškem. Mladší bude mít půl roku za chvíli, ale prát a dvojitě máchat mu ještě stále budu - je atopik. U tak velkého dítěte bych to už neřešila (pokud samozřejmě nemá žádné problémy). Zkus a uvidíš.
Já prala v děckém prášku jen do 6měsiců, pak normalním a v poho, ale někdo muže mít alergii, třeba vyzkoušet.
Prala jsem v Persilu Sensitive asi jen první 3 měsíce, od té doby normálně v našem tekutém Arielu a v pohodě. Musíš to zkusit ![]()
Jestli nemáte nějakou alergii, což asi ne, tak může už dávno prát v normálním prášku. Když to s ním nebudeš přehánět co do množství, což hodně matek dělá, tak se nemusíš ničeho bát.