Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nijak, jestli máte kastlový okna, tak jedině vyhořet a postavit znovu ![]()
Ted´vážně- počítej i přeze všechna opatření s totálním úklidem a vymalováním celého domu.
Jediné positivum-máš na to zbytek života ![]()
Tak radím vše pořádně zalepit fólií. Na podlahy přilepte kartóny, koberce srolujte a dá se to zvládnout. Neboj ![]()
Menila jsem pouze ve 2+1 a nerada bych to kdy opakovala, takze preji pevne nervy ![]()
Měnili nám okna v domě, měla jsem půlroční miminko. Zmákli to za dva dny(ale tady jich je fakt fůra) za provozu domácnosti. Oni je přesně vyříznou, hned to vysávali, odnesli a nasadili okna nová. Malovat je stokrát horší. ![]()
Bordel je jen chvilkový, radost bude dlouhodobější. Nestresuj a zakryj všecko ![]()
No jo ty kartony a folie mně napadly, ale i tak už ted nespím a do toho tři děti, bez možnosti je někam píchnout ![]()
Zklamu tě - nejde! Prach je prostě všude, i když máš vše přikryté. Já měla plachty, slídy, zalepené spoje skříní…nicméně to červené svinstvo z cihel bylo všude. Po týdnu jsem měla pocit, že ho snad chroupu i s chlebem ![]()
Ale dá se to vydržet, vydrželi jiní, vydržíš taky ![]()
Nezávidím..
Taky jsme měnili komplet všechna kastlová okna na dvougeneračním domě za plastová. No, když si na to vzpomenu, tak se mi ještě teď dělá šoufl
. Bordel neskutečnej a to všude, a to jsme měli všechno přikrytý.. Uklízeli jsme to několik dní. Tohle bych už nechtěla zažít znova. Ale teď je to pěkný, to zase jo.
Akorát co máme plasťáky, víc nám to doma plesniví, když je venku zima, bohužel, je to tak
.
@NikysekR no tak tý plísně se taky bojím, ted máme klid, ale velký únik tepla ![]()
@Katerina38 budeš spokojená, prostě více větrejte a plíseň snad nebude mít šanci.. za ten nepořádek to stojí… prostě vše zakryj… zalep.. stejně to asi bude všude, ale co už.. pak budeš nadšená
a to teplíčko!!:)
Mimochodem– 3krát jsem se stěhovala a 3 krát v té době měnily okna… jsem skoro zakrývací profík– nedobrovolný ![]()
Příspěvek upraven 03.01.14 v 22:35
Ach jo, no tak to prostě budu muset zvládnout, snad se mi podaří alespon toho malýho někam upícnout, ale jsem na ten úklid sama, mám 4 ch lapy ![]()
@Katerina38 No, my je máme dva roky a nahoře se objevila plíseň hned tu první zimu, hlavně v ložnici. V létě jsme bourali chodbičku a spojovali s kuchyní a teď jak pár dní mrzlo, máme v nové kuchyni v rohu mokrý fleky, a tudíž to hned zplesniví. Jsem z toho nešťastná, postříkám to sice Savem, ale je to pořád dokola
.
A z tím teplem.. no sice možná tepleji doma je, ale jelikož se musí pořád větrat, třeba když vařím, aby nebylo moc vlhko, tak nevím jestli to nevyjde nastejno
. Protože když nevětrám, okamžitě to doma plesniví a to doma mám několik Ceresitů.
Ahoj holky, chci poradit a přečíst si vaše názora a zkušenosti při výměně oken, mám z toho hrůzu, budeme měnit okna v celém dvougeneračním baráku, v prvním patře úplně zařízeným, ráda baych vaše rady a zkušenosti, jak to uzvládnout bez potíží a neskutečného bince, jestli to teda jde