Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, chtela bych se zeptat jak to delate vy, co mate deti a nemate doma vanu. Musime se stehovat a nasli jsme super novy byt k pronajmu, ale bohuzel nema vanu, jen maly sprchovy kout
jsem z toho cela rozhozena, ale je to pro nas jinak idealni bydleni, proto me trapi, ze bychom meli odmitnout jen kvuli vane..Je to ok i se sprchacem?
Jo, je, já nikdy nežila v bytě s vanou
a náhodou sprcháč je pro děti super, posadím je tam, napustím 10 cm vody, a super. oprosti vaně docela úspora vody, 10cm ve sprcháči je o dost míň než 10 cm ve vaně, na objem ![]()
Vanu mám, ale asi by mi to tolik nevadilo., Mimču dáš do sprcháče vaničku a větší dítě sprchuješ. ![]()
@mattez kolik je male/malemu? My sice vanu mame ale cca od 3m se nechtel ponorit do vody tak sprchujeme to mu nevadi ![]()
My máme taky jen sprcháč a ještě k tomu s takovou tou skoro rovnou vaničkou, takže napustit se nedá nic :-/ Pořídili jsme malinký bazének a malá se koupe ve sprcháči v něm a jak je spokojená
Když hodně cáká, tak jí tam zavřu a koukám na ní přes sklo ![]()
Příspěvek upraven 05.01.14 v 19:41
My máte taky jen sprcháč
malá má 6měsíců a zatím koupeme v kyblíčku
ale do budoucna o vaně uvažujeme, takže budeme předělávat koupelnu. Co taková ta malá vyvýšená vanička u sprchového koutu?
@mattez My sice vanu máme, ale na chalupě je jen sprcháč (dokonce jen vyzděný, bez vaničky) a pohoda. Prostě se všichni sprchujeme. Bez vany to určitě jde.
My měli sprcháč a to s nizoučkou vaničkou, takže se nedal napustit ani centimetr. Měli jsme skládací vaničku a když malý stál, tak jsme ho i sprchovali. Vůbec v tom nebyl problém ![]()
My vanu nemame. Teda v nouzi je o patro niz u mych rodicu. Ale do pul roku dcery jsme koupali ve vanicce a kdyz dcera sedela, tak jsem ji nechavala trochu vody napustit ve sprchovem koutu (mame vyssi okraje) a usadila jsem ji na takovou protiskluzovou podlozku. Dcerka dokonce vyzaduje at je sprcha vzdy pustena ![]()
@mattez Kamarádka to má taky tak, a dokonce vanička má okraj asi 1 cm. Jak píšou holky, minimimino koupala ve vaničce (stejně ho nedáš do velké vany, ani kdybys ji měla), měla takovou větší, že vydržela asi do roka, a pak sprchujou - vždycky se tam zavřou s tatínkem a blbnou. Už mají dvě děti a chystají se na třetí ![]()
My vanu máme a stejně se děti i my sprchujeme
A když je mimčo malé, dokud nesedí, tak normální dětskou vaničku a buď jestli se vejde do toho sprcháče, nebo jí dát normálně třeba na stůl do kuchyně.