Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den predem se omlouvam za to kam jsem zaradila tema, ale nemohla jsem najit vhodnou kategorii.mam dotaz ohledne autoradia v renault espace rv.06 nemuzeme ho vubec najit netusime kde je? mate nekdo toto auto ze by jste me navedli kde ho hledat? predem dekuji za odpoved
Podle roku výroby je to Espace IV a tam se autorádio montovalo buď do přístrojové desky, nebo pod sedačku spolujezdce, nebo a to nejčastěji vzadu vlevo pod měničem/changerem/CD.
@Safrane dekuji moc potrebujeme se k nemu dostat kvuli tomu kodu aby nam radio hrala
My teda máme Espace toho staršího, ten má sice vzhled jako hnusná krabice, ale aspoň vevnitř vypadá normálně. Tenhle novější se nám líbil zvenku, ale ten vnitřek je tak šílenej, že to teda padlo. ![]()
Jinak se teda omlouvám, že neporadím. ![]()
@Lilua píše:
@Safrane dekuji moc potrebujeme se k nemu dostat kvuli tomu kodu aby nam radio hrala
Když bude problém, podívej se na renault club, tam Ti poradí.
http://forum.renaultclub.cz/index.php
Bože, inženýrská myšlenka za jedna ![]()
Už teď vím i já, jak to vypadá a kde ho hledat… nevím, k čemu mi to bude, ale snad budu moci blejsknout znalostmi před chlapem ![]()
Nechcete ho vyměnit za něco lepšího? Já myslím, že by lepší rádio by celkem bodlo ![]()