Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AHOJ ZDRAVÍM…MÁM TAKOVÝ OŠEMETNÝ DITAZ..MAM PSTÝLKU A DŘEVĚNÝ TAOVÝ TEN IKEA PULT..ALE PŘIJD EMI NEPRAKTICKÉ SE PAK PRO PLENKY A KOSMETIKU SKLÁNĚT KDYŽ BUDU MÍT NA PULTU PRCKA…TAK MĚ NAPDALO DÁT NAD POSTÝLKU APŘEBALOVAK POLIČKU…KDE BYCH MĚLA VECO PRO KTERÉ SE JEN NATAHNU..PO RUCE,,A NAD POSTÝLKOU BXCH NA NE DALA DETSKÉ DEKORACE…ALE MAM STARCH CO KDYBY POLIČKA SPADLA,..tak mi to toho mrnouse zabije
..jsem na vážkác už jsem to u některých mamin videla ale dost mi jich zase říká ž nad postýlku nic nepatří…amx nejaka samolepka na zed..tak kdyby se tu našel nekdo kdo poradínebo má zkušenosti děkuju ![]()
Dobře připevněná polička nespadne…měla by být mimo dosah výšky až dítě bude v postýlce stát
@piškotíček proč by měla dobře připevněná přišroubovaná polička padat
já mám poličku nad postýlkou a příjde mi to praktické ![]()
Ja mela nad prebalovakem kapsar, kde jsem mela par tech nejnutnejsich veci. Jinak teda nad prebalovak bych podle potreby i policku dala (i kdyz ten kapsar mi priusel lepsi), nad postylkou bych mela strach, spis tak pocitove, nedelalo by mi to dobre. Mluvila jsem o tom s truhlarem, co nam delal nabytek, tak on pry by svymu diteti nad postylku nic takovyho nedal, a to muze dat ruku do ohne za kvalitu svych materialu a kotveni, ale taky mu to nedela dobre
Sice jsem nikdy o zadny spadly policce neslysela, takze to opravdu bude asi spis jen pocit, ale kdyz uz, dala bych dost vysoko, aby se za to stojici dite nedokazalo povesit, a taky bych zvazila, co na to pokladat, brachovi takhle z police nad posteli spadla nejaka plastova hracka a rozsekla mu oboci ![]()
@Bavi @pannda děkuji..ja si to taky říkám že když ji dobře přítel přiděla nemělo by to padat…ale tchýne a dst jiných mě děsí že když to žuchne zabijemi to díte…a to bych nepřežila..a že nad postýlku prostě nic nepatří no..tak jsem chtěla poradit ![]()
Máme poličku nad přebalovákem, je to opravdu praktický
Přidělaná je důkladně, tak se nebojím.
@Hřiběnka takže je to ok?..já si nedovedu předtsavit že bych s emusel asklánet pro plinky ubrousky mastičky…a díte na pultu..a nemáte nekterá foto jak to vypadá i pro inspirci?…děkuji ![]()
@piškotíček
a jak budes mit umisteny ten prebalovak? ono totiz nekdy muze byt jednodussi sahnout dolu nez se natahovat pres pult a lezici ditko. teda pokud bys mela byt celem ke zdi.
jinak ja mam 3 prihradky po boku prebalovaku a je to ideal.
@piškotíček tak jako nestačí ji položit na nějaké hřebíky, ale pevně připevnit
krom toho na ni mám jen kosmetiku, dudlíky…nic těžkého. mě teda nikdy žádná polička nespadla ![]()
Já bych to tam nedala
Nám už jednou police spadla, tak bych z toho měla strach
A byla dobře přidělaná a nebyla přetížená ![]()
@piškotíček Jak s tchynema obvykle nesouhlasim
tak v tomto vyjimecne jo… policku nad prebalovak ano nad postylku ne! Ono decko roste rychleji nez se cloveku zda… A taky jsou to potvory vynalezave! Ja kdysi nalepila nad postylku par obrazku s tim, ze tak vysoko malej jeste hoooodne dlouho nedosahne a co myslis? Jednoho krasneho dne ho dala spat babicka (asi tak na roce a pul) i s nekolika plysaky a kdyz se po polednim spanku probral byly vsechny obrazky rozcupovane
Postavil pyramidu z polstaru a plysaku a obrazky strhal! Umis si jiste predstavit, co by se stalo kdyby tam byla policka ![]()
Já jsem paranoidní, nad postýlku a přebalovák bych žádný krámy nedávala. Ono nemusí spadnout celá polička, ale jak se natáhneš, můžeš shodit nějaké věci rovnou na mimino.
Já měla přebalovák přímo na míru, pod ním jsem měla šuplík ze strany, ten stačilo otevřít a nejnutnější věci byly tam. Nebo bych pořídila kapsáře - taky mi přijde praktičtější jednou rukou přidržovat mimino a druhou sáhnout dolu pro věci, než se přes mimi natahovat na poličku ![]()
Takhle nejak t mám máme to v ložnici sme bytovka takže řešení zatím takový ![]()
@piškotíček píše:
Takhle nejak t mám máme to v ložnici sme bytovka takže řešení zatím takový
Tak kapsář a pověsit ho na postýlku hned k přebalováku ![]()
Já bych poličku nad postýlku nedala… Nebojím se, že by spadla, ale že bych se o ni praštila, až budu vytahovat dítě z postýlky ![]()
Mám ale tenhle pult z ikea a jsem maximálně pokojená. Nejen že obsahuje „kapsář“ na stěnu, ale navíc se dá složit a v naší 1+1 je ideální ![]()